Herkese merhabalar, iş yoğunluğu nedeniyle bir süre topigi takip edemedim, yeniden burda aranızdayım.![]()
malesef topik bıraktıhın gibi usta ben çözemedim kimin tavuğuna kış dedik :bounce:
malesef topik bıraktıhın gibi usta ben çözemedim kimin tavuğuna kış dedik :bounce:
bende orda olmak istiyorum ama malesef aygülcümale:
güncelll
yok yok o kadarda kötü değil yaaa... :cherry:
bu arada yuvaya bazı teslimatlar yapıldı teslim fişlerine ulaştığımda topiğe yükleyeceğim mesela bir buzdolabı , bir çamaşır makinası , bir saç kurutmaelden taşınabilirleri de perşembe biz bırakacağız...
Yalnız şunu itiraf etmeliyim ki; bu sefer bütün yük EMOMEN (emrullah) kardeşimin omzuna kaldı... Sağolsun hiçte bi kere şikayet etmeden deli gibi saldırıyor bişeyler yapacağım diye... adı gibi güzel bir yüreği var.. Ona da burdan teşekkür etmek istiyorumm..::143::
yuvanın sokağının başı iyidir ... 15:30 da
BULUŞMA YERİ : Üsküdar Doğancılar Yokuşunda Yuvanın Sokağının Başı (Mehmet Güzellik Salonunun önü)
SAAT : 15:30
funda persembe saat kac gıbı yuvaya gıdeceksınız.
yada bılen varmı
emrullaha gürkana destek olan herkeze ve tabiyki sana poyrazım sonsuz teşekkürler :rendeer:
Allah hepinizden razı olsun.......
yok yok o kadarda kötü değil yaaa... :cherry:
bu arada yuvaya bazı teslimatlar yapıldı teslim fişlerine ulaştığımda topiğe yükleyeceğim mesela bir buzdolabı , bir çamaşır makinası , bir saç kurutmaelden taşınabilirleri de perşembe biz bırakacağız...
Yalnız şunu itiraf etmeliyim ki; bu sefer bütün yük EMOMEN (emrullah) kardeşimin omzuna kaldı... Sağolsun hiçte bi kere şikayet etmeden deli gibi saldırıyor bişeyler yapacağım diye... adı gibi güzel bir yüreği var.. Ona da burdan teşekkür etmek istiyorumm..::143::
Allah razı olsun Emrullah kardeşimizden. Bende yarın, olmadı bir güne kolimi gönderiyorum Allahın izniyle.
hoşgeldin diyelim ozaman bizde![]()