Videoyu bir türlü ekleyemedim. Teknik bir takım aksaklıklar oluştu. Ama iyi haber şu ki çekilen kısa videoları birleştirdim. Bence çok güzel oldu. Tahminimce bu akşam sizlerle paylaşabileceğim.
Videoyu bir türlü ekleyemedim. Teknik bir takım aksaklıklar oluştu. Ama iyi haber şu ki çekilen kısa videoları birleştirdim. Bence çok güzel oldu. Tahminimce bu akşam sizlerle paylaşabileceğim.
herkese çok teşekkürler necdet abimizi ziyaret edip dualarımızı ettikten sonra
evine uğramamız ve bayramlaşmamız çok güzeldi ama bir o kadar da içim buruldu:salut:
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun necdet abimin
ziyaretten sonra grup sürüşümüzün aksiliğinden olsa gerek önden giden arkadaşlarımız bizi beklemedikleri için biz halis abiyi takip ederek tam ters bi istikamete dönmüş olduk sora yolda babaçiye adresi sorup tekrar geri döndük:cyclopsan
allah tan yol çıkışında arkadaşlar beklemişde hepten kaybolmadık
çınaraltındaki muhabbetimizi kısa tutup Tekirdağ MT nin İstanbula gelmesinden dolayı açtığım topiğe sadık kalmak adına rumeli hisarına geçtik ancak Tekirdağ MT boğaz turu ve akabinde istanbul turu yapmaya karar vermiş onu öğrendik ve onlara iyi gezmeler diledikten sonra
karnımızı doyurmak üzere güngörende ki kebapçımıza gittik (fiyatlara 1 ytl zam gelmiş :farao: )
afiyetle yemeklerimizi yedikten sonra vedalaşıp evlerimize dağıldık
grup sürüşünü beceremeyen arkadaşlarımızdan dolayı biraz sorun yaşasakda (ki minibüse giriyodum sola geçemediğim için:farao: ) genel anlamda kazasız belasız atlattığımız bir organizasyon yapmaya çalıştık
umarım herkes memnun kalmıştır yanımızda olan ve yanımızda olamayıp kalpleri bizle olan tüm dostlara teşekkürler :rendeer:
iyiki varsınız
Not: resimler için çok teşekkürler ellerinize sağlık:rendeer:
Allah tekrar rahmet eylesin,Allah o evdekilere sabır versin bakmaya dayanamadım o teyzenin yüzüne elini öperken "Bari siz kendinizi koruyun"dedi zor tuttum kendimi.
Alper abi ye de ayrıca teşekkür etmek isterim grup sürüşünde gerektiğinde sabırla en arkadan gitti gerektiğinde en önde yol açtı:rendeer:.aargh(Tamer) bu arkadaşta altında CC olmasına rağmen sabırla arkadan grubu topladı:rendeer:Antientel Hasan ıda kınıyorum grup sürüşünde adamı gaza getiriyor ya.
arkadaşlar harika bi gündü biraz kararsızlıklar yolda ayrılmalar oldu..Ama eminim ki alper elinden geldiğinin FAZLASINI yapmaya çalıştı ve yaptıda..Harika bi organizeyşındı:bounce::cat:
Dipnot:necdet abilerin evinde teyzemin elini öperken içimi bi hüzün kapladı...
maalesef ya..Hiç bi fikrim yok..taksinin plakası ve adamın adı soyadı biliniyomu peki ?
benim için anlamlı ve duygu dolu anlardı .
necdet kardeşe allahtan gani gani rahmet diliyorum.
emeği geçen arkadaşlara teşekkürler:rendeer: