arkadaşlar elinde er6 türkçe kullanma kılavuzu olan var mı? nerden bulabilriz
arkadaşlar elinde er6 türkçe kullanma kılavuzu olan var mı? nerden bulabilriz
Arkadaşlar sizlerinde ER6-F'de artçı ile yolculuk hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim acaba ???
Arkadaşlar sizlerinde ER6-F'de artçı ile yolculuk hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim acaba ???
Ağustos ayında samsun- kastamonu-bartın-amasra-----sinop-- üzerinden tekrar samsun'a rotası olan bie gezi yaptım.1200 km.Sürekli artçı ile beraber, artçı için rahat olduğu söylenemez. Bir zaman sonra kaba etlerin ağrımaya başlıyor,artçımın şikayeti buydu.Geçen sene cbf600 ün arkasında 2500 km lik bir artçılık maceram oldu.er6 f e göre biraz daha rahat, zaman zaman Bmw 1200 GS artçısı da oldum en rahatı Bmw saydığım motorlar içinde..
Velhasıl ER6 f sık molalarla ve artçının altına yumuşak bir süngerden minder ile konforlu hale getirilebilir..
z-moto her dilde veriyor türkçe hariç:cherry:
Evet bu topic i baştan sona okudum benimde bir ER6f olsun artık diyorum Fazer 600 lük düşünüyordum ama artık bu,bu,bu nasip artık tabiki ilk önce benim cbf 250 yolgezer imi satmam lazım satar satmaz diyeceğimki artık bende er6 cıyımsaygılar
er 6n motorum gaz yemiyor düz yolda 5000 deviri gecmeyip yokus yukarı hiç gitmiyor acaba nedendir ?
er 6n motorum gaz yemiyor düz yolda 5000 deviri gecmeyip yokus yukarı hiç gitmiyor acaba nedendir ?