aynen
pazarın ilk saatleri güneşliydi buralar. dedim lan sen bi yaman bey mi yaman. kaskı da almışım zaten, onu da bir deneyeyim dedim.kararlılıkla indim aşağı. direk ayaktan 3. de çalıştı. sonra devam ettim,sağa çekip kaskı takarken stop ettim. bir daha ayakla çalıştırdım sonra. bayağı gezdim. önden ayak ucuyla vitesi arttırmadığımı anladım.arkadan zor da olsa basarak vites de arttırdım,kendimce hız da yaptım
sonra aldığım aynalar olmadığı için aynasız yine çok uzaklaşmayayım dedim ,sokak arasına girdim. kasisde yavaşlayınca yüksek viteste kalkmadı stop etti
haa dedim 1. viteste gittik her yere tabi, bilmiyoruz bu olayı. sonra elden çalıştı bir kerede ama.akü sarj olmuş arada galiba. 1. vitesten devam ettim.hava kapaynca geldim eve. indim motordan yağmur başladı. kask da çok güzel güvende hissettiriyor kendimi. hoşuma gitti. bundan sonra hep ayaktan çalıştırayım diyorum ben de. bir sorun arzetmiyordur heralde.
pazarın ilk saatleri güneşliydi buralar. dedim lan sen bi yaman bey mi yaman. kaskı da almışım zaten, onu da bir deneyeyim dedim.kararlılıkla indim aşağı. direk ayaktan 3. de çalıştı. sonra devam ettim,sağa çekip kaskı takarken stop ettim. bir daha ayakla çalıştırdım sonra. bayağı gezdim. önden ayak ucuyla vitesi arttırmadığımı anladım.arkadan zor da olsa basarak vites de arttırdım,kendimce hız da yaptım