bende bozüyüklüyüm birinin bana yardım etmesini istiyorum 125 cc lik bi vitesli motor düsünüyorum resimdeki mavi gibi yardımcı olurmusun
o gördüğün motorun fiyatı 8000ytl civarlarında
bende bozüyüklüyüm birinin bana yardım etmesini istiyorum 125 cc lik bi vitesli motor düsünüyorum resimdeki mavi gibi yardımcı olurmusun
hamza bi tur verirsin artık esparkda![]()
hamza 600lükten 125liğe mi düştün![]()
başlangıç motoru abisikerataya 200lüğün bile çok olduğunu gördük:cherry:
seviyom seni hamza:rendeer:
Sorun orda :mrgreen: 200lüğü zorlarken oldu tüm bunlar :mrgreen::mrgreen: Nese ya böylesi daha iyi oldu Umut,Faruk,Volkan Abi güzel güzel takılcaz işte :queen: Hemde Eskişehir'de tek olcaz daha iyisi mi var :bounce: :mrgreen::mrgreen:
Nese ya böylesi daha iyi oldu Umut,Faruk,Volkan Abi güzel güzel takılcaz işte :queen: Hemde Eskişehir'de tek olcaz daha iyisi mi var :bounce: :mrgreen::mrgreen:
Hamza sen takıl bize hayatını yaşa :bounce::wiinkk:
eray iş cıkısı verdim falan ne werdin oglumsaka bi yana bu mubarek ayda gercekten büyük sevap yapmıssın allah kabul etsin
töbe töbeee :cherry:
yok daha neler500cc desen dediğin olur abartma istersen
![]()
CBR 125 : 13.1hp/124kg = 0.105 hp/kg
YZF-R125: 14.6hp/136kg = 0.107 hp/kg
adamım sana yakışıyo kırmızı caraçakal![]()
guncellll uzmanı selcuk (macrol 500) herkes herkese nasıl gıbım soyluyo ama gel gelelım guncel uzmanına laf atan yok :salut:
orda kızılay yazıyor olm kızılaya . kandan başka bir şey verılmıyor
yoo 500 cc değil abi gir yutube a gör bnm koca oğlan 120 yapıyorsa o motor hiç yapmasa 160 -170 yapar
hamza'cım yanlız şöle bişey var onlar Honda'cı ben YAMAHA'cıyım :queen::queen::queen::queen::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Hamza sen takıl bize hayatını yaşa :bounce::wiinkk:
yavas vayrum yavas ii ozamn bunların 600 lukleri ısınlanıyo ozamn naptın sen ya bayır aşşa koy kucuk dişliyi bas allah neverdiyse benimkide yapar duz de ne yaptıgı onemli you tube bakıpda aldanma neyse hamza alınca soyler kac yapıyo bakm
Zaten abi ortam süper :mrgreen: Sen,Ben,Umut,Faruk,Arıza Selçuk,Recep Usta :queen::queen:Var mı böyle bi altılı yaaa :mrgreen:Motorum gelsin yan çizmek yok Kumla yapıcaz daha abi :cat::wiinkk:
Ayıpsın.İlk molayı Kumla'da veririz. :cherry:
Son hız, yakıt, görüntü, marka fln filan düşünmek ikinci planda olması gerek.
Önemli olan motosikletin performansı, yol tutuşu, viraj kabiliyeti, denge gibi teknik kapasiteler.
Asıl bunları test edip, aynı sınıftaki diğer motorlarla değerlendirmek lazım...
Ayyy yazık sana yaaa, nasılsın bakalım güncel uzmanı :rendeer:
Son hız, yakıt, görüntü, marka fln filan düşünmek ikinci planda olması gerek.
Önemli olan motosikletin performansı, yol tutuşu, viraj kabiliyeti, denge gibi teknik kapasiteler.
Asıl bunları test edip, aynı sınıftaki diğer motorlarla değerlendirmek lazım...