Bayram tatilinde 2400 km (İstanbul-Mersin-Konya-Ankara-İstanbul)

bende mersinliyim helal olsun motorla baya yol yapmışsın bende ankara ya gitmeyi düşünüyom cbf 150 ile ......
adapazarını geçtikten sonra çok fazla rüzgar yedik dikkatli ol aman bizleri üzme

millet istediği kadar kızsın deli desin. siz hem zevkinize göre gezmişsiniz hem de babanızı sevindirip hayır duasını almışsınız. o eleştiriler vız gelsin tırıs gitsin boşverin.

babam bir bana baktı bir eşime baktı 'valla oglum sen benden de deli çıktın dedi'

Uzun bir yol ve mutlu son.Kazasız sorunsuz nice yollar yapmanız dileğiyle.Saygılarımla.

Mersin İl Temsilcisi
sizlerle tanışmak gerçekten güzeldi kardeşlerim. keşke çalışmıyor olsaydım da mersini beraber turlasaydık. kısmet, inşallah ben de oralara yuvarlanıp gelirim. sağlıklı olduğunuza sevindim ;)

Uzun bir yol ve mutlu son.Kazasız sorunsuz nice yollar yapmanız dileğiyle.Saygılarımla.
teşekkürler
sizlerle tanışmak gerçekten güzeldi kardeşlerim. keşke çalışmıyor olsaydım da mersini beraber turlasaydık. kısmet, inşallah ben de oralara yuvarlanıp gelirim. sağlıklı olduğunuza sevindim ;)

sana tekrar teşekkür ediyorum. sayende dönüş yolculuğumuz çok rahat geçti

valla helal olsun dilaver abi.iyi cesaret.motor nasıldı rahat yolculuk yaptınızmı???

way be helal olsun ne diim :)
ama diil 2400 24000000000 km de yapsan trafikte beni geçemezsin:p

Süper Moderatör (BBRR)
üşümenin ve soğuğu ne olduğunu tam anlamıyla çözmüşsünüzdür :cherry:

Güzel bir gezi olmuş tebrikler.:cat:

teşekkürler

Güzel bir gezi olmuş

teşekkürler

way be helal olsun ne diim :)
ama diil 2400 24000000000 km de yapsan trafikte beni geçemezsin:p

kilometrene göre konuş canım kızlara bakarkende dikkat et unutmadan cumaya doğum günü partisi var
üşümenin ve soğuğu ne olduğunu tam anlamıyla çözmüşsünüzdür :cherry:

hemde nasıl bide yolculuk öncesi kimse soğuk konusunda uyarmadı

iyi yol yaptınız şaka maka helal olsun ne diyim başka resim yokmu peki dilaver?

GKN

oh maşallah çok güzel gezmişsiniz =) seneye beraber düşeriz yollara inşallah..=)

bayramdaki trafik yoğunluğu içinde kötü hava şartları ve kötü yollarda bu kadar yol yapmanız gerçekten takdire şayan tebrik ederim paylaştığınız içinde teşekkür ederim.. :)

Motosikleti
ZX12R
size deli dedilerseee..bana ne derler ben 125 cc scooterim le :
manavgat. antalya. mugla. izmir. afyon. konya, yapmak istiyorum...
hatta yolu uzatip karaman-mut silifke, anamur.gazipasa bu guzergahdan da gide bilirim :queen:

konya_karaman arasi en nefret ettigim yol_ama karaman mut arasina bayiliyorum..
o yolda ogrendim arac kullanmasini...;)

dedigin konya_polatli yolunu hic kullanmadim :( ama konya ankara arasi cok super diyebilirim ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar