[Ankara - MT]

Abi şirinlerden zarar gelmez. Samanyolu yada kanal7 de tam hatırlamıyorum şirinin biri soruyor şirin baba nereye gitti diye diğeri cevap veriyor.
- Şirin baba cuma ya gitti gelecek...

Bakış açısı işte nereye çekersen oraya gider. Sen canını sıkma abeeey...

Bu arada nette gezinirken karşıma şöyle bişey çıktı. Size de göstereyim dedim.
Para işte be abi para para para.....

http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/residence/advertise_detail.php?ad_id=1565164

Adam titanic hayranı ve denizi çok seven birisi demekki çok para o kadar para verilmez git o büyüklükte bir yat al koy koy gez:wiinkk: sonuçta bu havuza demir atmış:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşbulduk arkadaşlar sağolun. buluşuyomusunuz arada bı tarıhler var mı yanı?

Her çarşamba saat 18:30 civarı Anatoliada toplaşma olur :cat:

Gürcel senin için Anatolianın yer tarifini buraya ekler diye düşünüyorum :queen:

::miiz:: sensin ufak:p

Eyvah, kavgada bile söylenmez :p

Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Bin9yüz85, marcos2609, DrCarpeDiem, dogus_toproc, DOGAN MOTOR, CBF150, muratdiksöz, keyfkeka, serdarcogen, caya104

Arkadaşlar iyi hoş güzel yazıyoruz ediyoruz ama bundan önceki MT deneyimimden yola çıkarak söylüyorum;
burayı msn gibi kullandığımız süre içinde uyarı alabiliriz gibi gözüküyor, haberiniz olsun istedim :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Bin9yüz85, marcos2609, DrCarpeDiem, dogus_toproc, DOGAN MOTOR, CBF150, muratdiksöz, keyfkeka, serdarcogen, caya104

Arkadaşlar iyi hoş güzel yazıyoruz ediyoruz ama bundan önceki MT deneyimimden yola çıkarak söylüyorum;
burayı msn gibi kullandığımız süre içinde uyarı alabiliriz gibi gözüküyor, haberiniz olsun istedim :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

Sen canını sıkma. Uyarı vermek isteseler bahane bulmakta zorlanmazlar illaki bişey bulurlar...

Her çarşamba saat 18:30 civarı Anatoliada toplaşma olur :cat:

Gürcel senin için Anatolianın yer tarifini buraya ekler diye düşünüyorum :queen:

Gecikme için so sorry....

buyrun nbuluşma yeri ulaşım planı:
adsz1tf4.jpg

adszwj9.jpg

grnt0333eg5.jpg

Son düzenleme:

muhabbet sadece motor olacaksa ne gerek varki haftalık toplatılarda doya doya tartışırız. bence amaç motorcuları bir araya getirmek. neyse netice olarak bence uyarı verilecek birşey yok ortada alan razı veren razı :)

Hadi gezelim :bounce:

son toplantıya katılanların anlayacağı bir geyik az önce msn'de yaşandı :mrgreen:

murat (21:07):
lem
***** Geçmedi gitti :( PLATINIUM ONUR (21:07):
lem?
murat (21:08):
şu kadının linkini at
***** Geçmedi gitti :( PLATINIUM ONUR (21:08):
yok sna link :D
yazan berber
ver lem

Son düzenleme:
son toplantıya katılanların anlayacağı bir geyik az önce msn'de yaşandı :mrgreen:
murat (21:07):
lem
***** Geçmedi gitti :( PLATINIUM ONUR (21:07):
lem?
şu kadının linkini at
***** Geçmedi gitti :( PLATINIUM ONUR (21:08):
yok sna link :D
yazan berber
ver lem

Link i ben de istiyom ben de istiyom... Banane yaaaaaaaaa. :p

Son düzenleme:
arkadaşlar bende yeni katıldım.şuan görevim nedeniyle ankaramdan uzaklardayım.inşallah önümüzdeki aralık gibi ehliyetimi alırsam bende aranıza katılmak isterim.kışlarıda organizasyon düzenliyor musunuz?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
gürcelin avatara bittim :mrgreen:
hoşgeldin skakfilozofu , şu aralar filozoflarla pek ilgiliyiz zaten :)
ramazan etkisi ramazan, kesin :p :cherry:

arkadaşlar bende yeni katıldım.şuan görevim nedeniyle ankaramdan uzaklardayım.inşallah önümüzdeki aralık gibi ehliyetimi alırsam bende aranıza katılmak isterim.kışlarıda organizasyon düzenliyor musunuz?

anladım ben, sokak filozofu onun aslı. skak ne skak ne diye epeyi düşündüm amma çözdüm. hoşgeldin. :rendeer:

Diğer yazdıklarına saygı duyuyorum ama buna gülüyorum :mrgreen: :mrgreen:

Her akşam gezelim muhabbeti :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Güle güle gezelim olmazmı :bounce: :queen::queen::queen::cherry::cherry:

h.g toplantılara bekliyoruz. şimdiden söylüyüm yeni gelenlere tatlı aldırıyo yaşlı amcalar haberin olsun :queen::queen::cherry::cherry:

Son düzenleme:
Selamlar

Selam arkadaşlar. Kısa bir aradan sonra soğuk Ankaraya sıcak bir merhaba.
İlk motorum Jınlun oldu. Bol bol titredim ama çok keyifliydi. Toplantılara katılacagım günü sabırsızlıkla beklerken acilen satmak zorunda kaldım :(
"Aman canın sağolsun gel sen yinede" Derseniz tanısma fırsatımız olur ;)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ska diye de athena grubunun müziğine mi diyorlardı , bana sorarsanız ska filozofu yani ben skanın kralını düşünürüm şeklinde

sevgili pro foruma bi iki avart koydun neler oldu neler kaç kişi iptal oldu =) ajan provakatörüm kayli minogum :p anam ramazandaydık dimi bi an unutmusum :cherry:

bi de dini bütün motosiklet tutkunları cevaplayabilirmisiniz bu gece sahurun istanbulda yapıp iftarı ankarada acacaım, istanbuldaki iftar vaktine gore mi acıcaz :p motosikletli gezilerde sizin de işinize yarayabilir diye motosiklet forumunda soruyorum :p :cherry:

Seferi :)

bi de dini bütün motosiklet tutkunları cevaplayabilirmisiniz bu gece sahurun istanbulda yapıp iftarı ankarada acacaım, istanbuldaki iftar vaktine gore mi acıcaz :p motosikletli gezilerde sizin de işinize yarayabilir diye motosiklet forumunda soruyorum :p :cherry:

Sıkıntı Yok. Direkmen Seferi Sayılırsın Uzun Yol ;)

ska diye de athena grubunun müziğine mi diyorlardı , bana sorarsanız ska filozofu yani ben skanın kralını düşünürüm şeklinde

sevgili pro foruma bi iki avart koydun neler oldu neler kaç kişi iptal oldu =) ajan provakatörüm kayli minogum :p anam ramazandaydık dimi bi an unutmusum :cherry:

ska değil sokak filozofu, ben çözdüm 2buçuk saat düşünüp. iftar mes'elesine gelince. sahur yapılan garnizon iftara kadar terkedilmez:p. töbe estağfirullah. bilemedim suali. mantıklısı ankara iftarı. ama bi seferi olma hadisesi sözkonusu. sustum. bilmiyorum, kabul. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar