OĞLUMVEBEN doğumgünün kutlu olsun...

bende memenun oldum Gürkan abi :)

tekrar mutlu yıllar Allah gönlüne göre versin herşeyi

Son düzenleme:

ESN

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil hergün farklı ve özelsin.. Dostluğumun,arkadaşlığımın verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. İyiki varsın. Birlikte daha nice yaşlara Abim..

Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil hergün farklı ve özelsin.. Dostluğumun,arkadaşlığımın verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. İyiki varsın. Birlikte daha nice yaşlara Abim..

sen tahmin ettiğim kişimisin? :silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
doğumgünün kutlu olsun gürkanım,bundan sonraki yaşamın sevdiklerinle ve ailenle birlikte sağlıkı,huzurlu ve neşeli geçsin poyrazla kurduğunuz dostluğun bitmemesi dileğiyle.

doğumgünün kutlu olsun gürkanım,bundan sonraki yaşamın sevdiklerinle ve ailenle birlikte sağlıkı,huzurlu ve neşeli geçsin poyrazla kurduğunuz dostluğun bitmemesi dileğiyle.
saol abi teşekkür ederim poyrazla olan benim için bir dostan öte bir can dostu inş hep böyle dosluklarla kalalım iyiki varsınız :rendeer::rendeer::rendeer:

sen tahmin ettiğim kişimisin? :silent:

süprizmi oldu sana canım :queen:

teşekkür ederim dileklerin için seni kimse tanımasada ben tanıyorum :rendeer::bounce::bounce::bounce::bounce:

Son düzenleme:
Doğum gününüz kutlu olsun :rendeer:Kadir gecesi mi doğdun mübarek derler ya? Mübarek insansınsınız : )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar