uzun süredir bır buluşmaya katılamadım umarım bu buluşmaya katılabılırım:cat:ve cross yarışları erken bıter inşallah:wiinkk:
kroslar bu hafta sonumu :cyclopsan
dünyadan haberim yok valla
uzun süredir bır buluşmaya katılamadım umarım bu buluşmaya katılabılırım:cat:ve cross yarışları erken bıter inşallah:wiinkk:
dünyadan haberim yok vallanerde peki?
kilyosta :cat:
dünyadan haberim yok vallanerde peki?
efsane geri döndü :bounce:
hangi gün saat kaçta?
sen yarışıyomusun? mt den kimler katılıyo?
çokmu sordum![]()
eger gidecem falan dersen yıkım ekibini görderirim senin tadilat yalan olur :queen:
yok odaha konyada ordan izmire geçicek ümmet abinin yalancısıyım :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
hayır katılmayacagım belkı seneye sağlam bı makıneyle bu kış icat etmem gereken bır canavar var cuma gunu secmeler cumartesıde yarıs var ama tam saatını öğrenemedım henuz. haber verırım ama ögrenınce :queen:
eger gidecem falan dersen yıkım ekibini görderirim senin tadilat yalan olur :queen:
yok odaha konyada ordan izmire geçicek ümmet abinin yalancısıyım :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
ben kendimden bahsetmiştim ama:queen:
vaybe adam hayattaymış![]()
Abi sen dernekte Juba ya yaptığını duymadın heraLde) o BoyLa o Motora BiniLirmi die
Juba Dio Tırstım
:queen::queen:
orası öyLE abi ona LAfım yokadam bi yatıyo motorda giderken farlara bakio
akşam bi faaliyet olursa cepten haber verirsn abi pc sorunLuDa![]()
ille dışarıya cıkacam diyosun yani :queen::queen:dimi bi an unuttumpc de sorun varya nereye saldırcağımı şaşırdım
yenersek konvoymu yapsak naapsak
yenicez zaten
bi şimdiden konvoyu yapalım
![]()
bende gelicem inş :rendeer: isterseniz :bounce: