bide cbf 150 ye bin o daha rahat![]()
Tabla ve çanta birlikte geliyor ve motosikletine uymama diye bir şey söz konusun olmaz emin olabilirsin.Ben kendim monte ettim.Zor bir şey değil.Haftaya bende böle resmini koyacam
Arkadaşlar kappa 35 in alt tablları standart hepsinde aynı degil mi ? Ybr ye uymama gibi bi sorun olabilir mi ben çantayı aldım ama alt tablası nasıl bilmiyorum :S
Tabla ve çanta birlikte geliyor ve motosikletine uymama diye bir şey söz konusun olmaz emin olabilirsin.Ben kendim monte ettim.Zor bir şey değil.
İçine 1 kapalı kask+eldiven+dizlik+yazlık mont sığıyor düzenli yerleştirirseniz.
Digiboy çantadaşım ve motordaşım![]()
Benim mont hiç eskimiyor giyemediğim içinÇok sağol içime su serptin.![]()
Benimde istedigim tam buydu işte kask ve montumun sığması :mrgreen:
Bu arada itiraf etmeden geçemicem siizn montunuza taliptimçanta almasaydım montunuzu almak için kontaga geçecektim :mrgreen:
Öyle olduğunu biliyorum ama ben açıkçası tank-padi şekli hoşuma gittiği için yapıştırdım ve orda gözüme daha hoş göründüthankpad çok ileride kalmış,benim bildiğim görevi kemer tokası veya düğme,fermuar vs. şeylerin depoyu çizmesini engellemek.şu haliyle görevini yapamaz:cat:
hayırlı olsun talkieresimler tanıdık geldi
![]()
![]()
hayırlı olsun talkieresimler tanıdık geldi
![]()
![]()
arkadaşlar ban ybr C.D.I beyın lazım yardımcı olurmusunuz yeni sıfırı çok pahalı
benim far yanmıyo cdı bozuk baska arkadasınkını taktık yandı
Feyizoğlunda şu an 148 YTL.Kredi kartına taksit te yapıyorlar.İmkanın varsa mağazadan pazarlıkla daha ucuza alabilirsin.selam arkadaşlar... çantayı kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim!! bende almayı düşünüyorum...