yani siz olsaydınız ne yapardınız sorusu bile bence olmamalı sonuçta bir insana yardım etmişsin arkadaşım yüreğine saglık :rendeer:
sormamdaki amaç bazı geçmişte okudugum yazılardı

bazı arkadaşlarımızın trafik ekiplerine karşı antiptileri vardı ve aralarında hoş olmayan diyaloglar okumuştum ama o arkadaşlar zaten mesaj yazmamışlar neyse sağlık olsun ben insanlık görevimi ve motosikelt kullanmamın bana verdiği sorumluğu yerine getirdiğime inanıyorum
yardım ederdim bende hiç düşünmezdim çünkü başımıza nerede ne geleceği belli olmaz sonucta onlar bizim hakkımızı korumaya çalışıyorlar
evet arkadaşım aynen öle her ne olursa olsun trafik ekiplerine muhtacız :wiinkk:
Senin yaptığını yapmayacak adamın zaten burada işi olmaz .. motorcu ruhu budur .. biz bu yüzden motor kullanıyoruz bizi diğerlerinden ayıran en önemli çizgi bu.
Dur yardım et ne olursa olsun et. üstü yırtılmış motoru pert polis sana ehliyet soracak değilya ... asıl kaçarsan seni bi yerde denk getirir. in motorunu çek sen elinden geleni yap..
teşekkür ederim barış abi :rendeer:
Yardım kacınılmazsa sana ceza kesen polis bile olsa seve seve yapacaksın
insanlık namına yaptım bende :wiinkk:
aynen abi bu polis memuru deil kim olursa olsun durup yardım etmek gerekir die düşünüyorum...
en güzelini yapmışsın...
tebrikler kardeşim....
ben kendimi scooter varken biraz kurcalayarak bişeler öğrendim. yolda kalmış birisine kuryelik zamanlarımda çok yardım ettim

işi-gücü bırakıp bi çok scooter çalıştırdığım oldu

il grubumdaki arkadaşlarım bilirler :wiinkk:
bir polis ile bir moturcu arasunda gecen en iyi dialig olsa gerek
inşallah daha güzel fırsatlarla daha iyi diyalogları siz arkadaşlarım gerçekleştirin inşallah :rendeer:
cevap = hiç düşünmeden yardım ederdim
seni de ben tebrik ederim atos :wiinkk: