Fitre ve zekatlarınız için… Hasan Tan Çocuk Esirgeme Kurumu…

:pale: başka sefere inşallah ama hafta sonu olsaydı varya hastalık falan dinlemezdim :queen:

Osmaniye İl Temsilcisi
slm.

Herkese merhabalar, iş yoğunluğu nedeniyle bir süre topigi takip edemedim, yeniden burda aranızdayım. :)

malesef topik bıraktıhın gibi usta ben çözemedim kimin tavuğuna kış dedik :bounce:

yok yok o kadarda kötü değil yaaa... :cherry:

bu arada yuvaya bazı teslimatlar yapıldı teslim fişlerine ulaştığımda topiğe yükleyeceğim mesela bir buzdolabı , bir çamaşır makinası , bir saç kurutma :) elden taşınabilirleri de perşembe biz bırakacağız...

Yalnız şunu itiraf etmeliyim ki; bu sefer bütün yük EMOMEN (emrullah) kardeşimin omzuna kaldı... Sağolsun hiçte bi kere şikayet etmeden deli gibi saldırıyor bişeyler yapacağım diye... adı gibi güzel bir yüreği var :).. Ona da burdan teşekkür etmek istiyorumm..::143::

emrullaha gürkana destek olan herkeze ve tabiyki sana poyrazım sonsuz teşekkürler :rendeer:
Allah hepinizden razı olsun.......

funda persembe saat kac gıbı yuvaya gıdeceksınız.

yada bılen varmı

Son düzenleme:

bu arada yuvaya bazı teslimatlar yapıldı teslim fişlerine ulaştığımda topiğe yükleyeceğim mesela bir buzdolabı , bir çamaşır makinası , bir saç kurutma :) elden taşınabilirleri de perşembe biz bırakacağız...

Yalnız şunu itiraf etmeliyim ki; bu sefer bütün yük EMOMEN (emrullah) kardeşimin omzuna kaldı... Sağolsun hiçte bi kere şikayet etmeden deli gibi saldırıyor bişeyler yapacağım diye... adı gibi güzel bir yüreği var :).. Ona da burdan teşekkür etmek istiyorumm..::143::

Delipoyraz cok teşşkür ederim daha öncede dedigim gibi benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı.
Bende bişiyler yapayım katkım olsun istedim umarım yapabilmişimdir.
Ne mutlu bana Herkese taşşekür ederim :)
Perşembe görüşmek üzere .

Son düzenleme:
emrullaha gürkana destek olan herkeze ve tabiyki sana poyrazım sonsuz teşekkürler :rendeer:
Allah hepinizden razı olsun.......

Keşke herzman destek olabilsem ne mutlu bana...
Bu güzel olayı düşünen Funda ablaya ve devamlı destek olan Gürkan abiye bende canı gönülden teşşükkrlerimi sunuyorum:rendeer:

Dün yuvaya bir miktarda nakit para bırakıldı... Takip edenlere bilgi olarak geçiyorum... Gene de aklında soru işareti olanlar yuvada görevli Pelin hanımla görüşebilirler... Destek veren herkese teşekkürler...

Osmaniye İl Temsilcisi

Allah razı olsun Emrullah kardeşimizden. Bende yarın, olmadı bir güne kolimi gönderiyorum Allahın izniyle.

yarın büyük gün.. çocukları da özlemiştim, okuldan dönmüş olurlarsa birkaçını görme şansım olur ne güzelll.... :cherry:

Hepimize aferin :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Yarın yuva dönüşü bir terslik olmazsa teslimat fişlerini yükleyeceğim.. :)

herkeze günaydın diyelim çünkü yeni geldim güzel haberleri okuyunca biraz kendime geldim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar