[Eskişehir - MT]

bende bozüyüklüyüm birinin bana yardım etmesini istiyorum 125 cc lik bi vitesli motor düsünüyorum resimdeki mavi gibi yardımcı olurmusun

o gördüğün motorun fiyatı 8000ytl civarlarında :) sana ybr 125 öneririm getirirsin bakımlarını eskişehirde yaptırırız :wiinkk:

hamza bi tur verirsin artık esparkda:D

Onu bi kere yerler :mrgreen:

hamza 600lükten 125liğe mi düştün :D

Ya olay çok garip bi olay :cherry: Bi gün doktorlarda Umut,Faruk,Selçuk ve Ben oturuyoduk ben Umut'un ve Faruk'un CıBıRları denedim hoşumada gitti :cat: Sonra etraftakiler ikinci el race alacağına git sıfır al küçük cc al ama en azından sıfır olsun dediler banada esti bi an gittik siparişi verdik :mrgreen: Bi süre bunu kullanırım eğer yetmezse memnun kalmazsam farklı birşeyler bakarım hayırlısı bakalım :cat:

başlangıç motoru abisi:p kerataya 200lüğün bile çok olduğunu gördük:cherry:

seviyom seni hamza:rendeer:

Sorun orda :mrgreen: 200lüğü zorlarken oldu tüm bunlar :mrgreen::mrgreen: Nese ya böylesi daha iyi oldu Umut,Faruk,Volkan Abi güzel güzel takılcaz işte :queen: Hemde Eskişehir'de tek olcaz daha iyisi mi var :bounce: :mrgreen::mrgreen:

Sorun orda :mrgreen: 200lüğü zorlarken oldu tüm bunlar :mrgreen::mrgreen: Nese ya böylesi daha iyi oldu Umut,Faruk,Volkan Abi güzel güzel takılcaz işte :queen: Hemde Eskişehir'de tek olcaz daha iyisi mi var :bounce: :mrgreen::mrgreen:

hamza'cım yanlız şöle bişey var onlar Honda'cı ben YAMAHA'cıyım :queen::queen::queen::queen::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

slm herekeze hayırlı aksamlar ee yarın için bi plan varmı yahuuu sinan abi ....bugun gezerim diyodum bugunde calıstık napcaz bilmeyom budunyaya calısmaya gelmişik

eray iş cıkısı verdim falan ne werdin oglum:) saka bi yana bu mubarek ayda gercekten büyük sevap yapmıssın allah kabul etsin

orda kızılay yazıyor olm kızılaya . kandan başka bir şey verılmıyor

töbe töbeee :cherry:

yok daha neler :) 500cc desen dediğin olur abartma istersen :)

CBR 125 : 13.1hp/124kg = 0.105 hp/kg

YZF-R125: 14.6hp/136kg = 0.107 hp/kg

adamım sana yakışıyo kırmızı caraçakal :)

yoo 500 cc değil abi gir yutube a gör bnm koca oğlan 120 yapıyorsa o motor hiç yapmasa 160 -170 yapar

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guncellll uzmanı selcuk (macrol 500) herkes herkese nasıl gıbım soyluyo ama gel gelelım guncel uzmanına laf atan yok :salut:

Ayyy yazık sana yaaa, nasılsın bakalım güncel uzmanı :rendeer:

Bodrum-gümbet'den herkese selamlar hayatımda ilk defa trafikde 4 tekerliden çok 2 tekerli olan bir yer görüyorum pek çok güney sahilinde yer gezdim ama ilk defa bodrumda motosikletlerin ağırlıgını hissettim vede trafikde en çok olan motosiklet honda today onu çin işi scooterler ve çin işi cruiserler izliyor bu arada burada keaway sl150 filan çok fiyakalı racelerden çok ilgi çekiyor turistlerden
alanya ile burası arasında dağlar kadar fark olduğunu gördüm ve ilerde motosikleti ile gelmeyi düşünenler olursa bilgilendirmek istedim bodruma gelecekseniz mutlaka 2 tekere atlayıp gelin ben hata yaptım benim çinliyi evde bıraktım:pale:

orda kızılay yazıyor olm kızılaya . kandan başka bir şey verılmıyor

yoo 500 cc değil abi gir yutube a gör bnm koca oğlan 120 yapıyorsa o motor hiç yapmasa 160 -170 yapar

yavas vayrum yavas ii ozamn bunların 600 lukleri ısınlanıyo ozamn naptın sen ya bayır aşşa koy kucuk dişliyi bas allah neverdiyse benimkide yapar duz de ne yaptıgı onemli you tube bakıpda aldanma neyse hamza alınca soyler kac yapıyo bakm

Son düzenleme:
hamza'cım yanlız şöle bişey var onlar Honda'cı ben YAMAHA'cıyım :queen::queen::queen::queen::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Şimdi Honda iş motorum ve seviyorum onu ama Yamaha'da kendi motorum anlıcan ikisinede b.k atamıyorum :mrgreen::mrgreen: Ama bişi var ki unutmamak gerek;HONDA HAYAT ONDA :cat:

Hamza sen takıl bize hayatını yaşa :bounce::wiinkk:

Zaten abi ortam süper :mrgreen: Sen,Ben,Umut,Faruk,Arıza Selçuk,Recep Usta :queen::queen:Var mı böyle bi altılı yaaa :mrgreen:Motorum gelsin yan çizmek yok Kumla yapıcaz daha abi :cat::wiinkk:

yavas vayrum yavas ii ozamn bunların 600 lukleri ısınlanıyo ozamn naptın sen ya bayır aşşa koy kucuk dişliyi bas allah neverdiyse benimkide yapar duz de ne yaptıgı onemli you tube bakıpda aldanma neyse hamza alınca soyler kac yapıyo bakm

Umut sana devrediyorum bu işi,uzman sensin :cherry: Ömür yolunda bi teste tabi tutmak gerek :cherry:

Son düzenleme:
Zaten abi ortam süper :mrgreen: Sen,Ben,Umut,Faruk,Arıza Selçuk,Recep Usta :queen::queen:Var mı böyle bi altılı yaaa :mrgreen:Motorum gelsin yan çizmek yok Kumla yapıcaz daha abi :cat::wiinkk:

Ayıpsın. :) İlk molayı Kumla'da veririz. :cherry:

Son düzenleme:
160-170 km hızı aprillia Rs125 yapıyor 2 zamanlı ve 29hp sonuç olarak yzf 125 in son sürayti düzde taş çatlasın egzozdu hava filitresi iridyum bujusi anca 140...

3 ün 5 in lafını yapmaya gerek yok motor 125 lık motor zaten 10-20km fazla yapmış eksik yapmış önemli deil sadece yakıt ve görüntüsü konusunda tartışılmalı bence.

Son hız, yakıt, görüntü, marka fln filan düşünmek ikinci planda olması gerek.

Önemli olan motosikletin performansı, yol tutuşu, viraj kabiliyeti, denge gibi teknik kapasiteler.
Asıl bunları test edip, aynı sınıftaki diğer motorlarla değerlendirmek lazım...

Önemli olan motosikletin performansı, yol tutuşu, viraj kabiliyeti, denge gibi teknik kapasiteler.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Biraz önce YZF R125 kullanıcısı olan iki kişiyle telefonda görüştüm.Motor ile ilgili hiçbir sıkıntılarının olmadığını söylediler ve motorun 125 cc SS kategorisinde (onlara göre) en iyi motor olduğunu gönül rahatlığıyla alınıp,binilebileceğini ve performans,yakıt ve yol tutuşunun ayrıca verdiği sürüş keyfinin eşsiz olduğunu söylediler.Birisinden öğrendiğim kadarıyla virajlarda çok yetenekli bir motormuş YZF R125 ve yakıt olayıda 9-10 kuruş arasıymış yani ekonomik ve güzel bir motor tercih ettiğime inanıyorum.Kasası için söylenecek birşey yok zaten sabahtan beri bakınıyorum internete.Motovirüs sitesinde birisi motorla ilgili olarak R6'yla YZF R125'i yan yanayken görseniz gözlerinize inanamazsınız demiş.:cat:

CBR 1000RR & YZF R125

big10393290137686ego150li9.jpg

big10393290137686iips24bz4.jpg

125 lık motorun ne performansı ne yol tutusu olcakya sanki 200 le viraja giricen heaaa tabi herkezin kendi fikri

Ben bişey demiyorum. MT arşivlerindeki yorumlara göre yazdım.

CBR 125 ile her zamanki gibi viraja gir.
Sonra aynı hızda aynı viraja CBR çakması Ramzey 125 ile gir.

Sağ çıkarsan anlat görüşlerini :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar