türünün tek örnegi olmuş herhalde?sanırım motorun bütün grenajlarını boyamışsınız elinize saglık ama motoru tek renk yapsaydınız cantlar zaten çelik cant tel deyil onuda bir renge boyardınız daha güzel olurdu ama buda degişik birşey olmuş elinize saglık bakalım diger günlerde nereler boyanacak yada fabrika fazla takmıs diyip sökülecek
şaka bir yana degişik güzel birşey yapmıssınız
bence bunlara gerenk yok. aynalar nerde.
yapmış oldugun yeni rengi ruhsata işlettinmi????
her boyayı boyadın fıstıki yeşili kaldı değil mi
başka renk yokmuydu teknoali
kardeşim bu sprey boyaya ve o yazılara vereceğin parayı birleştirseydin çok daha şık ayna alırdın.. Gerçi ayna takmak isteyen adam alır 10 ytlye ayna takar neden takmadıgını hala anlayamadım? Görüş alanını mı kısıtlıyor ince bi çubuk :mrgreen:
bu ne yaa fıstık gibi motor ne hale dönmüş..
tabiiki fıstık yeşiline.:queen::cherry:
bence kötü olmuş.
yakışırmış derken fikir qimin abe?Kötü olmuş onu mat siyaha boyasaymışınız daha çok yakışırmış
hacı emek harcamişsiniz ama güzel olmuş demiyeyim güzele hakaret olur ozaman idare eder ama o kadarda kötü degil![]()
ben fethiyede mor bitane görmüştüm baya bi güzeldi ama bu fazla gıcık bi renk gibi gelldi bana..
zevk meselesi aslında.. EMEGİNİZE SAĞLIK..
her iki halide kötü olmuş bence
sevgili abim.Linke tıklarsan görüsün eski halinden herkes kötü demişti.Yazılar yıldızlar vs.şimdi hiç bi şey yok işte![]()
yaw rengimi kötü dedik kardeşim.yıldızları sökseniz daha kolay olurdu:queen:
Arkadaşlar aynaları hızı düşürdüğünden çıkartmışlardır.Zaten kim geçecekki bu motoru.Renk değişik olmuş
renk tamamen ofsayt bide buradaki insanlar forumu takip ettiğim zamandan beri gözlemliyorum ve bakıyorum hakikaten motor ahlakı olan kişiler ve gerçekten motorcular, bu tip faça diye tabir edilen aletler motorcuları dışa kötü gösteren makineler ayna yok egzoz dev gibi sesinden arkadan geleni duyarım deme şansında yok bu renkten ötürü ruhsat plaka zaten yotur. bence forum yetkilileri böyle kötü örnek ve motosiklet.net kullanıcı profiline aykırı topikleri gözden geçirmesi iyi olur. yoksa formun adı www.facamoto.net olur![]()