Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aga satar satmaz Hyo alıyorum :) Anneciğimi iKNa ettim sonunda :cherry:

VaLLa ciddiyim; Müşteri ayarlayalım verelim motoru birisine :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aga satar satmaz Hyo alıyorum :) Anneciğimi iKNa ettim sonunda :cherry:

VaLLa ciddiyim; Müşteri ayarlayalım verelim motoru birisine :)

kardeşim ramazan biter bitmez çöküyorum zaten.senn motorda aklımda artık.bayramdan sonra satabiliriz.benm cıbırıda senn cıbırıda:wiinkk:

selamın aleykum arkadaslar aranza yenı katıldım bendede uzun zamandır yuan var ama su aralar bır proplemle karsılastımm yaklasık olarak 1 aydır cozemıyoruz ustalar bıle hayretler ıcerısınde motor 8 bın devırdekesıklık yapıo bı yardımcı olursanız cook sevınırım

evt beyler bnmde motorumda bi arza var :( daha dorusu arzamı bilmiyorum motor durduğu yerde tüm viteslere geçiyor ama 80 le giderken son vitese geçmiyor sizce sebebi ne olabilir bunun

selamın aleykum arkadaslar aranza yenı katıldım bendede uzun zamandır yuan var ama su aralar bır proplemle karsılastımm yaklasık olarak 1 aydır cozemıyoruz ustalar bıle hayretler ıcerısınde motor 8 bın devırdekesıklık yapıo bı yardımcı olursanız cook sevınırım

beyin değişecek

evt beyler bnmde motorumda bi arza var :( daha dorusu arzamı bilmiyorum motor durduğu yerde tüm viteslere geçiyor ama 80 le giderken son vitese geçmiyor sizce sebebi ne olabilir bunun

motor yağını değiştir.vites koluna baktır.önemli bi sorun değil:rendeer:

Son düzenleme:

reo

selam arkadaslar.
cok sükür geri geldim; memleket gibisi varmı yaw???
iyi dilekleriniz icin de tesekkur ederim..

gelir gelmez bayramin 1. gunu motoruma atladim ve hemmmen kaza yaptim:)
ustelik yola firlayan zavalli bir köpege carptım; hayvancagiz öldü. mubarek bayram gunu katil zanlısı oldum iyi mi??....

siz siz olun motorla hic biyere kask takmadan gitmeyin arkadaslar; eger başlık başımda olmasa idi benim sonum da belki o köpek gibi olabilirdi.. işte tehlikenin nerden gelecegi belli olmuyor..

(bu arada; carptıgım 2. köpekti bu, hatta daha once bir de kedicige carpmıstım. ustelik bunların hepsi son 1 ay icinde oldu.. Allah sonumuzu hayır etsin. )

görüsmek uzere. iyi aksamlar.

geçmiş olsun reo... Allah beterinden sakLaısın...

Ama heryerde yazma... HayvanLarı Koruma derneğinden biriLeri çıkıp yakana yapışabiLir :) :p

reo

abi ben onların yakasına yapısacam:
hayvanlar cılgın gibi önüme atladılar hepsi. benim canım can degil mi yaw?? motorun da biir suru parcası kırıldı: ayna sinyal vs.
zaten bu gidisle sokakta sahipsiz hayvan kalmayacak, bana da madalya falan takacaklar:)

selamlar herkese.

geçmiş olsun reo:rendeer:benimde önüme bugün akşam dersaneden gelirken ÇEVRE YOLUNDA SOL ŞERİTTEN VE TERS YÖNE DOĞRU gelen bi bisikletli hayvan çıktı.allah korudu.110 km nin üstündeydi hızım.:pr:

bi satamadım benim motoru yaaa 1800 330 km de cok kişi arıyo ama boş hayırlısı bakalım

VaLLa Çin mallarını satmak baya zor.. Ya cok düşük fiyatavereceksin ya da baya bekleyeceksin.. Ben 5000 km de 1200 e satmıstım..

VaLLa Çin mallarını satmak baya zor.. Ya cok düşük fiyatavereceksin ya da baya bekleyeceksin.. Ben 5000 km de 1200 e satmıstım..

ya nasıl satamıyosunuz anlamıyorum gerçekten.ya benm ki satlık olmadığı halde nerdeyse her hafta müşteri çıkıor.işin ilginç tarafı cbr yi soran yok:silent::pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar