[İSTANBUL MT] Necdet abimizin mezarlığına ziyarete 02/10/2008 perşembe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super Moderator
anakkale019kx2pw4.jpg

evet arkadaşlar ne zamandır aklımızda olan bu etkinlik için bayramın 3. günü hava şartları uygun olduğu taktirde öğümce de Necdet abimizi ziyarete gideceğiz
Gelmek isteyen arkadaşlar lütfen kendilerini eklesinler
mezarlık ziyaretimizden sonra belirliyeceğimiz bir mekanda sohbet edebiliriz fikirleride alalım
Avrupa yakası buluşma noktası : Saat : 10.30 / Hareket: 10:45 / 1.Levent BP İstasyonu
Tarih: 02 Ekim 2008 Perşembe
Saat: 10.30 Hareket: 10:45
Buluşma Noktası: 1.Levent BP İstasyonunda (Ay Yıldız Mayo nun yanı)
Güzergah: 1.Levent BP - Levent - İş Kuleler sapağında 2. köprü - Fatih Sul. Meh. Köprüsü - Kavacık Kavşağı - Kavacık - Riva - Öğümce Köyü
Buluşma Kroki ve Harita:

Anadolu yakası buluşma noktası :
Saat: 10.30 / Hareket: 10:45 / İçerenköy Carrefoursa Otoparkı 1.Nolu girişin önü

Tarih: 02 Ekim 2008 Perşembe
Saat: 10.30 Hareket: 10:45
Buluşma Noktası: İçerenköy Carrefoursa
Güzergah: İçerenköy(kozyatağı) Carrefoursa Otoparkı 1.Nolu girişin önü - Tem 2.köprü Yolu - Kavacık Kavşağı - Kavacık - Riva - Öğümce Köyü

Buluşma Kroki ve Harita:

carfir45ql.jpg

iki grupda aynı anda yola çıkacak ve kavacık BP benzin istasyonunda toplanılıp ordan toplu şekilde yola çıkılacaktır takribi buluşma saatimiz 11:15 dir

büyükçekmece buluşmamız karşıdan bu tarafa geçicek ve geri dönecek arkadaşlarımıza yol çok uzun olacağından dolayı iptal edilmiştir
necdet abimizden dönüşte Rumeli Hisarına gideceğiz gelmek isteyen arkadaşları oraya bekleriz:cat:

nöbet durumum nasıl olacak tam bilemiyorum,çalışmazsam geleceğim

Super Moderator
arkadaşlar mezarlık ziyareti sonrası sohbet edebilceğimiz yer önermek isteyenler olursa değerlendiririz
yol yapalım derseniz eğer yeni bir yer buldum ben Büyükçekmecede isterseniz sizi orayada götürebilirim

arkadaşlar mezarlık ziyareti sonrası sohbet edebilceğimiz yer önermek isteyenler olursa değerlendiririz
yol yapalım derseniz eğer yeni bir yer buldum ben Büyükçekmecede isterseniz sizi orayada götürebilirim

yol yapalım ama gittigimiz yerdede bi yer ayarlıyalım çay çorba içmek için benim fikrim bu :cat:

alper öğümce ile büyük çekmece arası kaç km?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alper öğümce ile büyük çekmece arası kaç km?

100KM

Hemen köyün girişinde akarsu kenarında güzel bir mekan var orası veya benzeri yerler çay içmek için alternatif olabilir.

Bende müsait olursam gelmeye çalışıcam.

Cok anlamLı bir ziyaret yapıyorsunuz.. Herkes böyle düşünseydi keske..

02.10 Bayramın ilk günü değil mi Alper?

Değilmiş pardon :) Orda olmaya çalışıcam :cat:

hiç şüphesiz ordayım inşallah hemde en önde
Ne zamandır bu konuyu dile getiriyorduk bu bayram kısmet olur inşallah

Hep omuz omuza idik canım abim seni çok özledim hiç unutmadım geçen bayram yanında idim bu bayramda yanında olacağım inşallah
s6000205rw9smallnr8.jpg

Keşke o eski günlere geri döneilseydik :( Gittiğimiz yerler geçtiğimiz yollar adım adım aklımda
Beraber çok km ler yol aldık yeri geldi güldük ağladık herşeyi paylaştık. Bazen bana kızsanda ( yavaş gir olum şu virajlara ) diyip fırça atışın halen gözümün önünde seni çok özledim be abi
Anlatacak çok şey var ama giden geri gelmiyor iyiki seni tanımışım mekanın cennet olsun nır içinde yat canım abim
12vg8om6.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çekmece nin neresi Alper abi Sahil falan güzel oluyo ama malum hava soğuk sahil e motor bırakmamak gerek:rendeer:

Bu arada biz de Mrsagoyla Edirne yolcusu olmazsak geliriz:cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Nur içinde yat Nejdet abi. Daha dün gibi :pale:
Gelmeye çalışacağım.
Görüşmek üzere

Eğer artçı olarak beni alan olursa bende Nejdat abimin yanında olmak isterim.

arkadaşlar bu anlamlı taziye ziyaretine gelmeye çalışacam nur içinde yatsın abimiz ne güzel zamanlardı daha dün gibi gerçekten..

Saat 4'e kadar mesaideyim. Ama 4ten sonra yanınıza gelebilirim organizasyon olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar