Kask Takma Zorunluluğu!

Geçen gün gördüm Kask takamayanların Motosikletini bağlıyolar. Burdada bir arkadaş topik açmış. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamadım gitti. Formula 1 deki gibi kurallar sürekli değişiyor. Yada yarış hakemleri gibi kafaya göre yorumlanıyor.(polisler). Bir pist diğeriyle tutmuyor. (şehirler) Ehliyet ve ruhsat gerekli. Ama 3 gün birşey yapıyolar sonra bir şey yok. Aynı minübüslerdeki gibi ayakta yolcu almak asak normalde. Ama senede 3 gün minübüsleri çeviriyolar. Hayda sonra herkes işe geç kalıyor herkes mağdur. Yok minübüs bulamıyosun vs vs vs....

He gelelim kask takma zorunluğununa. Hepimiz bilinçliyiz... kask takmalıyız. Benim anlamadığım kask takmayan insan niye ikinci sınıf insan muamelesi görüyor. İsteyen takmaz kendi bileceği iş. Bu sarhoş araba kullanmak değilki. Yada birinin yanında sigara içip onu zehirlemek değilki. Kask takmak kişinin tamamen kendi şahsını ilgilendiren bir konu. He race kullanırısın takmak zorunda kalırsın. Ama ben yaz akşamı bağdat caddesinde o trafikte 10km zor yaparken kask takmak istemiyorum açıkçası.

Birde bişey sölicem. KAsk takmak kesinlikle saç dökülmesi yapar. Birde kafada kaşınma kızarıklık yapar aklınızda bulunsun. :D

arkadaşım bu konuyla ilgili açılan diğer topicte kafana takılan şeylerin hepsinin cevabı var

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet saçlara düşman kask ama herşeye değer ...bence kasklı moto sürüşüne devam

merak etme sen...kafan 2'ye bölündüğünde zaten o noktalardan saç'ta çıkmıyor!!!! saç'ımın dökülmesine razıyım...

ya siz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
....

He race kullanırısın takmak zorunda kalırsın. Ama ben yaz akşamı bağdat caddesinde o trafikte 10km zor yaparken kask takmak istemiyorum açıkçası.
. :D

Race iLe Scooter Vs. ModeLLer Arasında ne FArk Var 10 Km ile GiderKen Ölüm TehLikem yok mu Diosun ? Veya Race De Ölüm TehLiken Varken Scooter Vs. ModeLLerDe Yokmu Yani :) isTerSen Bi düşün bunu :) :pr::pr::pr::pr:

bu arad aAyberk de GüzeL bi YerDen yakaLamış :)

Geçen gün gördüm Kask takamayanların Motosikletini bağlıyolar. Burdada bir arkadaş topik açmış. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamadım gitti. Formula 1 deki gibi kurallar sürekli değişiyor. Yada yarış hakemleri gibi kafaya göre yorumlanıyor.(polisler). Bir pist diğeriyle tutmuyor. (şehirler) Ehliyet ve ruhsat gerekli. Ama 3 gün birşey yapıyolar sonra bir şey yok. Aynı minübüslerdeki gibi ayakta yolcu almak asak normalde. Ama senede 3 gün minübüsleri çeviriyolar. Hayda sonra herkes işe geç kalıyor herkes mağdur. Yok minübüs bulamıyosun vs vs vs....

He gelelim kask takma zorunluğununa. Hepimiz bilinçliyiz... kask takmalıyız. Benim anlamadığım kask takmayan insan niye ikinci sınıf insan muamelesi görüyor. İsteyen takmaz kendi bileceği iş. Bu sarhoş araba kullanmak değilki. Yada birinin yanında sigara içip onu zehirlemek değilki. Kask takmak kişinin tamamen kendi şahsını ilgilendiren bir konu. He race kullanırısın takmak zorunda kalırsın. Ama ben yaz akşamı bağdat caddesinde o trafikte 10km zor yaparken kask takmak istemiyorum açıkçası.

Birde bişey sölicem. KAsk takmak kesinlikle saç dökülmesi yapar. Birde kafada kaşınma kızarıklık yapar aklınızda bulunsun. :D

Her işin bir üniforması , bir giyinme şekli vardır. Mesela futbolcu olsan, "Kardeşim, ben terlikle rahat ediyorum, siz isterseniz krampon giyin, ama bana karışmayın, ben terlikle oynayacağım" diyebilir misin?

Konu budur, tartışmanın alemi yoktur.

Kasksız sürüp beyinlerini dağıtanlar yüzünden motosiklet ölümcül olarak görülüyor Türkiye'de. Sen de motoruna kasksız bindiğinde boynuna "lütfen beni haber yapmayın" diye bir yazı as ki bize zararın dokunmasın...

merak etme sen...kafan 2'ye bölündüğünde zaten o noktalardan saç'ta çıkmıyor!!!! saç'ımın dökülmesine razıyım...

ya siz?

ahhh ahh bu saclari degirmende dökmedik:queen::queen::queen::queen:seyrekleşti iyice ya:queen::queen::queen:

Neden saçlara düşman olsun.. O zaman siz de benim gibi 3 numaraya vurun gezin :p

Bırak 10km ile gitmeyi, ayakta dururken yere düşüp kafanı kaldırıma vurursan büyük ihtimalle beyin kanaması geçirirsin! Kaldıki 10km hızla yere düşerken kafanın ağırlığı 3 kilodan 30 kiloya çıkar, hangi boyun kası bunun yere çarpmasını engelleyebilir?? Sen kasksız gezmene devam et.. Saçlarına da bol Jöle sür ki motor sürerken dağılıp bozulmasın, yoksa kızlar beğenmez :cherry:

evet saçlara düşman kask ama herşeye değer ...bence kasklı moto sürüşüne devam

siz ikinize imzamı okumanızı tavsiye ederim

imza3nj1.png

By digi_boy26

ya siz?

sana da sadece bunu yakıştırıyorum canım dostum : :cat::cat::cat::cat:

[QUOTE

sana da sadece bunu yakıştırıyorum canım dostum : :cat::cat::cat::cat:[/QUOTE]

hacı senden bi imza istiyorum şuraya lütfen:cherry::p:)

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşın belirtmek istediği şu her koyun kendi bacağından asılır demeye getirmiş.

alkollü süren kaza yapsa sadece kendine değil kaza yaptığı diğer sürücü ve yayalarada zarar verir .. yani diyemeski ben içiyosam sanane ..

veya sigara içen yanındakileride zehirler .. oda diyemezki sanane zararı bana ...

bu arkadaş diyoki takmıyosam dağılacak beyin benim beynim sanane ... haklı bence kask takmassa çarptiğı yayaya yada araca daha fazla zarar verecek hali yokya ....

kask takmanın hayat kurtardığınıda biliyorum diyo..

bilmediği şu bu arkadaşın .. nerdenmi anlıyom bende zamnında takmaz ve aynı mantelite ile düşünürdüm ordan anlıyorum

canım kardeşim bağdat caddesinde ana baba parası ile altına aldıkları arabaya yetmezmiş gibi modifikasyonlar yaparak 3 kadehide devirip drag yapan dallamalar sana çarptıklarında sen ister 10 km ile git ister 5 km ile git .. yada seni araçtan saymayan bi dallama sana haşırt diye koyduğunda kaçla gidersen git D-Ü-Ş-E-C-E-K-S-İ-N .. işte o düştüğünde korumaların tamsa kurtarma ihtimalin yüksek .. bu demek değilki korumaları takarsan bişi olmaz .. olabileceğin minumumu olur ..

bir abin olarak tak derim illa fulll face takma canım .. filip-up tak 3/4 tak 1/2 tak .. yani keyfine göre tak işte bişiler ...ceset yakışıklı olur en azından .. düşünsene beyin asfalta dağılmış kafatası dümdüz olmuş .. dimi ama ne kadar kötü .. öbür türlü uhrevi bi gülümseme yüzünde ..

tak tak iidir kask .. saç dökülmesi genetiktir. varsa soyda dökülecek sen ne yaparsan yap dökülecek ...

******************************************************************************************************************

Dallama diye kime denir? bir küfürmüdür ?

evrimi yarıda kalmıs bir tür, insansı şey. her an her yerde karsılasmak mümkün bu türle. dış görünüşü itibariyle normal insanlardan ayrılması zaman zaman zor olabilir.
halk dilinde "taş gibi hatun ama şu dallamayla çıkıyo" gibi kullanımlarda mevcuttur.

apo davası zamanında italyayla sorun çıktığında italya başbakanı dallemadan dilimize dallama olarak geçmiş sozcük anlamı ise bi işe yaramayan yaşaması gereksiz olan insan

cahil, bilgisiz, kültürsüz, görüldüğü yerde önce uyarılması fayda etmezse aşağılanarak değiştirilmesi gereken insan. toplumlarda sürekli olarak daha geniş yayılım gösteren tam olarak insan olmayan evrimi tamamlanmamış canlı. bir çeşit ara form

2-3 kadeh atıp baba parasıyla altına aldığı arabayla bağdat caddesinde insan hayatını hiçe sayarak drag yapan biri için söylenecek çok hafif bi yakıştırma değilmi sizcede

ama konu dağılmasın sadece bi arkadaş yönetim istediği gibi küfür ediyo demiş bu kelime küfür değildir ki ..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kask takmak iyidir..faydası vardır..fakat tabiki herkes özgür iradesinde serbesttir..trafik polislerinin %90 olanı kask takmıyor,,ama cır ,cır ötüyorlar.çelişki budur işte..onlar adam değil,,onlarda kafa yok sanki..

BBRR isimli abim olayı çok güzel açıklamış.bende ilk konuyu acan gibi düşündüm 10la ne olacak sonra onu okuyunca anladım....

Her işin bir üniforması , bir giyinme şekli vardır. Mesela futbolcu olsan, "Kardeşim, ben terlikle rahat ediyorum, siz isterseniz krampon giyin, ama bana karışmayın, ben terlikle oynayacağım" diyebilir misin?

Konu budur, tartışmanın alemi yoktur.

nokta... ha biiide yirmibeş karakter :bounce:

kask takmayı seviyorum. :cherry:
askerde de bot giymeyi severdim ayağımdaki ne kadar yara bere varsa o iyileştirdi. :queen: valla.
bu arada ne yapsam dökülmüyor kafamdaki meret. ben kel beyaz bir kafa hayal ediyorum daha tane dökülmedi. arkadaşın dediği gibi kestirip "yeni çıktım koçum" diyorum. :cherry:
çok havalı oluyor kısa saç. kaskı çıkarınca birbirine girmiş saçları düzeltmektense kestirmeyi tercih ederim. motorumu mu çok seviyorum saçımı mı?
ya da saçlarımı mı seviyorum hayatımı mı? :bounce:

Valla bende motor kullanmaya başladıktan sonra hep kısa kestiriorum saçlarımı.Kasksiz gezmektense ...

sen okan' a sor...o sana anlatsın işleyiş nasıl...ehuheeuehuhuehehue :)

kırmızı ışıkta durup kaskını çıkarmak suretiyle terini silen OKAN' a trafik polisi qelip ceza kesti...Ahanda yüzü burda... :) pek bi sinirlenioo bu konuya...umarım bu topiği qörmes... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar