Banyoda kayan terlik

Arkadaşlar, ben henüz yeni yeni motor kullanmaya başladım. ilginçtir bugün banyo yaparken terliğim kaydı ve düşüp belimi incittim:farao:. Yani motorda düşsem kim bilir, kim neler diyecekti. :) ironik bir durum ve birazda acı verici :) :pale:

hoşgeldin hemen banyo maceralarına geçmişsin önce tanışsaydık :D:D hoşgeldin ve geçmiş olsun

yok ya açıkçası çok özel bi durum yok..:D zaten banyo-1-2-3 seriside gelmeyecek emin olabilirsin :) yalnızca o kadar özen ihtimam gösteriyoruz, ama kaderde bişi olacaksa ister istemez oluyor gibisinden bir şeyler demek istemiştim. alınmadım değil :(

Banyoda Kaymayan Terlik..
.
1192979112sabo1.gif

.

Bu arada hoşgeldin aramıza..

Son düzenleme:
Şahinim arkadaşın belki haberi yoktur bu terliklerden yada özelliğini bilmiyordur diye
ekledim..
Özellikleri arasında en önemli olanı banyoda KAYMAMASI..:p

artık bazı konuların şaka niyetine açıldığını düşünmeye başladım. Kusura bakmayın ama banyoda düştüm diye konu açılırmı ya :silent:

hoşgeldin anıl

arkadaşlar anıl banyoda düşmesini her zaman herşeyin olabileceğini ima etmiş illa motora binen düşüp bişeyler olcak diye bi kanaat getirmyin dmek istemiş (ben öle anladım)

biz bunu zaten biliyoruz anıl bunu motordan tırsanlara iletmek lazım

Arkadas burda motor almıs ondan dusmemıs de gıtmıs banyoda olmucak sekılde kaymıs dusmus belını ıncıltmıs motordan dussek nasıl olucaktı kım bılır dıyorr ?? Ve olacagın onune gecılmıyor demek ıstıyor...

Hosgeldın arkadasım ...

asm

Geçmiş olsun. Banyoda ıslak zeminde kaymak motor ile karda kaymak gibi birşey. Allah göstermesin.

Kafa bir yerlere çarpsa ölümcül darbe alınabilir Allah korusun.

.
1192979112sabo1.gif

.

Bende terlik alacaktım eve. :)

Annem de "oğlum senin dediğin terlikler kayıyor" demişti.

Sabo terlikler iyiymiş hakkaten. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
.
1192979112sabo1.gif

.

hocam bundan ziyade kiremitrengi ayakların hep bitarafını tahriş eden kesen terliklerde gerçekten hiç kaymıyor (rahmetli büyükbabamınkinden):cat:

bunlarda olmazsa mıchelın lastik firmasına antetli kağıt üzerine basılmış dilekçeni faksla onlar kişiye özel üretim de yapıyor..:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar, ben henüz yeni yeni motor kullanmaya başladım. ilginçtir bugün banyo yaparken terliğim kaydı ve düşüp belimi incittim:farao:. Yani motorda düşsem kim bilir, kim neler diyecekti. :) ironik bir durum ve birazda acı verici :) :pale:
Sevgili Anıl
Sen şimdi motoru otoparka cek ve ana kucagıyla idare et bi sure
Durumun kaygı verici:)
Şaka bir yana bazı insanların agrı eşigi düşüktür yani canı tatlıdır ama canı tatlı da olsa gercek bir motorcu düşmekten korkmaz.
bu da şaka en azından ben korkarım düşmekte.Motorun sagı solu cizilir diye:)

demekki neymiş banyoya girerken korumalarımızı eksıt etmıcez

Yorumlar gerçekten ilginç :)
1- Öncelikle zaman kısıtı olan birisiyim, insanlarında vaktini çalmak istemem dolayısıyla "aklıma esti de konuyu açayım" diye bişi olmadı. (yani öyle anlaşılmasın)
2-Acı eşiği felan bunlar çok izafi kavramlar. Acı eşiği düşük olmak? (gerçi şaka olduğunu belirtmişsin ama) Yok zannetmiyorum. Acı eşiğim varsada yüksektedir sanrım. Ayrıca motordan düşüldüğünde (Allah göstermesin) banyodaki gibi künt travma olur mu? benzer mi? pek zannetmiyorum. Farklıdır kanımca. (ikisinin ağrısı)
3-Nitrious 81 'e açıklamasından ötürü teşekkür ederim. Tam da benim söylediğim (söylemeye çalıştığım şey) Yani, bi tarafınızı incitecekseniz, bu motorda olmaz, banyoda olur, ne biliym, kafanıza yolda saksı düşer, tüpçü contayı gevşek bıraır, ocaktaki tüp yanar...v.s.

YAni; normal gündelik hayatımızda aslında motor kullanmak kadar ve belkide ondan çok daha riskli faaliyetlerimiz oluyor. Farkında olmasakta -sadece motor kullanırken değil- aslında her zaman yaşama pamuk ipliği ile bağlıyız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yorumlar gerçekten ilginç :)

YAni; normal gündelik hayatımızda aslında motor kullanmak kadar ve belkide ondan çok daha riskli faaliyetlerimiz oluyor. Farkında olmasakta -sadece motor kullanırken değil- aslında her zaman yaşama pamuk ipliği ile bağlıyız.

haklısın ama henüz kafa kırıgım gecmedigi icin yorum yapmıyayım daha fazla.
En azından 4.tomografi sonucunu alana kadar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar