adam ilk motorum diyo beyler zat dedihiniz motor 130 kilo bence yanlış secim :rendeer:
adam ilk motorum diyo beyler zat dedihiniz motor 130 kilo bence yanlış secim :rendeer:
herkese merhabalar...bikaç saatlik üyeliğim war ...kendimi tanıtmadan direk sorumu sormam gerek az zaman kaldı çünkü..150 zat almak istiyorum ilk motorum olacak...kullanmadım bile motor ama almak istiyorum...artı we eksileri nelerdir...çok süpriz yapan bi model mi?tak biyere gidicem zaman .yandık lan inşalllah çalışır hadi bismillah..gibi yorumlar yapmam umarım..e tabi ucuz fazla bişe beklemiyorum.ama uçsunda demiyorum..gitsin sadece..3000 bin ytl we küsüratı davar ..param war..2005 2004 burgmanlar 4.500 5000 ytl arası değisiyo..sıfır bi mondi mi? ikinci el bi suzuki burgman mı?teşekkür..
inanın iyi bir otomobilciyim..tutku we bilgi bakımında..tabi kullanımda....ama motor konusunda hem cahil hemde becerim yok ..burgman araştırmalarım sonucu bu sınıfın öncüsü ..kaliteli..150 zat baktım gördüm araştırdım..iyi duruyor (dıştan)..bende biliyorum burgmanın yanında 150 zatın konusu olamaz ama ..burgman aşıyor beni..2. eli zorlasam alır gibiyim ama vaktim yok.. almam gerek.tecrübelerinizi we deneyimlerinizi duymak isterim...
Burgman ilk motor için AşaaaReminim buna
Zat ın 2. el ve temizini bulman Zor değil Servis Lere qelince mahalle arası servislerde var ama Tabi Belirli servisleri kullanırsan Sorun Yaşamazsın. Fazla işçilik ve para muhabbetine qelince kesinLikle Katılmıyorum. Çoğu Ufak Tefek Şeyi Zaten Kendinin yapabilceği Kadar Basit o Yüzden Ufak Tefek şeylere Para Harcamazsın. Dediğim gibi bakarsan Canavar gibi Motor. Test Sürüşünde Artçım olarak Deniyebilirsin. Uygun Bi günde Karşılaşırsak. bu arada ben Satmıyorum Yanlış anLaşılmasın
daha 5600 de ve gün qeçtikçe daha ii oLuyo gibi..