abi sabahtan beri üye olmaya calısıom ne zormus yhaf bu işler anam ağladı:silent:
7 sayfanın yedisini de okudumfarklı fikirler var ben de 05.11.1992 liyim hiç sızlanmayın ben sizden de küçüğüm:salut:
acaba ben ne zaman alacam
neyse bu ilk yorumum ilk defa bir siteye üye oluuyorum acemiliğim için hepinizden özür dilerim nolur allah ım bana da bir motor:queen:
son olarak 20 25 fln deil de 18 en uygunu sanırım ama bu içimden gelen değil nolur bırakın 27 kalsın ben hala 16 yım darısı benim başıma
ne 27 si yaaa cok pardon 17 kalsın değmeyin ne demişler yani babam öyle diyo hızlı yaşa genç öl cesedin güzel olsun
size hayalimi sölüüm mü?????
bayanların katıldıgı bi motosiklet yarısında birinci olmak ve seyircilerin onunde o motorun üzerine cıkıp çiftetelli oynamak abi kolbastı bile yaparım bilemedin azize insan hayalleri ile yasarmıs benim ki de öle işte bi umut
ama bi motorum bile yokkk babamın kı ile mahalle aralarında dolaşıp fırına gidiorum bu kadar ama buna şükür daha iisi için cabalıorum tek tutkum tek askım motorum benim olmayan motorum nese buna sukur
motor nasıl olmalı renk fuşya arkasında ise yasamak huner değil seninlen olmek istiorm yazacak yazılar yaldızlı sarı olacak
motor kucuk ama gusel olacak
yaa 2.el pufa bile razıyım yeterkı olsunnnnnnnnn:salut:
size hayalimi sölüüm mü?????
bayanların katıldıgı bi motosiklet yarısında birinci olmak ve seyircilerin onunde o motorun üzerine cıkıp çiftetelli oynamak abi kolbastı bile yaparım bilemedin azize insan hayalleri ile yasarmıs benim ki de öle işte bi umut
ama bi motorum bile yokkk babamın kı ile mahalle aralarında dolaşıp fırına gidiorum bu kadar ama buna şükür daha iisi için cabalıorum tek tutkum tek askım motorum benim olmayan motorum nese buna sukur
yaa en iyisi 16 olmalı cunki ben 05.11.2009 u beklemeliyim tabi ölmezsem

ale:
abi herkes bişi demiş yaw beynim sulandı şundan gün al bunu doldur bune yhaaf biri beni aydınlatsın allah rızası için ben ne saman alacaım yaaaa tekrar diom05.11.1992 liyim sınıfta da en kucuğum zatenn

r:
bişi sorabilirim mi