[MT Istanbul] - YesilMavi Cafe/Kuzguncuk Sahil,Cumartesi aksam cayi.

ala ala ya bz warken nie kmse milli olmadı :D ceknmennise gerk yok bs warkende yapablrsns raat olun :D

dur ibo sakin ol biraz dinlendir kendini sen şimdi rodajdasın fazla zorlama kendini :p

ßenim mesai sona erdi herkese ii geceler ßen ßi film ßitirdim siz hala ßurdasınıs :) gece kuşları sizi :queen:

evet bende simdi eve geldim...oncelikle herkesden ozur diliyorum,bircok kisi ile tanisamadim ve malesef pek guler yuzlu ve aktif olamadim..anlayisla karsilarsiniz umarim! - destek olduklari icin GKN,mhrrmkpnr ve ozelikle aparata cok tesekkur ederim..umarim birsonraki duzenledigim bulusmada,bugun ki keyifsizligimi telafi ederim!

olurmu abi geldin ya varlıgın yeter,hem senn aracılıgnda gzel bi ortmda güzel insanlarla bi araya geldik,cok gecmiş olsun umarım bayan biran önce hastanedn cıkar ve sennde ruhsal durumun normale döner

yaralanan kisi taburcu olmus..bunu haberini aldik cok sukur...bundan sonrasi biraz yorucu bir donem olacak ama umarim kolayca atlatacagiz..

evet arkadaşlar gün geçmiyorki vukaatsız bi gece geçireyim :queen: saat 03:45 suları ali arkadaşımızın yanından ayrıldıktan sonra evime dönerken büyükçekmece düzlüğünde 2 kafadar 1 adette motor e5 in kenarında motor ittiriyolardı yanlarında durdum ve konuşmayı aynen yazıyorum (s.a a.s nesi var marş basmıyo.ayak pedalı yokmu.bozuk.çekme ipiniz varmı.yok.kemeriniz varmı.var. çözün o zaman..... çıkarttırdım kemerlerini bağladım 3 kemeri birbirine sorada motorlara 1 kişiyi benim motora diğeride öbür motora yaklaşık 5 km bi yol çektim arkamda adamlar işin sonunda öyle bi allah razı olsun dedilerki sesleri titriyodu :queen::queen:ahanda çektiğim 2 resim

ya ben cok top oynamıs,yorulmusum; hem durgundum, hem cok kalamadım. bi daakisine inş:) herkese "ben gidiyim, gorusuruk" de diyemedim sanırsam:)
bi de,
hani birileri şak şuk fotograf cekiyodu? nerde bu fotolar? :)

evet arkadaşlar gün geçmiyorki vukaatsız bi gece geçireyim :queen: saat 03:45 suları ali arkadaşımızın yanından ayrıldıktan sonra evime dönerken büyükçekmece düzlüğünde 2 kafadar 1 adette motor e5 in kenarında motor ittiriyolardı yanlarında durdum ve konuşmayı aynen yazıyorum (s.a a.s nesi var marş basmıyo.ayak pedalı yokmu.bozuk.çekme ipiniz varmı.yok.kemeriniz varmı.var. çözün o zaman..... çıkarttırdım kemerlerini bağladım 3 kemeri birbirine sorada motorlara 1 kişiyi benim motora diğeride öbür motora yaklaşık 5 km bi yol çektim arkamda adamlar işin sonunda öyle bi allah razı olsun dedilerki sesleri titriyodu :queen::queen:ahanda çektiğim 2 resim

ya ßen sana diyorum işte 24 saat onLine servisÇisiniz siz diye anlatamıyorum ki vukuat dediğin ßöyle olsun afferim Sana yine yetişmişsin güzel ülkemizin güzel insanlarının yardımına :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eee hani fotolar:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar