[Eskişehir - MT]

engin abi burda bugün esnaf sarayında grstuk . cok zayıflatmıs onu askerlık .

aytaç bugun gıdıp 30 ytl bayılıp kapsamlı bir klavye aldım artık elime yapısmayacak

ulen biz tsortle usumedık sana ne oluyor

valla 80le sakintepenin oralarda giderken biraz üşüdük hepsi o kadar :)

...iyi geceler Eskişehir mt...
Sinan abi geçmiş olsun;)

sağol yeşltepeli :)

ula devlet hastanesi güzergahında ki üst geçidin orda gaz acan cc cilere bir gün saksı atacam . dikkatimi dağıtıyorlar her gece yaww . yada ınsan al kardes bır tur da sen at der

çalış seninde olur :)

Anaaa benim aylar önce yaşadığım olayın aynısı :cyclopsan Geçmiş olsun :pale:

teşekür ederim aytaç :)

engin abi ses ver...
cızzzt.... bızzzzt.... telsiz çekmiyooo cızt! bızt! cızzzzt... cızt! cızt! :p

herkese hayırlı iftarlar olsun bkm ::dpac::::dpac::

sağol ahmedim. beynim ZONG'luyo çok yorulmuşum be ahmedim :)

engin abi burda bugün esnaf sarayında grstuk . cok zayıflatmıs onu askerlık .

askere giden ya zayıflar ya da ben gibi kilo alıp gelir ama ben yine de bundan 4sene önceki formumdayım allaha şükür üst sınır 70kg :wiinkk::)

evet arkadaşlar hergeze gunaydın yeni işe baslayanlara hayırlı işler bugun doganlara iyki dogdun bugun olenlere allah rahmet ve begun motor alanlara kazasız surusler nasıp etsın yarabbim ....(esmt ye birini daha kazandırdım 350 java)

sinan abi & eray dek gelirse 2.el moto montu haberim olsun bana telden ulaşın nete giremiyom fazla:cat:

7227295_450211_9i2f321.jpg

:queen::queen::queen::cat::cat::cat::queen::queen::queen:

Kırmızı-Beyaz istedim ellerinde var mı sorup bilgilendirecekler.Eğer varsa en geç 2-3 hafta içinde plakasıyla birlikte tam hazır şekilde teslim ederiz denildi.Yoksa bu süre tabi biraz daha uzayacak ama sabreden dervişi oynayacağız biraz daha :cherry:

sinan abi & eray dek gelirse 2.el moto montu haberim olsun bana telden ulaşın nete giremiyom fazla:cat:

tamam aklımda olur ali. :) inş buluruz :)

Kırmızı-Beyaz istedim ellerinde var mı sorup bilgilendirecekler.Eğer varsa en geç 2-3 hafta içinde plakasıyla birlikte tam hazır şekilde teslim ederiz denildi.Yoksa bu süre tabi biraz daha uzayacak ama sabreden dervişi oynayacağız biraz daha :cherry:

vay yavrum benim :) olm bak eskişehirde bu motorun 2.satın alan sahibi sen olcaksın :) diğeri de saf mavisi :cat::cat::cat:

ne varsa 125liklerde var bee :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

guncellll uzmanı selcuk (macrol 500) herkes herkese nasıl gıbım soyluyo ama gel gelelım guncel uzmanına laf atan yok :salut:

7227295_450211_9i2f321.jpg

hamza bi tur verirsin artık esparkda:D

hamza bi tur verirsin artık esparkda:D

valla üstünden inebilirse ne ala beytullah :):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

benim motorun gitmeyişi karbüratörden ve de montumun geniş olmasındanmış yaa:mrgreen: ikisini de aynı anda düzeltince motor 3de 80 4te 90 5te de 100ü gösteriyor artık :)

tamam aklımda olur ali. :) inş buluruz :)

vay yavrum benim :) olm bak eskişehirde bu motorun 2.satın alan sahibi sen olcaksın :) diğeri de saf mavisi :cat::cat::cat:

ne varsa 125liklerde var bee :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

yanlız bu 125 lik senin 125 likten degıl senın 5. viteste yapıtıgın hızı 2 . viteste yapar heralde :)

arkadaslar hafta ıcı carsı caminin yanında kızılay çadırı var dileyenlere tavsiye ederim ben iş çıkışı verdım vücudum o kadar ferahladı ki tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
eray iş cıkısı verdim falan ne werdin oglum:) saka bi yana bu mubarek ayda gercekten büyük sevap yapmıssın allah kabul etsin

yanlız bu 125 lik senin 125 likten degıl senın 5. viteste yapıtıgın hızı 2 . viteste yapar heralde :)

arkadaslar hafta ıcı carsı caminin yanında kızılay çadırı var dileyenlere tavsiye ederim ben iş çıkışı verdım vücudum o kadar ferahladı ki tavsiye ediyorum

töbe töbeee :cherry:

yok daha neler :) 500cc desen dediğin olur abartma istersen :)

CBR 125 : 13.1hp/124kg = 0.105 hp/kg

YZF-R125: 14.6hp/136kg = 0.107 hp/kg

eray iş cıkısı verdim falan ne werdin oglum:) saka bi yana bu mubarek ayda gercekten büyük sevap yapmıssın allah kabul etsin

adamım sana yakışıyo kırmızı caraçakal :)

Son düzenleme:
bende bozüyüklüyüm birinin bana yardım etmesini istiyorum 125 cc lik bi vitesli motor düsünüyorum resimdeki mavi gibi yardımcı olurmusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar