Mondial 110 kh modifiye..

Ne olm bunlar modifiye diye iki yildiz yapıstırmıs ayna fıyakayı bozuyomus...sende bizim fıyakamızı bozuyon..

illaki silmen gerekmiyor. sen eger yorumlardan bıktıysan cevap vermekten sıkıldıysan sil diye tavsiye ettim. sen bilirsin.

tavsiyen için teşekür ederim.Ama başkalarının da düşüncelerini almak güzel oluyor.+ Beni uyardığın yorumu yapan kişi yakın bi tanıdık arkaddaşımdı.Hani o bi sey demes die ama senin dediğin qibi süşünmedim işte neyse.

Hersey için tsklr...

fiyakalı ayna istiyorsan sport ayna tak yolda dikkat cekmet istiyorsan kasktak farkın olsun bulundugun ortamda fazla yokmus zaten plaka işine gelince plaka olursa senden kask varsa polis birşey demez bizim burda birşey demiyor.
1.plaka yok ceza yersin
2.kask yok ceza yersin
3.egzoz aşırı ses çıkarıyor ceza yersin (çevreyi rahatsız ettgin için)
4.ehliyet zaten yok ordan kesin ceza
5.plaka takmıyorsan ruhsatıda taşımıyorsun sen
daha saymaya gerek yok sanırım bende de ehliyet yok ama kask takarım ve ne olursa olsun yol veririm araba degil köpek olsun yolda gene yol veririm daha bu güne kadar çeze yemedim senelerdir motor kullanıyorum poliste durdurdu ehliyet istedi yok dedim ruhat istedi verdim vergiler hepsi yatırdım bana baktı bütün korumalar var devam et dedi yani sen bu motorla ceza yemez sen dua et farklı olmak istıyorsan sizin orda ne yolsa onu yap kask tak motorun egzozunu orjınal yap senın için daha iyi olur her yönden hada iyi olur o egzozla uzun yola gidilmez insanın kafazı şişer ama zevk meselesi motorda illa degişiklik istiyorsan boyat güzel bir renge korumalarınıda git çık yola herkesin gözü üzerinde olur fark budur egzoz kamyon gibi bagırınca plaka olmayınca fark buysa biz birşey bilmiyoruz bunuda ögrendik sayende eyvallah saol ama dedigim gibi yaparsan senın için daha iyi olur bize birşey olmaz ama senın saglıgın ve senı düşünenler için daha iyi olur

Merhabalar, TeknoAli
Öncelikle Yazıları Tek Tek Okudum,
Çok Üstüne Gelmişler Senin iYiLiĞiNi İstiyolar Hepsi Ve Bu Benide Çok Üzdü :(
Fazla Üzme Kendini Gerçekten Çok Sabırlı Çok Saygılı Ve Birisin. Çok Güzel Konuşmalar Yapmışsın. Zevk Senin Kimse Karışamaz. Arkadaşlar Yorumlarını Yazmışlar Bana Gerek Yok. Sadece Şunu Diyorum TEKNOaLi
Başarılarının Devamını Dilerim....

Son düzenleme:
Merhabalar, TeknoAli
Öncelikle Yazıları Tek Tek Okudum,
Çok Üstüne Gelmişler Senin iYiLiĞiNi İstiyolar Hepsi Ve Bu Benide Çok Üzdü :(
Fazla Üzme Kendini Gerçekten Çok Sabırlı Çok Saygılı Ve Birisin. Çok Güzel Konuşmalar Yapmışsın. Zevk Senin Kimse Karışamaz. Arkadaşlar Yorumlarını Yazmışlar Bana Gerek Yok. Sadece Şunu Diyorum TEKNOaLi
Başarılarının Devamını Dilerim....

yazdıkların için çok teşekür ederim.Anlıyorum...

yorumların hepsini okudum teknoali... tek tavsiyem sana yazan abilerin üyelik tarihlerine ve kullandıkları motosikletlere bak ve biraz düşün:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar