yok yaa büyütüpte 1000 lik racinglerin lastiklerinden takmıcaz ki.cantı değiştirmeden sadece çokaz bişi büyük olcak.onun ne dengeye ne yakıta nede son sürate bi etki edeceğini sanmıyorum.%1 belki
Walla haklısınız arka lastık ince, mobilet havası weriyo.
Wirajlara yatarak girmeye korkuyor insan yani lastikten dolayı.
büyük lastik taktığında benzin tüketiminin artması, performans düşüşü (buna bağlı olarak motorun son süratinin düşmesi), denge bozuklukları gibi problemler yaşayabilirsin. bunlar benim tahminlerim tabi. bunu deneyen birilierinin yorum yapması daha doğru olur.
Bu konuyu bi daha dusunmenizde fayda var yeri daha az tutmaz sadece daha fazla yakit tuketir baski yuzeyi genislediginden diyorum ben polemik icin soylemiyorum sakin yanlis anlamayuzey genisler birim yuzeye dusen baski azalir ve surtunme kuvveti artar.yakit artar.fren mesafesi azalir yol tutusu artar.ara hizlanma azalir.ben kimmiyim?Eski bir otomotiv calisanimevcut olan lastiginin 1 numara büyügünü takarsan sorun olmaz!ama daha kalınını kullanırsan teknik acıdan motorun agırlıgı olastige az gelecek ve cm2 ye daha az basınç düştügünden yeri daha az tutacaktır eminim bu işlemi yapan arkadaşlar bana hak verir
arkadaş ybr ye metzeler lastik almış 90 ytl arka teker. kayma yok dedi, fren yapıncada kaymıyo dedi şaşırdım. nasıl kaymaz nasipse bende alıcam.
90 'a almışsa m22 dir o :cat:
Ben de 55'e ırc arka aldım şimdilik memnunum :cat:
Fena hortlamış konu arkadaşlar 2 yıl olmuş:silent:
bence ybr ye yakışan kalın lastik ..
lastikleri değiştiren varmı ...