mondial 110 kh yeni tasarım.

Kötü olmuş onu mat siyaha boyasaymışınız daha çok yakışırmış

hacı emek harcamişsiniz ama güzel olmuş demiyeyim güzele hakaret olur ozaman idare eder ama o kadarda kötü degil:)

ben fethiyede mor bitane görmüştüm baya bi güzeldi ama bu fazla gıcık bi renk gibi gelldi bana..

zevk meselesi aslında.. EMEGİNİZE SAĞLIK..

türünün tek örnegi olmuş herhalde?:) sanırım motorun bütün grenajlarını boyamışsınız elinize saglık ama motoru tek renk yapsaydınız cantlar zaten çelik cant tel deyil onuda bir renge boyardınız daha güzel olurdu ama buda degişik birşey olmuş elinize saglık bakalım diger günlerde nereler boyanacak yada fabrika fazla takmıs diyip sökülecek:) şaka bir yana degişik güzel birşey yapmıssınız

Yorumun için teşekürler.Evet türünün tek örneği.

bence bunlara gerenk yok. aynalar nerde.
yapmış oldugun yeni rengi ruhsata işlettinmi????

Ruhsat yok ki işletsin...
her boyayı boyadın fıstıki yeşili kaldı değil mi

başka renk yokmuydu teknoali

Walla arkadaş beğendi. bide normal ile fıstık arasında cok fark var biri çok koyu diğeri ise ok kadar değil tatlı..

kardeşim bu sprey boyaya ve o yazılara vereceğin parayı birleştirseydin çok daha şık ayna alırdın.. Gerçi ayna takmak isteyen adam alır 10 ytlye ayna takar neden takmadıgını hala anlayamadım? Görüş alanını mı kısıtlıyor ince bi çubuk :mrgreen:

İstese her şekilde alınır ama ayna sadece görünüş açısından düşünülürse gercekten motoru tip gösteriyor...

bu ne yaa fıstık gibi motor ne hale dönmüş..

tabiiki fıstık yeşiline.:queen::cherry:

bence kötü olmuş.

Belki bi gün iyi halide olur...

Kötü olmuş onu mat siyaha boyasaymışınız daha çok yakışırmış
yakışırmış derken fikir qimin abe?
hacı emek harcamişsiniz ama güzel olmuş demiyeyim güzele hakaret olur ozaman idare eder ama o kadarda kötü degil:)

Aslında güzel oldu ya.Ciddi yok...

ben fethiyede mor bitane görmüştüm baya bi güzeldi ama bu fazla gıcık bi renk gibi gelldi bana..

zevk meselesi aslında.. EMEGİNİZE SAĞLIK..

O mor motor çok belalı idi 250 ytl e satıldı.(Zaten 200 ytl boya parası var)

bu ondan daha cix.Bide mor normal mor değil patlıcan moru:queen:

her iki halide kötü olmuş bence

ne yapalım belki bi gün iyi şeklide olr....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili abim.Linke tıklarsan görüsün eski halinden herkes kötü demişti.Yazılar yıldızlar vs.şimdi hiç bi şey yok işte:)

yaw rengimi kötü dedik kardeşim.yıldızları sökseniz daha kolay olurdu:queen:

renk tamamen ofsayt bide buradaki insanlar forumu takip ettiğim zamandan beri gözlemliyorum ve bakıyorum hakikaten motor ahlakı olan kişiler ve gerçekten motorcular, bu tip faça diye tabir edilen aletler motorcuları dışa kötü gösteren makineler ayna yok egzoz dev gibi sesinden arkadan geleni duyarım deme şansında yok bu renkten ötürü ruhsat plaka zaten yotur. bence forum yetkilileri böyle kötü örnek ve motosiklet.net kullanıcı profiline aykırı topikleri gözden geçirmesi iyi olur. yoksa formun adı www.facamoto.net olur :D

Arkadaşlar aynaları hızı düşürdüğünden çıkartmışlardır.Zaten kim geçecekki bu motoru.Renk değişik olmuş

herşeyin sade ve orjinal hali farlı bi güzeldir bence ama buda bi merak ama zevkler ve renkler tatışılmaz arkadaşın için hayırlı olsun umarım
kazasız belasız sürer

Emegınıze saglık eksıklerı solemıcem zatenn artık herkez demıs ancak renk secımı bence "cok zevksız" baska bısıler olabılırdıı...Elinize saglık sız begendıysenız sorun yk..

önçeki halinden daha guzel sade enazından hiç polisten kactınmı bu renkle nerde olsan enselenirsın habarın olsun

gayet güzel olmuşş...sen bakma burdakilere hepsi herşeyi çok iyi bilir:pr:tebrikler

renk tamamen ofsayt bide buradaki insanlar forumu takip ettiğim zamandan beri gözlemliyorum ve bakıyorum hakikaten motor ahlakı olan kişiler ve gerçekten motorcular, bu tip faça diye tabir edilen aletler motorcuları dışa kötü gösteren makineler ayna yok egzoz dev gibi sesinden arkadan geleni duyarım deme şansında yok bu renkten ötürü ruhsat plaka zaten yotur. bence forum yetkilileri böyle kötü örnek ve motosiklet.net kullanıcı profiline aykırı topikleri gözden geçirmesi iyi olur. yoksa formun adı www.facamoto.net olur :D

banlanmamı istiyorsan bunu yönetici arkadaşlara PM atarak bildirebilirsin.Burdan dertyanmaya gerenk yok bence.

ayrıca yorum yaptığın için tskr ederim.

tekno ali ayna takın bu motora kask alın plaka ruhsat işini halledin rengini ruhsata işletin ozaman daha CİX olur haaa nedersin sahi cix nedemek merak ettim
bide motorun rengi güzelde biraz alacalı duruyo be ali ışıktanmı öyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar