Malatya' Dan Sevgi Ve Saygılar

Merhaba Hikmet 36 Yaşındayım Muhasebe ile uğraşıyorum. Ben de sizler gibi Motorbisiklet seviyorum fakat terk bir farkla :) benim hem yok hem de korkuyorum.:) Uzun süredir burda internet üzerinden sizleri takip ediyorum.Sohbet ve etkinliklerinizi takip ederken de haliyle gittiğiniz yerler ve sizler hakında da ufak tefek fikirler edindim ve sizleri çok sevdim . İstedim ki ben de sizlerin sohbet ve muhabetlerinize uzaktan da olsa katılıp sizlerle tanışayım. Ha birde itiraf etmeden geçemeyeceğim çok güzel yemekler yiyorsunuz be :cherry

seninde sonunda nurtopu gibi bi tanışma topiğin olmuş :p
hadi hayırlı olsun hikmet aramıza hoş geldin kalıcı ve (güzel yemekler için :p )katılımcı olmanı dlerim...
motosikletten korkma bırak o senden korksun :cherry:

hoş geldin bende malatyalıyım:) ve bilgisayarlı muhasebe okuyorum:) motora bir kaç defa bin gez sonra alışırsın sonra motordan inmezsin çok güzel bir duydu motor sürmek ve sürmeyi bilmek tavsiye ederim

Merhaba Hikmet 36 Yaşındayım Muhasebe ile uğraşıyorum. Ben de sizler gibi Motorbisiklet seviyorum fakat terk bir farkla :) benim hem yok hem de korkuyorum.:) Uzun süredir burda internet üzerinden sizleri takip ediyorum.Sohbet ve etkinliklerinizi takip ederken de haliyle gittiğiniz yerler ve sizler hakında da ufak tefek fikirler edindim ve sizleri çok sevdim . İstedim ki ben de sizlerin sohbet ve muhabetlerinize uzaktan da olsa katılıp sizlerle tanışayım. Ha birde itiraf etmeden geçemeyeceğim çok güzel yemekler yiyorsunuz be :cherry

hoş geldin arkadaşım :rendeer:sen yeterli diyorsan yeterli tanışmamız lazım tabikide gizemli arkadaş :bounce:eger müsaitsen perşembe günü hasan tan çocuk yurduna gidecez gel tanışmış oluruz :rendeer:

seninde sonunda nurtopu gibi bi tanışma topiğin olmuş :p
hadi hayırlı olsun hikmet aramıza hoş geldin kalıcı ve (güzel yemekler için :p )katılımcı olmanı dlerim...
motosikletten korkma bırak o senden korksun :cherry:

Teşekür ederim. Yemek konusundaki temeninize canı gönülden katılıyorum :queen: Motorsikleten de yıllar önce çok kötü düşmüştüm göz<üm korktu sonra da hiç binmedim

hoş geldin arkadaşım :rendeer:sen yeterli diyorsan yeterli tanışmamız lazım tabikide gizemli arkadaş :bounce:eger müsaitsen perşembe günü hasan tan çocuk yurduna gidecez gel tanışmış oluruz :rendeer:

Ora bana çok uzak :) Ben Malatya'dayım ama mutlaka İstanbul'a sizlerle tanışmak için geleceğim

hoş geldin bende malatyalıyım:) ve bilgisayarlı muhasebe okuyorum:) motora bir kaç defa bin gez sonra alışırsın sonra motordan inmezsin çok güzel bir duydu motor sürmek ve sürmeyi bilmek tavsiye ederim

Hoşbulduk. Gurbette hemşeri bulmak kadar güzeli olamaz.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hikmet aramıza hoşgeldin. malatya eski garaj mevkii lider motor yamaha bayi ve servisinden aliekberçiçeğe selamlar

hikmet aramıza hoşgeldin. malatya eski garaj mevkii lider motor yamaha bayi ve servisinden aliekberçiçeğe selamlar

Hoşbulduk Ümmet Abi Selamın Başım gözüm üstüne mutlaka ileteceğim.

aramıza hoşgeldın. guzel dostluklar kurman ve forumda katılımcı olman dılegıyle :cat:

Teşekür ederim Dileğin dileğimdir.:)

Aramıza hoşgeldin... :rendeer:

Hoş bulduk.

Son düzenleme:
ÖNCelikle hoşgeldin ve yanlış anlamayacağını düşünerek düzeltmek istiyorum.. Motorbisiklet değil Motosikler ....

Aramıza hoşgeldiniz...Yemek konusunda Gaziantep MT açık ara fark attı , ikinci olarak da Muğla MT derim :p

ben de malatya akçadağlıyım. antalyada yaşıyorum.

Motorsiklet tutkudur,adrenalindir,yaşam biçimidir,tiryakinin sigarası ,alkoliğin rakısı,şarapçının şarabı neyse motorsiklet de motorcunun herşeyidir, yaşamının anlamı 2. dereceden aşkı,ama delidolu kullanıncada ayrılığın acının gözyaşının ve korkunun ta kendisidir motorsiklet...

Ama korkmaktansa denemek,öğrenmek, dikkatli kullanmak,kurallara uymak,ehliyetli olmak,bilmediğin yolda hız yapmamak,virajda araç sollamamak,ve mıcırlı yollara azami dikkat ederek bu zevki ömür boyu sürebilirsin......

aramıza hoşgeldin.
ahmet
kymco grand dink 250cc

Motorsiklet tutkudur,adrenalindir,yaşam biçimidir,tiryakinin sigarası ,alkoliğin rakısı,şarapçının şarabı neyse motorsiklet de motorcunun herşeyidir, yaşamının anlamı 2. dereceden aşkı,ama delidolu kullanıncada ayrılığın acının gözyaşının ve korkunun ta kendisidir motorsiklet...

Ama korkmaktansa denemek,öğrenmek, dikkatli kullanmak,kurallara uymak,ehliyetli olmak,bilmediğin yolda hız yapmamak,virajda araç sollamamak,ve mıcırlı yollara azami dikkat ederek bu zevki ömür boyu sürebilirsin......

aramıza hoşgeldin.
ahmet
kymco grand dink 250cc
abi bende malatyalıyım ben de antalya da yasıyorum
mt antalya ya bekleriz :)

hoşgeldin:rendeer:

Hoşbulduk. Konukseverliğiniz için teşekürler :)

abi bende malatyalıyım ben de antalya da yasıyorum
mt antalya ya bekleriz :)

Hemşehrilerim tarafından karşılanmakta daha bi güzel bir duygu. Davetin için teşekürler

aramıza hoşgeldin.
ahmet
kymco grand dink 250cc

Motorun bir tutku olduğunu, nasıl bir yaşam biçimi olduğunu biliyorum. :(
Bildiğim birşey daha var ki o da dün akşam gözümün önünde olan olaydır. Bir aracın motorsikletli sürücüye çarpması olayıdır. Olay esnasında araç sürücüsü araç kabininde hiç bir zarar görmeden ukala ukala otururken motorsikletli sürücünün havada attığı 2 taklayı izlemesi oldu :pr:
Allaha bin şükür ki Motorsikletli arkadaşa bişey olmamıştı.
Düşünüyorumda ya okadar şanslı olmasaydı ????

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hoşgeldiniz Hikmet Bey.
Kalıcı ve aktif olmanızı dilerim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar