[MT Istanbul] - YesilMavi Cafe/Kuzguncuk Sahil,Cumartesi aksam cayi.

arkadaşlar haberiniz olsun siz anca 2 inci çayları içerken ali ve ben teşrif edebilicez ilk çayda arkamızdan konuşmaya başlamayın ektiler diye ona göre :queen:

tamam be tamam gelirken alırım!

7 30 a kadar bekleyin daha kendimi yıkiicam
ahada giriom şimdi banyo ya isteyen warsa web cam acabilirim:p

walla ßu laftan sonra kaßul edemem :) alma kalsın :) motorundan sonra sıra qeldimi sana :) onu yıkarken sende sabunlansaydın ya hava guseldı kururdun :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Buluşma saatinin bence biraz erken olduğunun geçte olsa söylemek isterim. İftardan sonra Üsküdar'a o saatte yetişmek çok güç. Sanırım benim gibi birçok arkadaş biraz geç kalacak.

Buluşmadan Sonra İlk Mesaj benden olsun :p herşey Çoq güzeldi mükemmel bir geceydi herkese tşk ler :rendeer:

Buluşmadan Sonra İlk Mesaj benden olsun :p herşey Çoq güzeldi mükemmel bir geceydi herkese tşk ler :rendeer:

Sana katılıyorum umduqumuzdanda kalaßalık olduk stand-up showlarıyla ßizi qüldüren jess, GKN, North_'a sonsuz teşekkürler umarım herkes evine saq salim ulaşaßilmiştir kötü ßi haßer duymak artık Canımızı yakıyor :pale:

Sana katılıyorum umduqumuzdanda kalaßalık olduk stand-up showlarıyla ßizi qüldüren jess, GKN, North_'a sonsuz teşekkürler umarım herkes evine saq salim ulaşaßilmiştir kötü ßi haßer duymak artık Canımızı yakıyor :pale:

inşallah inşallah :) evet Ya Resmen sanki cem ylmz showda hissteyim kenidimi:mrgreen:

bisde motrları bekledik ama olsun bsde memnundk :) sahsen ilk bulusmam oldugu içn o kadr motrcuyla selamlasmak bile yetti :) mekan güzel insanlar güzel daha ne olsunki , iyiki varsınız :)

GKN

selam, 67 yaşındayım, siteye yeni üye oldum..
bacağımdaki kırık sebebiyle bi süre organizasyonlara katılamiyacağım
motorları ve motorcuları seviyorum

:queen:

reja ederis janım, jes le keremin güzelliği :p

inşallah inşallah :) evet Ya Resmen sanki cem ylmz showda hissteyim kenidimi:mrgreen:

o da kim, yeni bi şovmenmi ( arkama bak arkama, nasıl kalktı hemen:mrgreen:)

bisde motrları bekledik ama olsun bsde memnundk :) sahsen ilk bulusmam oldugu içn o kadr motrcuyla selamlasmak bile yetti :) mekan güzel insanlar güzel daha ne olsunki , iyiki varsınız :)

tüm buluşmlara bekleriz, hepinizi tanımak güzeldi:wiinkk:
ben geldim ewe hala yaşıorum :p

hmm, senin için ayırdığım pamuğu çöpe atim o zaman:p

nasıl süprüz yaptım ama:)

beklemioduk ama, neyss.. :p

Son düzenleme:
selam, 67 yaşındayım, siteye yeni üye oldum..
bacağımdaki kırık sebebiyle bi süre organizasyonlara katılamiyacağım
motorları ve motorcuları seviyorum

:queen:

reja ederis janım, jes le keremin güzelliği :p

oauahuaauhuhahuauhuha
selam arkadaşım umarım yasına uygun siyah hyosung kullanan yakışıklı birini bulursun :p

eet arkadaşlar Fırlamaibo da bugun gurkan abinin sayesinde milli oldu bi alkış istiorum :p:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar