[trakya Mt]->>>1.trakya Mt'cileri Iftar Yemeği/herkesi Bekliyoruz.....<<<<

Bu Sene Çok ETkinlikler Yaptık.. Sesimizi Çok Uzaklara Duyurduk yaptığımız etkinliklerle gezilerle... "İstanbuldan sonrada Bir Motorcu Topluluk varmış" Dedirttik Motorcu ARkadaşlara...

Şimdi Bu Gezilerin Bu Toplantıların en Anlamlısını Yapıyoruz... 21 Eylül Pazar Günü TEkirdağ DereAğzı Bölge Trafik Yanındaki TATGÖR-2 REstorant'ın Terasında .. YErimiz Ayrılmış durumda...
pict0022ls2.jpg

Motosiklet.net Cilerede Özel bir İftar SOfrası İndirimini Kaptık... Gelmek isteyen tüm ARkadaşlarımızı,abilerimizi İlk İFtar Yemeğimize Bekliyoruz...
pict0023pm4.jpg

ADRES ; TEKİRDAĞ DEREAĞZI MEVKİİ MİGROS KARŞISI BÖLGE TRAFİK İSTASYONU YANI.. TATGÖR-2 RESTORANT.. (İSTANBULDAN GELECEKLERİ FARUK 59 ARKADAŞIMIZ DEĞİRMENALTI MAXİDE KARŞILAYACAK.)
pict0025ab8.jpg

(KIRKLARELİ VE LÜLEBURGAZ DAN GELECEK ARKADAŞLARIDA MURATLIDA BEN KARŞILARIM BERABER HAREKET EDERİZ..)

FİYAT;15 YTL -- ÇORBA,IZGARA TABAĞI (T.DAĞ KÖFTESİ KASAP KÖFTE ET IZGARA HEPSİ BİR ARADA) TATLI (PEYNİR TATLISI) SALATA,PİYAZ İÇECECEK (KOLA AYRAN NE İSTERSENİZ:) aYRICA İÇEBİLDİĞİNİZ kADAR ÇAY..
piyaz.jpg

aYRICA YEMEK SONRASI TEKİRDAĞIN MEŞHUR RIHTIM CAFESİNE MOTORLARIMIZI ÇEKİP ÇAYIMIZI YUDUMLAYACAĞIZ...

CUMARTESİ YE KADAR SAYIMIZIN TOPLANMASI GEREKMEKTE ARKADAŞLAR ZİRA CUMARTESİ GÜNÜ SAYIYI RESTORAN MÜDÜRÜNE VERMEM GEREKİYOR ...

hERKESİ bEKLİYORUZ....

MEKANIN FOTORAFLARINI HÜSEYİN (REDLİNE) BANA GÖNDERİR GÖNDERMEZ KOYUCAM :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geliyorum
bensiz geziyorsunuz,bensiz köfte bari yemeyin yaa

davete icabet gerek arkadaşım istanbul mt de bunu bilir :bounce:

eee hani bu liste artmıyo :silent: boşamı konuşuyoz burda :p

davete icabet gerek arkadaşım istanbul mt de bunu bilir :bounce:

eee hani bu liste artmıyo :silent: boşamı konuşuyoz burda :p

Zamanla Artacaktır SAnıyorum Benim GEleceğini Bildiğim Bi sürü Kişi VAr ..

Caglacım Evet Katılacağım şıkkını secerek sende arttırabilirsin :p

Son düzenleme:
dur daha benim bizimkilerden nasıl sıyrılıcam oraya kimin artcısı olarak gelicem gibi cevapları tam bir muamma olan sorularım var onlar belli olana kadar belki de kalıyım ben :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar