Cem aßi qelmiomu gürkan abiadını qöremedım yoksa süprizden cem abşmi çıkıcak
![]()
süpriz yumurta o :queen:
Cem aßi qelmiomu gürkan abiadını qöremedım yoksa süprizden cem abşmi çıkıcak
![]()
tamam be tamam gelirken alırım!
7 30 a kadar bekleyin daha kendimi yıkiicam
ahada giriom şimdi banyo ya isteyen warsa web cam acabilirim![]()
Buluşmadan Sonra İlk Mesaj benden olsunherşey Çoq güzeldi mükemmel bir geceydi herkese tşk ler :rendeer:
Sana katılıyorum umduqumuzdanda kalaßalık olduk stand-up showlarıyla ßizi qüldüren jess, GKN, North_'a sonsuz teşekkürler umarım herkes evine saq salim ulaşaßilmiştir kötü ßi haßer duymak artık Canımızı yakıyorale:
Sana katılıyorum umduqumuzdanda kalaßalık olduk stand-up showlarıyla ßizi qüldüren jess, GKN, North_'a sonsuz teşekkürler umarım herkes evine saq salim ulaşaßilmiştir kötü ßi haßer duymak artık Canımızı yakıyorale:
inşallah inşallahevet Ya Resmen sanki cem ylmz showda hissteyim kenidimi:mrgreen:
bisde motrları bekledik ama olsun bsde memnundksahsen ilk bulusmam oldugu içn o kadr motrcuyla selamlasmak bile yetti
mekan güzel insanlar güzel daha ne olsunki , iyiki varsınız
![]()
ben geldim ewe hala yaşıorum![]()
nasıl süprüz yaptım ama![]()
selam, 67 yaşındayım, siteye yeni üye oldum..
bacağımdaki kırık sebebiyle bi süre organizasyonlara katılamiyacağım
motorları ve motorcuları seviyorum
:queen:
reja ederis janım, jes le keremin güzelliği![]()
oauahuaauhuhahuauhuha
selam arkadaşım umarım yasına uygun siyah hyosung kullanan yakışıklı birini bulursun![]()
buldum sanırım, hasanım.. canımm.. il görüşte beni depoda kucak yapan cengaverim :embe:::
embe:::
embe::
eet arkadaşlar Fırlamaibo da bugun gurkan abinin sayesinde milli oldu bi alkış istiorum:queen: