böle bi ceza kesilirmi ayıp ama yaa

okancım geçmiş olsun öyle bir anlayış varki adam önümde plakasız kask sız giden adamı çevirmiyor beni çeviriyor kask kı cıkarıp ağagını bile kaşımıcan polis amcalar yakalar:rendeer:

Son düzenleme:
birde şöyle bakalım olaya . trafiktesin sonuçta arkanda arabalar var biri çıkıp çaprsa kaskın yok. bence tek boyutlu düşünmeyelim

Motorcu terlemezzzz.....
Terlesede terini silmez.... alnının teridir o, göstergesidir o sıcakta motor kullanırken çektiği çilenin, göstergesidir o motor tutkusunun büyüklüğünün :)

yaa aklıma bi fikir geldi, bundan sonra ışıkta mışıkta yada trafiğin herhangi bi yerinde kask çıkartırken bi iki kişi şahit bulmak lazım,
- bak hocam kask takıorum sende gördün, yandaki hanımefendi sizde görüyorsunuz, şahitsiniz dimi takıyorum kaskımı
- eee bize ne ister tak ister takma
- yok yani çok terledim terimi silicemde polis molis takmadığımı sadece elimde tuttuğumu idda ederde bi yardım edersiniz dimi şu genç kardeşinize dimi abicim dimi ablacım ?
- bakın bu kadar laf ettim hala terliyorum ve birasdan yeşil yanacak hade evet deyinde çıakrtığ şu kaskı sileyim terimi

Motorcu terlemezzzz.....
Terlesede terini silmez.... alnının teridir o, göstergesidir o sıcakta motor kullanırken çektiği çilenin, göstergesidir o motor tutkusunun büyüklüğünün :)

yaa aklıma bi fikir geldi, bundan sonra ışıkta mışıkta yada trafiğin herhangi bi yerinde kask çıkartırken bi iki kişi şahit bulmak lazım,
- bak hocam kask takıorum sende gördün, yandaki hanımefendi sizde görüyorsunuz, şahitsiniz dimi takıyorum kaskımı
- eee bize ne ister tak ister takma
- yok yani çok terledim terimi silicemde polis molis takmadığımı sadece elimde tuttuğumu idda ederde bi yardım edersiniz dimi şu genç kardeşinize dimi abicim dimi ablacım ?
- bakın bu kadar laf ettim hala terliyorum ve birasdan yeşil yanacak hade evet deyinde çıakrtığ şu kaskı sileyim terimi

hahahahahahahahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: abi ilaç gibi geldin yuzum guldu

birde şöyle bakalım olaya . trafiktesin sonuçta arkanda arabalar var biri çıkıp çaprsa kaskın yok. bence tek boyutlu düşünmeyelim

sivrilme cabanı anlıyorum gencsin daha umarım sabah sabah sende ceza yersinde ozaman gorurum senin topıgınıde allahım ya bu kadar kişi bosa konusuyo ahhh genclik ahhhh

dimi ya polis arkadaş kesin böyle ince düşünmüştür :pr:

yas 17 inşallah vardır ehliyeti :)

Son düzenleme:
=) ışıklarda vizörü açtım diye polisin biri kaskının camını kapat güzel kardeşim diye söylemişti =)

saır sabır yunuslar ve sivil huzur timi polisler vardır bilirsiniz beveryl 250 ye binerler herzaman kasklar arka selenin orda bağlı durur...

anlamıyorum...

geçmiş olsun okan

kaç lira kesti okan bey cezayı?? eğer öyleyse hehe benim todaye hiç kask sormazlar:D:D

=) ışıklarda vizörü açtım diye polisin biri kaskının camını kapat güzel kardeşim diye söylemişti =)

saır sabır yunuslar ve sivil huzur timi polisler vardır bilirsiniz beveryl 250 ye binerler herzaman kasklar arka selenin orda bağlı durur...

anlamıyorum...

geçmiş olsun okan

aha suan surda olsa öle bi ' ayyyynneeeennn öleeee ' derdimki anladın sen onu :)

anlamıyorum...

geçmiş olsun okan

evet yaa bizim burdaki Yunuslarında hiç kask taktığını görmedim, yalan demeyeyim şimdi kışın takıyorlar, yazın çıkartıyorlar, bunlarada askeriyedeki gibi emir gelior herhalde,
_Yaz sezonu geldii kask çıkarrrr..!!!, kep tak..!!! kep yeter sana, kaza yaparsanda ölmemeye özen göster :queen:

geçmiş olsun okan benzer bi durum benim başımada gelmişti seni anlıyorum hatta yazdıklarımdan dolayı topic felan silindi aynı şeyleri yazmıcam ama burda devlet in memurunun ceza yazma kotası doldurmaktan başka amacı olmamıyacağı açık ben ceza yerken yolun karşsısından belki 150 km hızla bir SS geçti ama polisin umrunda değil kime gücü yeterse ona yazıyor ve bu haksızlık insana acaip koyuyor

geçmiş olsun okan benzer bi durum benim başımada gelmişti seni anlıyorum hatta yazdıklarımdan dolayı topic felan silindi aynı şeyleri yazmıcam ama burda devlet in memurunun ceza yazma kotası doldurmaktan başka amacı olmamıyacağı açık ben ceza yerken yolun karşsısından belki 150 km hızla bir SS geçti ama polisin umrunda değil kime gücü yeterse ona yazıyor ve bu haksızlık insana acaip koyuyor

senin durumu biliyorum abi caddebostanda konusmustuk ozaman ortak bir R1 mi alsak ne yapsak :mrgreen:

dimi ya polis arkadaş kesin böyle ince düşünmüştür :pr:

aaa ne sandın emin...
düşünür benim polisim tamamen iyi niyet yanii.... yanlış anlaşılmasın :p

anlamıyorum...

geçmiş olsun okan

onlara bişi olmaz kii :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar