selam arkadaşlar ankaraya yenı tasındım eryamandayım gezılere katılmak ısterım.
Hoşgeldinizz....
Abi şirinlerden zarar gelmez. Samanyolu yada kanal7 de tam hatırlamıyorum şirinin biri soruyor şirin baba nereye gitti diye diğeri cevap veriyor.
- Şirin baba cuma ya gitti gelecek...
Bakış açısı işte nereye çekersen oraya gider. Sen canını sıkma abeeey...
Bu arada nette gezinirken karşıma şöyle bişey çıktı. Size de göstereyim dedim.
Para işte be abi para para para.....
http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/residence/advertise_detail.php?ad_id=1565164
adın ufak kaldı bak![]()
hoşbulduk arkadaşlar sağolun. buluşuyomusunuz arada bı tarıhler var mı yanı?
::miiz:: sensin ufak![]()
Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Bin9yüz85, marcos2609, DrCarpeDiem, dogus_toproc, DOGAN MOTOR, CBF150, muratdiksöz, keyfkeka, serdarcogen, caya104
Arkadaşlar iyi hoş güzel yazıyoruz ediyoruz ama bundan önceki MT deneyimimden yola çıkarak söylüyorum;
burayı msn gibi kullandığımız süre içinde uyarı alabiliriz gibi gözüküyor, haberiniz olsun istedim :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:
Her çarşamba saat 18:30 civarı Anatoliada toplaşma olur :cat:
Gürcel senin için Anatolianın yer tarifini buraya ekler diye düşünüyorum :queen:
Sen canını sıkma. Uyarı vermek isteseler bahane bulmakta zorlanmazlar illaki bişey bulurlar...
buyrun buluşma yeri ulaşım planı :
Arkadaşlar iyi hoş güzel yazıyoruz ediyoruz ama bundan önceki MT deneyimimden yola çıkarak söylüyorum;
burayı msn gibi kullandığımız süre içinde uyarı alabiliriz gibi gözüküyor, haberiniz olsun istedim :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:
Hadi gezelim :bounce:
murat (21:07):
lem
***** Geçmedi gittiPLATINIUM ONUR (21:07):
lem?
murat (21:08):
şu kadının linkini at
***** Geçmedi gittiPLATINIUM ONUR (21:08):
yok sna link
yazan berber
ver lem
son toplantıya katılanların anlayacağı bir geyik az önce msn'de yaşandı :mrgreen:murat (21:07):
lem
***** Geçmedi gittiPLATINIUM ONUR (21:07):
lem?
şu kadının linkini at
***** Geçmedi gittiPLATINIUM ONUR (21:08):
yok sna link
yazan berber
ver lem
arkadaşlar bende yeni katıldım.şuan görevim nedeniyle ankaramdan uzaklardayım.inşallah önümüzdeki aralık gibi ehliyetimi alırsam bende aranıza katılmak isterim.kışlarıda organizasyon düzenliyor musunuz?
Diğer yazdıklarına saygı duyuyorum ama buna gülüyorum :mrgreen: :mrgreen:
Her akşam gezelim muhabbeti :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
arkadaşlar bende yeni katıldım.şuan görevim nedeniyle ankaramdan uzaklardayım.inşallah önümüzdeki aralık gibi ehliyetimi alırsam bende aranıza katılmak isterim.kışlarıda organizasyon düzenliyor musunuz?
bi de dini bütün motosiklet tutkunları cevaplayabilirmisiniz bu gece sahurun istanbulda yapıp iftarı ankarada acacaım, istanbuldaki iftar vaktine gore mi acıcazmotosikletli gezilerde sizin de işinize yarayabilir diye motosiklet forumunda soruyorum
:cherry:
ska diye de athena grubunun müziğine mi diyorlardı , bana sorarsanız ska filozofu yani ben skanın kralını düşünürüm şeklinde
sevgili pro foruma bi iki avart koydun neler oldu neler kaç kişi iptal oldu =) ajan provakatörüm kayli minogumanam ramazandaydık dimi bi an unutmusum :cherry:
bi de dini bütün motosiklet tutkunları cevaplayabilirmisiniz bu gece sahurun istanbulda yapıp iftarı ankarada acacaım, istanbuldaki iftar vaktine gore mi acıcazmotosikletli gezilerde sizin de işinize yarayabilir diye motosiklet forumunda soruyorum
:cherry: