hala anlamıyolar bunda olan özellikler hondanın akranlarında yok! inblayzr kontak özel far sistemi ıvır zıvır pahalı geliyo size haliyle alışmışsınız düz kontak motorlara
kaza yapmıcaksın yaparsan yandın...
..her markanın kendine göre ucuz parçaları var pahalı parçaları var.bütün parçaları ucuz olan bir makina henüz üretilmedi..honda da pahalı olan yamahada ucuz oluyor yamahada ucuz olan honda da pahalı bu hep bölyle sürer gider yıllardır.. aldanmayın sakin hepsi aynı b.k yıllardır sömürüyolar bizi gerçek olan bu..buna tvs de dahil ..:queen:
..her markanın kendine göre ucuz parçaları var pahalı parçaları var.bütün parçaları ucuz olan bir makina henüz üretilmedi..honda da pahalı olan yamahada ucuz oluyor yamahada ucuz olan honda da pahalı bu hep bölyle sürer gider yıllardır.. aldanmayın sakin hepsi aynı b.k yıllardır sömürüyolar bizi gerçek olan bu..buna tvs de dahil ..:queen:
arkadaşlar bu gün kırklareli tvs bayii ile konuştum gülce motor.
Ellerinde ürün olmadığını söyledi. Daha sonra fiyatlarınında 3,700 civarlarında olmasını beklediğini söyledi. Daha sonra ybr mi yoksa apache mi almamızı tavsiye edersin şeklinde bir soru yönelttiğimde hiç beklenmedik bir cevapla karşılaştım.
- Alırsan yamaha al !
Bizde iyi günler deyip kapattık telefonu. Artık YBR olacak büyük ihtimal. Ama mutlaka apache kullanacağım ve durumum uygun olursa alacağım
Cygnus için pazarlık masasına oturduk bu gün biriyle. Ondada 2 zamanlı bir motosiklet varmış yağlı benzin derdinden bıkmış birde aynı yerden dolanlardanmış. Ayrı yağ bölümü yokmuş yani. bizde dedik işte cygnus normal araba gibi benzinini koy bakım zamanlarında yağı değiştir o kadar .
2100 dedik fiyatına. Olumlu yaklaştı hatta nakit mi yoksa çek mi konuşmalarına bile girildiUmarım bir pürüz çıkmadan ilk motosikletimi satıp YBR 'ye kavuşacağım.
Bunu buraya yazma nedenim apache almak çok istemiştim ama şartlar buna zorladı . YBR 'dede memnun kalmayacağımı umuyorum.
Herkese iyi forumlar
Tamam motosiklete lafım yok ama şartlar ybr ye itti bizi. Kendi satıcısın da yamaha al demesi tuhafıma gitti gerçi
160 rtr bekliyordum ama olmadı seneye artık![]()
Kardeş senin için hayırlısı ne ise o olur inşallah. Ama bence apache istiyosan atla gel istanbula bizde yardımcı oluruz alırsın buradan. Çıkarsın yola lüleburgaza doğru motoru açarsın . Ama dediğim gibi hayırlısı ne ise herşey gönlünce olsun.
Motosikleti almak başka onun bakımları olsun acil durumlarda servise götürmek ayrı bir dert. Ayrıca babam da görüşmemi dinledi tvs servisiyle. Adam yamaha alırsan daha iyi olur deyince -("daha önce hyosung'a olduğu gibi" )- düşünceleri değişti.
Seneye 2009 yazında maddi durumlarımız elverirse tekrar apache konusunu gündeme getireceğim :cat:
Ama şimdilik YBR alacağız %99,9
üstad az çok konuya vakıf olduk ben şu noktada bişey sormak istiyorum mümkünse önce sizden sonrada diğer kullanıcılardan???
kaç bin kilometrede oldunuz en fazla ve küçük veya büyük yaşadığınız problemleri dile getirmeniz... teşekkür ederim.
İstanbul'daki apache kullanıcılarına sesleniyorum. Motoruma beyaz far takmak istiyorum. 35/35W beyaz holajen ampul bulabileceğim bi adres yada tavsiyeniz varmı dostlar. Sirkecide girmediğim delik kalması ama yok yok yok :S
Elinde olan yada bulunduğu civarda temin edebilecek olan varsa bi zahmet palsşalım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür
msn adresim [email protected]