okdr para verip 0 motor alıcaksın ve yag yakıcak hemde bi ss makine
bunu servis bedava yag degişio die geciştirmek hiç mantıklı bisey degil acıkcası
hadi yagı brz fazla eksiltti yada sen brz uzun yol yaptın yuksek devirde yag tamamlıcak vakit olmadı ozmn noluyo:silent:
bide merak ettigim bisey bilen varsa honda bu yag eksilten motorlara kelle motormu takıo yoksa motoru acıp segmanlarını degiştirio:silent::silent:
Ben sürekli yazsamda anlamamakta direniyosunuz abi.:cherry:
Serviste her 1000km de bir motorum kontrol ediliyor, eğer ben gitmessem arayıp gelmemi söylüyorlar.
Ortalama 500gram civarlarında bir eksik varsa (ki 1000km de hemen hemen her motor 250 gram gibi ilk konulana göre bir eksik vericektir) motor yağımın eksiği tamamlanmıyor, garantiden komple değişiyor ayrıca garantiden yeni bir yağ filtresi de takıyorlar, ayrıca garantiden zincirim temizlenip yağlanıyor.
Her hafta bakıma giriyorum tek kuruş ödemiyorum, aslında bu benim işime geldi bu konuda pimpirik olduğum için eski motoru 2000km de bir bakıma götürüp komple yağ değişimi yaptırıp cebimden ödüyordum.
Şu seçeneğimde var; istediğim zaman ruhsata işleme masraflarıda Honda'ya ait olmak üzere yeni motor takıyorlar ama servisim diyor ki takılacak motorda sorun çözülsün biraz bekle, mantıklı geliyor e bende bekliyorum.