[MT Istanbul] - YesilMavi Cafe/Kuzguncuk Sahil,Cumartesi aksam cayi.

sahi su emin degil diyenleri anlamiyorum...arkadasim geliceginiz 1-2 saat,yani o zamani su muhabbete ayirabileceginize emin olamiyor musunuz hala yahu!

ben senin için sordum, gelcem demedimki :p

tühh yanlış kişi için sormuşsun ßen çay kahve nescafe kullanmıorum daha kötü alışkanlıklarım var :)

Kerem senin niye hala ßelli deqil qelip qelmeyeceqin ßakim kime söz verdinde qelmiosun ßak qelirsen vapurda çaylar ßenden :) ßaska nası kandırsam acaba ßide çikolata alıcam :p heh ßuna hayır demessinis :)

Son düzenleme:
iç ne olur, hatrım için :p

manane içmiorum işte hıh :p

Sanırım yatma zamanım qelmiş qöslerim yanıo :( zaten bu aksam çok sıkıcıydı en iyisi qöslerimi kapatıp yeni qüne merhaßa demek ıyı geceler MT ailesi rüsqarınız ßoL olsun rüyanısda en cix motorlarınıs olsun :p yarın akşama qörüşmek üzere ßßy...

Son düzenleme:

GKN

manane içmiorum işte hıh :p

Sanırım yatma zamanım qelmiş qöslerim yanıo :( zaten bu aksam çok sıkıcıydı en iyisi qöslerimi kapatıp yeni qüne merhaßa demek ıyı geceler MT ailesi rüsqarınız ßoL olsun rüyanısda en cix motorlarınıs olsun :p yarın akşama qörüşmek üzere ßßy...

çay içmeden nereyeee :p
kerem arkadaşada 1 çay , benden :p

GKN pastadan cikiyo ztn her bulusmada...ismini yazmiyo,sip diye damlayiveriyo,supriz adam yha..:mrgreen:

hmm...o zmn ilk firsat ben gidicem yanina insallah..:pale:
---------
nese sizi kesin bekliyorz biliyon,kambersiz dugun olmuyo!
demirbas kadrosuzda yesilmavi olmuyo :cherry:
jess,,mirro,sen,selim,emin_arikoglu...bunlar lazim bize :cherry:

hmm...o zmn ilk firsat ben gidicem yanina insallah..:pale:
---------
nese sizi kesin bekliyorz biliyon,kambersiz dugun olmuyo!
demirbas kadrosuzda yesilmavi olmuyo :cherry:
jess,,mirro,sen,selim,emin_arikoglu...bunlar lazim bize :cherry:

günaydın herkeze ::karma::::tartis::::yanliss:::yanliss:::yanliss:::yanliss:::yanliss:::yanliss:::yanliss:::yanliss:::yanliss:::yanliss:::yanliss:::yanliss:

günaydın gürkan, günaydın asden , günaydın kemal (okuyosun gördüm:p) :rendeer:

günaydın mt :rendeer:

günaydın gürkan, günaydın asden , günaydın kemal (okuyosun gördüm:p) :rendeer:

günaydın mt :rendeer:

sanada günaydın :rendeer:sendende bişe kaçmıyo akşam senin dedikodunu yaptık haberin olsun :bounce: süpriz hakkında işlem hazır :queen: haberin olsun :bounce:herşey tamam yarını bekliyoruz :cat: flaş flaş flaş :queen::queen:

sanada günaydın :rendeer:sendende bişe kaçmıyo akşam senin dedikodunu yaptık haberin olsun :bounce: süpriz hakkında işlem hazır :queen: haberin olsun :bounce:herşey tamam yarını bekliyoruz :cat: flaş flaş flaş :queen::queen:

ne süprizi yaa banada söleyin çatlarım meraktan :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar