Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bilginize...3700 km motor..yakıt durumu: 100 km de 2,6 lt( 6-8 devir kullanımında )motoru zorlamadan en yüksek hız 90 km ile bu yakıt.....gayet ii sayılır..:cherry:

selamlar arkadaşlar yaklaşık 2yıldır ybr 125 sahibiyim.aslında teknik bir soru sormak istiyorum sizlere.motoru yaklaşık 4000 km de aldım.motor 2004 model.hiç bir problem olmadı şimdiye kadar.gerekli bakımlarını yapıyorum.ancak şu anda 10000 km yi geçti.10000 bakıma da girdi.karburator temizlendi vs.vs.
sorunum şu.2 yıldır vites değişimlerinde normalde 5-6 bin devir yeterli olur.ancak biraz daha agrasif sürüşlerde 9000 devirde vites değiştiriyorum.fakat şu anda nedendir bilmiyorum 7000 devirden sonra ''ben gitmek istemiyorum'' der gibi oluyor.yani 7-9 bin arası gerçekten çekiş düşüyor ve 5. viteste 8500 deviri zor geçiyor.bu son 2 haftadır bu şekilde..
lütfen bi fikir verin.bir anda oldu bu.bujiyi 10000 de değiştirdim.filtreler değişti.atladığım bişey mi var acaba.??
şimdiden teşekkürler.

selamlar bende 2004 ybr war 14000 de gayet iyi ama motorunda bi sorun yaşıyorum egzantrik zinciri ötüyor bi kere değiştirmiş olmama rahmen hep aynı acaba diorum dişliler mi bozuk zinciri bozuyor ne yapmam gerekiyor....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sernur ;

8500D/D'yi geçmiyor diyorsun..bence çok normal..8500d/d=103-105 km/h olması gerekiyor..:)

Bugün topcase ve tankpad'im geldi.Kappa 35 lt.İşte fotolar:

Son düzenleme:
hayırlı olsun talkie :) resimler tanıdık geldi :p

pict06761gv8.jpg

pict0677ki2.jpg

Haftaya bende böle resmini koyacam :)
Arkadaşlar kappa 35 in alt tablları standart hepsinde aynı degil mi ? Ybr ye uymama gibi bi sorun olabilir mi ben çantayı aldım ama alt tablası nasıl bilmiyorum :S

Son düzenleme:
Haftaya bende böle resmini koyacam :)
Arkadaşlar kappa 35 in alt tablları standart hepsinde aynı degil mi ? Ybr ye uymama gibi bi sorun olabilir mi ben çantayı aldım ama alt tablası nasıl bilmiyorum :S
Tabla ve çanta birlikte geliyor ve motosikletine uymama diye bir şey söz konusun olmaz emin olabilirsin.Ben kendim monte ettim.Zor bir şey değil.
İçine 1 kapalı kask+eldiven+dizlik+yazlık mont sığıyor düzenli yerleştirirseniz.
Digiboy çantadaşım ve motordaşım :)

Tabla ve çanta birlikte geliyor ve motosikletine uymama diye bir şey söz konusun olmaz emin olabilirsin.Ben kendim monte ettim.Zor bir şey değil.
İçine 1 kapalı kask+eldiven+dizlik+yazlık mont sığıyor düzenli yerleştirirseniz.
Digiboy çantadaşım ve motordaşım :)

Çok sağol içime su serptin.:)
Benimde istedigim tam buydu işte kask ve montumun sığması :mrgreen:
Bu arada itiraf etmeden geçemicem siizn montunuza taliptim :) çanta almasaydım montunuzu almak için kontaga geçecektim :mrgreen:

arkadaşlar ben ybr me arkaya 3,50 18 56 p lastık taktım biraz yuksek duruyo sizce bi mahsuru olurmu

Çok sağol içime su serptin.:)
Benimde istedigim tam buydu işte kask ve montumun sığması :mrgreen:
Bu arada itiraf etmeden geçemicem siizn montunuza taliptim :) çanta almasaydım montunuzu almak için kontaga geçecektim :mrgreen:
Benim mont hiç eskimiyor giyemediğim için :) mont alacağın zamana kadar satılmazsa sen alırsın en azından ele gitmemişolur :)

arkadaşlar benim ön far yanmıyo otomatık roleye baktık sağlam konjektör sağlam sanırım C.D.I ( beyin ) arızalı bunun bi tamırı yokmu yenisi çok pahalı lutfen yardım

thankpad çok ileride kalmış,benim bildiğim görevi kemer tokası veya düğme,fermuar vs. şeylerin depoyu çizmesini engellemek.şu haliyle görevini yapamaz:cat:

thankpad çok ileride kalmış,benim bildiğim görevi kemer tokası veya düğme,fermuar vs. şeylerin depoyu çizmesini engellemek.şu haliyle görevini yapamaz:cat:
Öyle olduğunu biliyorum ama ben açıkçası tank-padi şekli hoşuma gittiği için yapıştırdım ve orda gözüme daha hoş göründü :)

arkadaşlar ban ybr C.D.I beyın lazım yardımcı olurmusunuz yeni sıfırı çok pahalı
benim far yanmıyo cdı bozuk baska arkadasınkını taktık yandı

selam arkadaşlar... çantayı kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim!! bende almayı düşünüyorum...
Feyizoğlunda şu an 148 YTL.Kredi kartına taksit te yapıyorlar.İmkanın varsa mağazadan pazarlıkla daha ucuza alabilirsin.
Bu arada arkadaşlar bizim motorlara göre tiger-akrapoviç veya benzeri egzoz nasıl bulabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar