Fitre ve zekatlarınız için… Hasan Tan Çocuk Esirgeme Kurumu…

tatlım eğer uygun olursan ya Kadıköy e gelirsin ben teslim alırım senden yada olmadı ben gelirim merkez bi yere ne bilim pendik e mesela tren istasyonuna.. Sana nasıl uygunsa eksiklerden temin edebildiklerin hazır olduğunda bilgi ver yeter.. SAĞOL :rendeer:

ben zaten kadıkoy de calısıyorum tamam getırdıgım gun ulasırım size ayarlarız :)

güzel ya böyle işler yapmak insanı mutlu ediyor

ayrıca hiç önemli değil :cat:

Bir sabah Bir Şair ve bir bilim adamı sahilde yürüyorlarmış.. O gece de sert bir poyraz varmış ve dalgalarla binlerce denizyıldızı kumların üzerine gelmiş...

Şair bakmış güneş yükselince hepsi ölecek.. Yürürken alıp eline bir bir atıyormuş önüne gelenleri... Bilim adamı gülmüş : " Ne yapıyorsun öle; burda binlerce var hepsini denize atamazsın boşver.. ne farkeder" demiş...

Şair dönmüş, cevap vermiş: "Evet haklısın hepsini kurtaramam ama şu elimdekini görüyormusun? İşte bunun için farkeder" ve elindeki yıldızı denize atarak onun hayatını kurtarmış.

Bizlerde hepsine yetemeyiz ama bir küçük katkıyla sadece bir çocuk için bişey yapabilsek ,ne mutlu bize...

Bu resimlerde yardım yapacağımız yuvaya daha önce yaptığımız ziyaretlerden..

http://img372.imageshack.us/img372/4973/s5000573pk7.jpg
http://img237.imageshack.us/img237/8641/s5000592fl5.jpg

Son düzenleme:
Bir öksüz, bir yetim

Gözlerim sulanır yüreğim kanar
Bir öksüz, bir yetim gördüğüm zaman
İçimde bir kandil, bin ışık yanar
Elimi başına sürdüğüm zaman

Ağlamasın diye gayret ederim
O ağlarsa ben de yanar tüterim
Babamı “vuydula” derse biterim
Ona kimsin diye sorduğum zaman

Bu yetim yavrular göz nurum olur
Onları okşamak onurum olur
Sevinçleri benim sürurum olur
Üşüyen gönlünü sardığım zaman

Bir yetim duyarsam gider bulurum
Ölüm haktır bir gün ben de ölürüm
Yüce peygambere komşu olurum
Onlarla dostluğu kurduğum zaman

Alıntı:Mikdat Bal

Bir sabah Bir Şair ve bir bilim adamı sahilde yürüyorlarmış.. O gece de sert bir poyraz varmış ve dalgalarla binlerce denizyıldızı kumların üzerine gelmiş...

Şair bakmış güneş yükselince hepsi ölecek.. Yürürken alıp eline bir bir atıyormuş önüne gelenleri... Bilim adamı gülmüş : " Ne yapıyorsun öle; burda binlerce var hepsini denize atamazsın boşver.. ne farkeder" demiş...

Şair dönmüş, cevap vermiş: "Evet haklısın hepsini kurtaramam ama şu elimdekini görüyormusun? İşte bunun için farkeder" ve elindeki yıldızı denize atarak onun hayatını kurtarmış.

Bizlerde hepsine yetemeyiz ama bir küçük katkıyla sadece bir çocuk için bişey yapabilsek ,ne mutlu bize...

Bu resimlerde yardım yapacağımız yuvaya daha önce yaptığımız ziyaretlerden..

http://img372.imageshack.us/img372/4973/s5000573pk7.jpg
http://img237.imageshack.us/img237/8641/s5000592fl5.jpg

güncel:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

EKSİK LİSTESİ:

1. Beyaz eşya (tek kapılı buzdolabı, çamaşır makinası , saç kurutma v.s.)
2. Nevresim Takımları (tek kişilik) (kız ve erkek çocuklarına uygun)
3. Mutfak Eşyası (çatal - bıçak - kaşık - bardak - tabak - küçük ev eşyası modelleri ve benzeri..)
4. Bir evde lazım olabilecek herşey....(elbise dolabı-masa-sandalye-tabure-havlu-mandal-terlik ve benzeri)

BUNUN DIŞINDA çocuklar için bayramlık kıyafet, ayakkabı v.s. de olabilir.....

Son düzenleme:
:rendeer::rendeer:
EKSİK LİSTESİ:

3. Mutfak Eşyası (çatal - bıçak - kaşık - bardak - tabak - küçük ev eşyası modelleri ve benzeri..)
4. Bir evde lazım olabilecek herşey....(elbise dolabı-masa-sandalye-tabure-havlu-mandal-terlik ve benzeri)

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

sevgili dostlar

Bazı özel sebeplerden dolayı topikle ilgilenemiyorum ama lütfenn herkes karınca kararınca destek olabilirse çok sevinirimm.. 5 YTL , 10 YTL önemli değil... zaten bir araya gelince bu küçücük rakamlar ciddi işler başarıyor....

Lütfen destek verin...

Son düzenleme:
büyük geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
acil şifalar dilerim :pale:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun umarım anneniz şimdi iyidir.:pale:
En yakın zmanda sağlıgına kavuşması dilegiyle.

Biz burdayız devamlı kontrol ediyoruz bu topici sen merak etme:)
Arkadaşlar 8 gün kaldı yardımlarınızı esirgemeyin.

Saygılar.

Çok geçmiş olsun umarım anneniz şimdi iyidir.:pale:
En yakın zmanda sağlıgına kavuşması dilegiyle.

Biz burdayız devamlı kontrol ediyoruz bu topici sen merak etme:)
Arkadaşlar 8 gün kaldı yardımlarınızı esirgemeyin.

Saygılar.

valla yokluğumu aratmayın lütfen.... Bu tip topikler sadece ilgi ile birşeyler başarabilir... Bende fazla zaman ayıramıyorum bu sefer... Artık olduğu kadar diye yola devam ediyorum....

Bu arada emomen %80 araba ayarlıcam seni trenden inice karşılarız haydarpaşada o gün tekrar haberleşiriz bilgine...

çok geçmiş olsun bilirim nasıl bi hastalık olduğunu malesef :pale:

burdayız gözün arkada kalmasın

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun bilirim nasıl bi hastalık olduğunu malesef :pale:

burdayız gözün arkada kalmasın

saol :cat: güncel tutulması bile önemli bu aşamada zaman kısaldı çünkü bayramdan önce teslimat yapmak gerek... Sonuçta bazı arkadaşlar fitre ve zekat olarak ilettiler bana... Vekil olarakta zamanında yerine iletmek istiyorum.. Allah izin ederse..

valla yokluğumu aratmayın lütfen.... Bu tip topikler sadece ilgi ile birşeyler başarabilir... Bende fazla zaman ayıramıyorum bu sefer... Artık olduğu kadar diye yola devam ediyorum....

Bu arada emomen %80 araba ayarlıcam seni trenden inice karşılarız haydarpaşada o gün tekrar haberleşiriz bilgine...

Senin gözün arkada kalmasın zaten forumdaki arkadaşların cogu bu konuda yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Cok teşekkür ederim, bu durumda bile bunu düşündügün için, ben bir şekilde orda olacagım inşallah.
Araba ayarlıyamassan hiç sorun degil belki ben araba ile gelebilirim bir aksilik cıkmassa eger. Sen şu işlerini hallet Annen ile ilgilen şimdilik.İnşallah iyi olur.

EKSİK LİSTESİ:

:rendeer::rendeer::rendeer:güncel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar