[Ankara - MT]

BAKIN KIZLAR OĞLANLAR (YENİLERDEN BAHSEDİYORUM) ÖYLE BURADA ATIP ATIP TUTMAK YOK.. ÇARŞAMBA TOPLANTILARINA GELİN TANIŞALIM... TATLI YİYELİM TATLI YİYELİM... TATLI YİYELİM TATLI YİYELİM.... TATLI YİYELİM TATLI YİYELİM.... TATLI YİYELİM TATLI YİYELİM.... TATLI YİYELİM TATLI YİYELİM. TATLI YİYELİM TATLI YİYELİM TATLI YİYELİM TATLI YİYELİM TATLI YİYELİM TATLI YİYELİM TATLI YİYELİM TATLI YİYELİM........................................................

levent abi iftarıda atlattık, hızını alamamışın:p. yiyelim be abi. benim hassas motorum yağmuru görünce sustu, depresif alet, yağmur yağsa kopuyo hemen, dalıyo gidiyomudur toprak altında demir cewheri olduğu günlere nedir! çalıştırırsak çarşambaya kadar yeriz biiznillah.

levent abi iftarıda atlattık, hızını alamamışın:p. yiyelim be abi. benim hassas motorum yağmuru görünce sustu, depresif alet, yağmur yağsa kopuyo hemen, dalıyo gidiyomudur toprak altında demir cewheri olduğu günlere nedir! çalıştırırsak çarşambaya kadar yeriz biiznillah.

e işte yaşlılar ya, tatlıya ihtiyaç duyuyorlar :queen:

Hım Anladım Eh Normaldir O Zaman Neyse Ben Kaçar Eve Gidip Zıbarıyım Arkası Yarın...

haydaaaaa... seninki ustayı özledi galiba .. bi götür hasret gidersinler...

şu ramazan bitsin de bi sizi evde oturtuyor muyum bakalım..:cherry:

ammmannnnnnn burda emrah'tan beteri varrrr :cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

burda da emrah'ın bateri var :p

A01EEB7504AB4BF1BFFD63F336C24652.jpg

Son düzenleme:
yok olum yatmakla kalmamışlar bunlar .. başka bişi.. birileri birilerinin yerine geçmiş ... klon mu yapmışlar ne???

KEYFKEKA SANADA BAYSSSSSSSSSSSSSS

siz de hemen bankanıza başvurun ve "körle yatan hesabı" açtırın

yok abi, kesin berber bu. klon kriş çağrışımını dünyada 3 kişi yapabilir. berber, quentin tarantino, selami şahin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar