BOY Bu haftasonu 7 Eylül pazar yarışıyor. Destekleyelim!

ya ben anlamadım şimdi. kendisiyle çelişen insanlar var burada. Bundan bir süre önce "boy" pist için milleti gaza getirmedi mi?? Şimdi neden yarışıyor?

istanbul buluşma ve yola çıkma saati konusunda yardımcı olursanız değerlendirmek istiyorum.

Bİrde giriş bilet vs konusunda hiç bilgim yok bu konuda bilgisi olan varsa ve konuyu aydınlartırsa sevinirim.

ysf

mehmet abi başarılar umarım ıstedıgını elde edersın

arkadaşlar, yarışlar saat kaçta olacak acaba bilen var mı?

hiçbir yerde bulamadım ben yaaa :p

Yarışlar saat 11.00 gıbı start alıcak.Fotoğraf çekebılırsem sızlerle paylaşırım.

arkadaşlar Boy un yada yarışa gidenlerden birilerinin telefonu kimsede var mı? Terörizer Ümit arkadaşımız pistde fakat bizimkilerle irtibat sağlayamamış..

çok gelmek isterdim ama malesef ankara dayım ve malesef askerim:pale: mehmet abiye başarılar

Mehmet abinin yarışta yoktu kaza. Superstock C ile B aynı yarışta yarıştığı için Mehmet abi bayağı bir dezavantajlıydı dizindeki problem de buna tuz biber olunca beklediğimiz performansı gösteremedi. ( Hadi ben açıklamayı yaptım yırttın abi :p )

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Şu randevu hatırlatma zımbırtısına şimdiye kadar 'evet, hayır, belki' diye işaret koymuş değildim. Sırf katil pisti protesto namına işaretledim. Umarım hiçbir yarışçı kaza geçirmez diyecektim 4 kişi geçirmiş, 2'si hastanelik olmuş. Her işimiz şansa, kadere kalmış, pes arkadaş pes. Şu durumu en sonunda kanıksatacaklar hepimize. :farao:

Sayemde gittin o yarışa:)
Konulştunmu benim adıma):
He birde sınavda arama bir daha:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar