MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

trashthepain,

Ben 2 gün önce bu işi yapan bi yere sordum motor koruma demirini 250 ytl. fiyat çekti sonra sana 240 yaparız felan dediler ama bana biraz fazla geldi. Bende taktıracağım yakında. Daha uygun bir yer bulursam bildiririm, sende yaptırırsan paylaşmanı bekleriz. Ben istanbul kartaldayım sende istanbuldaysan, belki birlikte yaptırırız indirim alabiliriz.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Mondial 250 MCT kullanıcısıyım.Gerçi motorum henüz gelmedi ruhsat plaka vs işlemleri yapılıyor heyecanla bekliyorum :)

samocan, hayırlı olsun yeni motosikletin.

Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

selam arkadaşlar çoktandır buralardayım ama aranıza gelmek şimdiye nasipmiş
1000268rl7.jpg
[/URL][/IMG]
1000265fo8.jpg
[/URL] [/IMG]

allah ım bu nasıl bişi böyle. süper ötesi. bu motoyu akşam gördüğümü hayal ediyorum da herhalde oracıkda bayılırdım.

Ben hepsiburada.com'dan bu neonu alıp deponun altına yapıştırdım. Elektiriğide arka stoplara giden jaka bağladım. Geceleri çok güzel görünüyor gerçekten. Bu arada ledler su geçirmiyor ve arkası yapışkanlı.

kim ne derse desın shadow .harşeyden sonra bu sınıfın birincisi . motor blogundakı beyez cubuklar ne ıse yarıyor

merhaba arkadaşlar

merhaba arkadaşlar ben harun urfadan . şu an regal raptor dd 250 e 9 kullanıyorum ilerde ne olur bilemem tabiiki.

herkeze selam tüm motorsiklet alemine ve cruısercilere

masai grand eagle mle karşınızdayım herkeze kazasız sürüşler diliyorum

Son düzenleme:
herkese selam ve saygılar ben konyadan muhtesem craıser kullanıcısıyım yeni üye oldum güzel dostluk ve arkadaşlıklar kurmak ümidiyle...

merhaba lar baktım da kahraman maraş eksik kalmış burada tamamlayım dedim sevgiler hepinize bayramınızı da kutlarım
eniç ten dileklerimle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar