düşen trafik polisine yardım etmek :)

Hem polis hem motorcu,yardım etmicek adam çıkmaz herhalde bizden:silent:En iyisini en güzelini yapmışsın tebrikler:rendeer:

gökten uzaylı düşşe tutar kaldırırım, ufosunu ayna kırıklarını falan toplar kenara koyarım :p. polis kardeşlerime mi yardım etmeyeceğim yahu?:rendeer:

Motorcuya yakışır bir davranışta bulunmuşsun sinan teşekkürler :)

Bu arada hatırlatıyım ; kodlar 54 ile başlıyor. Çekiciler 5454'de :cherry:

En güzelini yapmışsın.Artık Eskişehir yolları senin:queen:

Tebrik ederim.
Senin yaptığını yapardım.

Sormak bile gereksiz. Değil vatandaşın huzuru için hizmet eden bir polis vatandaşımız, kım olsa yardım ederim. kaza mahalınde yardım etmek varken etmemek ve olay yerinde uzaklaşmak suctur zaten. Yanlış bilmiyorsam.

Kardeşim tabi ki en iyisini ve en doğrusunu yapmışsın.İnsan olmanın gerekleri ve özelliğidir bu. Karşındaki yani yardım elini uzattığın kişi de önce insan, sonrada bir anne evladı, evli ise aile reisi, daha sonrada o saate de olsa devletine milletine hizmet eden bir kişi. olarak düşünmek gerekli bence. Hepimiz yollardayız. Yolun kenarında küçücük bir kedi dahi gördüğümüz zaman hangimizin içi sızlamıyor. Kutluyorum seni :rendeer:

geçmiş olsun. benimde karşıma çıksa bende aynısını yapardım

hepinize iyi dilerkleriniz için ayrı ayrı teşekkürler ederim arkadaşlar :rendeer: hepinize kazasız sürüşler bol km'li ucuz benzinli günler dilerim :rendeer:

yani siz olsaydınız ne yapardınız sorusu bile bence olmamalı sonuçta bir insana yardım etmişsin arkadaşım yüreğine saglık :rendeer:

yardım ederdim bende hiç düşünmezdim çünkü başımıza nerede ne geleceği belli olmaz sonucta onlar bizim hakkımızı korumaya çalışıyorlar

bnm ehliyetim olsa bnde yardım ederdim ama ehliyetim olmadığı için ya kaçardım yada motoru saklar ondan sonra yardım ederdim:pale:

Süper Moderatör (BBRR)
soru: siz olsanız napardınız ?

Senin yaptığını yapmayacak adamın zaten burada işi olmaz .. motorcu ruhu budur .. biz bu yüzden motor kullanıyoruz bizi diğerlerinden ayıran en önemli çizgi bu.

bnm ehliyetim olsa bnde yardım ederdim ama ehliyetim olmadığı için ya kaçardım yada motoru saklar ondan sonra yardım ederdim

Dur yardım et ne olursa olsun et. üstü yırtılmış motoru pert polis sana ehliyet soracak değilya ... asıl kaçarsan seni bi yerde denk getirir. in motorunu çek sen elinden geleni yap..

Yardım kacınılmazsa sana ceza kesen polis bile olsa seve seve yapacaksın

aynen abi bu polis memuru deil kim olursa olsun durup yardım etmek gerekir die düşünüyorum...
en güzelini yapmışsın...
tebrikler kardeşim....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cevap = hiç düşünmeden yardım ederdim

yani siz olsaydınız ne yapardınız sorusu bile bence olmamalı sonuçta bir insana yardım etmişsin arkadaşım yüreğine saglık :rendeer:

sormamdaki amaç bazı geçmişte okudugum yazılardı :) bazı arkadaşlarımızın trafik ekiplerine karşı antiptileri vardı ve aralarında hoş olmayan diyaloglar okumuştum ama o arkadaşlar zaten mesaj yazmamışlar neyse sağlık olsun ben insanlık görevimi ve motosikelt kullanmamın bana verdiği sorumluğu yerine getirdiğime inanıyorum :)

yardım ederdim bende hiç düşünmezdim çünkü başımıza nerede ne geleceği belli olmaz sonucta onlar bizim hakkımızı korumaya çalışıyorlar

evet arkadaşım aynen öle her ne olursa olsun trafik ekiplerine muhtacız :wiinkk:

Senin yaptığını yapmayacak adamın zaten burada işi olmaz .. motorcu ruhu budur .. biz bu yüzden motor kullanıyoruz bizi diğerlerinden ayıran en önemli çizgi bu.

Dur yardım et ne olursa olsun et. üstü yırtılmış motoru pert polis sana ehliyet soracak değilya ... asıl kaçarsan seni bi yerde denk getirir. in motorunu çek sen elinden geleni yap..

teşekkür ederim barış abi :rendeer:

Yardım kacınılmazsa sana ceza kesen polis bile olsa seve seve yapacaksın

insanlık namına yaptım bende :wiinkk:

aynen abi bu polis memuru deil kim olursa olsun durup yardım etmek gerekir die düşünüyorum...
en güzelini yapmışsın...
tebrikler kardeşim....

ben kendimi scooter varken biraz kurcalayarak bişeler öğrendim. yolda kalmış birisine kuryelik zamanlarımda çok yardım ettim :) işi-gücü bırakıp bi çok scooter çalıştırdığım oldu :) il grubumdaki arkadaşlarım bilirler :wiinkk:

bir polis ile bir moturcu arasunda gecen en iyi dialig olsa gerek :)

inşallah daha güzel fırsatlarla daha iyi diyalogları siz arkadaşlarım gerçekleştirin inşallah :rendeer:

cevap = hiç düşünmeden yardım ederdim

seni de ben tebrik ederim atos :wiinkk:

yere saçılan boş ceza makbuzlarını toplar sevdigim arkadaşlarıma birer ceza yazardım şöyle bol sıfırlı :) .... iyiki yardım etmişsin .. bizede bu yakışır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nanik yapar kaçardım ::151:::mrgreen:
şaka bir yana herkesin yapacağı şeyi yapar durur yardım ederdim tabiki .

bize ehliyet verirken ne diyorlar kaza yapan birisi varsa durup ilkyardımını yapmak değilmi bizde görevimizi yerine getireceğiz.

yardımından dolayı seni kutluyorum bende kenarda gördügüm motorculara yardım ederim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar