Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Demek Dörtyol'da yaşıyorsun seninle de tanışırız bir ara bende Antakya'da yaşıyorum.:cat:
1.400e verdim, 600YTLlik kısmını kredi kartına vade farksız 6 taksite böldürdüm.Biraz acele satmak durumunda kaldım öğrenciyim ve yaz boyu ev kirası birikti, ama çok kaliteli bir motor, 125-150cc için alınabilecek en güzel motorlar fiyatın uygunluğuna göre CK125-Apache-Ybr125-Cbf150-Cbr125 bence.
En kısa zamanda tekrar almayı düşünüyorum maddi durumu düzeltebilirsem ama kafam karışık bu 4 model arasındailk tercihim apache gibi duruyor şimdilik.Teşekkürler.
Tvs apache 180-200cc gelecek deniyor ama hala hiçbir bilgi yok kendi sitesinde dahil, sözde flame modeli gelecek geldi dediler yok motor fuarında kesin gelecek, haziran, temmuz eylül oldu bakalım nereye kadar? TVS kaliteli olduğunu düşündüğüm bir üretici ama bence çeşidini biraz artırmalı.
Herkese Selam,
Benim Apache 11.000 km oldu bir buçuk senedir kullanıyorum ve 10.000 bakımını geçen ay yaptırdım fakat benim sıkıntım motoru çok yüksek devirli kullanmasam bile benzini fazla harcıyor gibi geliyor. Ortalama 12 lt. benzin ile 450 km yapıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı? Şimdiden teşekkürler...
Demek Dörtyol'da yaşıyorsun seninle de tanışırız bir ara bende Antakya'da yaşıyorum.:cat:
Herkese Selam,
Benim Apache 11.000 km oldu bir buçuk senedir kullanıyorum ve 10.000 bakımını geçen ay yaptırdım fakat benim sıkıntım motoru çok yüksek devirli kullanmasam bile benzini fazla harcıyor gibi geliyor. Ortalama 12 lt. benzin ile 450 km yapıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı? Şimdiden teşekkürler...
motorumu alalı 3.5 ay oldu suanda 3500 km civarındayım ama bişi fark ettim yavas yavas zangırdamalar yükseliyor geçen korumalıkta çatlak tespit ettim hiçbi vurma vs olmamasına ragmen fabrika çıkıs hatasına giriyor fakat aksesuara girdiğinden dolayı değiştirmedi servis + dikiz aynasında nasıl olmussa cam tam oturmamıs bosluk var ve son zamanda inanılmaz derecede ses yapmaya basladı buda aksesuarmıs zincir anlam veremediğim sekilde çok fazla yag istiyor yoksa oda aynı sesi yapıyor bunlara en kısa zamanda vakit ayırarak çözüm bulmam gereekiyor bide kontak anahtarının oldugu yerde dikkat edin cogunda oluyormus zangırdama yapıyor yolda çift taraflı bant dediler ama ondan sonrada kapak kapanmas diolar :mrgreen: ama her ne olusa olsun apache bunlar ufak tefek sorunlar tek geçiyorum apache :cat:
Sadece apacheciler mi![]()
arkadaşlar Allah rızası için şu mübarek ayda apache alıcaklara bi dua edın.bende onlardan birisiyim.inşallah alıcam ama süreklı erteleniyo.babam normalde karsı cıkıyo ama bu motor sewdasını onada bulastırdım.artık bana motor almak ıcın yardım bile edıyo ama halen motoru almıs degılım.ben bir apache asığıyım insallah sewgılıme kavuscam.yorumlarınız cok guzel hepinize cok tesekkur edıyorum we mübarek ramazan ayınız bereketli, kazasız ,belasız gecsin diyorum.
13. Tekirdağ - Çanakkale üzerinden, İzmir, kuşadası, çeşme, urla, 1 haftalık şehiriçi ulaşım benzin bedeli, 140 YTL'dir. (Artçı + bir çanta dolusu malzeme ağırlığıyla birlikte bu yol yapılmıştır. Dönüşte, kredi kartı extrelerinden benzin ödemelerinin toplamını yazdım)
İyi forumlar...