rüyanızda motor görür müsünüz

arkadaşlar rüyanızda motor gördüğünüz oluyor mu?
ben geçen gece gördüğüm rüyayı anlatayım. almak istediğim cruiser motora binmişiz, kardeşimle planladığımız geziye çıkmışız, konaklayacağız. çadırımızı kuracak yer arıyoruz. yemyeşil bi yere geldik, 2 metrelik tepeciklein olduğu bi yer ama çok güzel serin bir mekandı. çadırı kurduk iki tane ayı yavrusu gelmiş renkleri koyu sarıydı. sonrasını hatırlamıyorum. ama beni gün boyu mutlu eden bir rüyaydı.

Valla ben de sık sık görüyorum :) Heralde Sürekli düşündüğümden oLuyor :p

Hatta bazan Motosiklet.net 'i bile görüyorum :)

yok ben forumu görmedim hiç. ama loş ışıkta şöyle bi dalıp gidince gv250 ile ilgili romantik halisünasyonlar geliyor gözümün önüne:)

Herzaman görürüm degişik degişik motorlarım var rüyamda....

benim gördüğüm o rüya bir başkaydı yani çok rüya görürüm motor da görürdüm ama o rüya tüm gün pozitif enerji verdi bana.

bende sık sık görüyorum rüyamda motoru 600 lük 1000 lik makinalara biniyorum ama en son gördüğüm rüyada şok oldum o zamandır görmüyorum :)
rüyamda hondanın cbr 1000 liğiyle otobanda yol alıyorum yağmur yağıyor ama fazla değil kısa bir süre sonra duruyor yol ıslak olduğu halde motora güvenip abanıyorum sonra karşıma beklemediğim anda bir şey çıkıyor ona çarpmamak için frene asılıyorum ve motordan düşüyorum kayarak ilerliyorum motorda arkamda geliyor bende tühh gitti motor diyorum :) sağ şeritte tonajlı olarak giden tırın altına dalıyorum lastikleri göğsümden geçiyor bir uyandım göğsümde bir ağrı var su felan içtim geri yattım allah böyle kazadan korusun yaaaa
hiç kimsenin başına allah ölümlü kaza vermesin gerçek gibiydi etkisinden çıkamadım daha

Bende görüyorumda bazı şeyler abartı oluyor r1 ri sağından geçiyorum 200km/h

gçeen gün gördüm daha ya 600rrla baya bi yol yaptım aralardan falan feci gidiodum sonunda uyandım we dehşet bi sırt we kol ağrısı wardı we hala geçmedi :) ama mükemmel bi duygu bu ya :)

hay Allah dün gece de enduro motorlar gördüm rüyamda. ama ayrıntısını hatırlamıyorum. sadece bir sürü enduro vardı. toplanılmış falan o kadar hatırlıyorum.

1 ay falan oldu bende gördüm ama çok şaçma bi rüyaydı.

anlatayım bari içimde kalmasım..

bi yabancı ülkede ormanlık bi alandayız motorlar falan var ama genelde enduro ve cc motorlar..
ben bi agacın atında duran hyoyu gördüm yerde yatıo motor..
ıkına ıkına kaldırdım motoru çalıstırdım egzos sesi felaket ama.
neyse ben o ağaçların altından cıkıtım asfalta.. sonra bi tek teker yaptım.:mrgreen::queen:

buraya dikkat 10 metrede bir kırmızı ışık yanıo ben duruyorum ama motor hala tek teker yani rüya işte.

ordan dönüyom falan kızlara hava atıom. ama hep tek teker..

Ordan bi ses geliyo hadi kalka gece 2 de 3 te YATION sabahta kalmıon:cherry::queen:

tabi bu sözler anneme ait..
her sabah bu sesle uyanıyorum...

görürsem anlatırım..yine..:queen::mrgreen:

sabit abartısız haftada enaz 1 defa kesin görürüm ...rüyalarımda devamlı uzun yola çıkıyorum burda gezi resimlerinden etkileniyorm sanırım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neredeyse hiç rüya görmem,görsem de hatırlamam.Ama bir buçuk aydır motorsuzum,motor arıyorum bulduğum motorlar ya cacık gibi olmuş ya da sahipleri uçmuş.
BU yüzden rüyamda motor görüyorum,Hindistan'a gidiyorum,Kenya Çöllerine gidiyorum.İyi etmiyorum:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar