Kayıp Arkadaşımızı Arıyoruz(espiri)

Cuma gecesi Batuhanın doğum gününü yeşilköy Marinada kutladıktan sonra telefonla konuştuğumuz Romeo/Eray arkadaşımızdan bir daha haber alınamamıştır. :pr: Kendisini görenlerin insanlık namına siteye haber vermesi rica olunur. :cat:

Son düzenleme:

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu işlerin şakasımı oluo yahu allah korusun ...

okudum simdi. iiymişte :) başlık sakat .. zaten ortam gergin hehehehe

Gürkan abi görmüş onu yaa nerde fotoları abi koysana fotoları tarihiyle birlikte:queen:

Gürkan abi görmüş onu yaa nerde fotoları abi koysana fotoları tarihiyle birlikte:queen:

işin üzü bende iki gündür dükkana geliyor abi yapma eline düştüm etme diyor:queen: bide şindi motoru satıyor artçı almasın diye ramazan sonrası sağlam bi yemek ısmarlıcak :wiinkk: negatifleri yakıcaz :queen: yaşasın kötülük :queen::queen:

işin üzü bende iki gündür dükkana geliyor abi yapma eline düştüm etme diyor:queen: bide şindi motoru satıyor artçı almasın diye ramazan sonrası sağlam bi yemek ısmarlıcak :wiinkk: negatifleri yakıcaz :queen: yaşasın kötülük :queen::queen:

hala gerçekler su yüzüne çıkmadımı? erayın neden ortalarda dolaşabildiği anlaşılıyo :p
dilaver kayıp ilanını erken vermişsin :queen:

adam demiş gecerken ugradım yeşilköye sanki alt mahalleye indi :queen: geçerken ugradım dedihi yer 50 kilometre yer bakarmısınız nasıl kıvıracak yandın sen ilk buluşmada benden uyarması :bounce: kız zaten şu anda yasaklı yazamıyor az kaldı :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yau tüm mt kuyumu kazio :) ne iştir :))) yaqında Geleneksel istanbul Mt doğum günü olucak :D tüm Mt nin Doğum günü kutlanıcak :D ozaman gün yüzünde görürsünüz öyLe sanıyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar