2009 Honda 1000RR ABS - 2009 Honda CBR600RR ABS

cbr600 cok hos olmus, yandaki krenaj deişikligi gozume battı biraz ama alısırız :)

böylece 2. motorumda belli olmus oldu :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2008 1000 RR alana 1000 litre yag bedava :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Şaka değil bedava, kafama estiği her an gidip yağımı kontrol ettiriyorum ve 500ml civarında eksik çıktığında garantiden yağım değişiyor, tamamen ücretsiz olarak.:)

600rr nin Ön grenajları ve 1000rr nin egzozu pek hosuma gitmedi racinglerin bazı klasik sekilleri var onunla fazla oynamaya gerek yok...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
birden bire aklıma söyle bişey geldi: adamlar teknojiyi zorlayıp yeni yeni şeyler ekliyorlar motosikletlere ancak bu ABS ile beraber söyle bişey de ekleyebilirlermiydi acaba; örneğin belli bir hızda giderken aniden fren yapmanız durumunda o hıza ve yol durumuna göre önünüzde bırakmanız gereken fren mesafesini otomatik olarak hesaplayan bir eklenti ilave edebilirlermiydi. yada daha da ileriye giderek bu işi yapacak bir sensör de ilave edip o fren mesafesinin altına düştüğünüz anda sizi uyaran bir sistem de olabilirmiydi. böylece belki de herşey daha da kolay olurdu.

Ne dersiniz böyle bişey mümkünmüdür?

Gözünüz aydın SS çiler

(söylemesi ayıp endurolarda ABS standart neredeyse :mrgreen:)

Ne yorum yaparsam yapayim tarafsiz olamayacagimdan yorum yapmiyorum.
Lanet olsun icimdeki Honda sevgisine :p
Ileride torunlarimiz sergilerde tablolar yerine cbr'lara bakacak. Mavi cbr gercekten bir sanat eseri.
bighondacbr600rr200905on2.jpg

bilginozi
Guzel dusunce. Takip mesafesini kontrol eden bir sistem... Neden olmasin?

Son düzenleme:

asm

2009 600 RR'ın mavi(alengirli renklerde) olanı güzel lakin en ufak bir sürtme vs. olsa orj. sticker ara dur :)

Sade olsun 3 kuruş ucuz olsun :)))

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Honda italya web sitesinde 2009 model CBR600RR ve CBR1000RR'ın ABS'li modellerini C-ABS uzantısıyla duyurmuş, sanırım bu Honda'nın resmi olan ilk açıklaması anlamına da geliyor.

honitoi4.jpg

Honda italya yeni modeller;
http://www.hondaitalia.com/moto/default.html

600RR;
http://www.hondaitalia.com/Moto/uff_stampa/pres_modelli/2009/cbr600rr/cbr600rr_introSummary.html

1000RR;
http://www.hondaitalia.com/Moto/uff_stampa/pres_modelli/2009/cbr1000rr/cbr1000rr_introSummary.html

C-ABS tanıtım videosu;
http://www.hondaitalia.com/moto/uff_stampa/comunicati/2008/01/ABS-cbs.mp4

2009 da abs li 1000rr cikacak zaten son anda vazgectim 2009 bekleyecegim deneme surusu yaptim demo modeliyle (siyah/beyaz) gercekten urkutucu , satici 13000 rpm kadar cektir dedi tirstim yapmadim ama cok guclu makina sadece bileklere bayagi yuk biniyor sehir ici icin bence iyi degil.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2009 da abs li 1000rr cikacak zaten son anda vazgectim 2009 bekleyecegim deneme surusu yaptim demo modeliyle (siyah/beyaz) gercekten urkutucu , satici 13000 rpm kadar cektir dedi tirstim yapmadim ama cok guclu makina sadece bileklere bayagi yuk biniyor sehir ici icin bence iyi degil.

Bileklere yük binmez, korktuğun için vucudunu kasıyorsun, en büyük kasılmada kollarda ve ellerde oluyor, çünkü fren, gaz, debyraj orda.

2009'da abs'li modelin çıkacağı garanti gibi ama servisim 2009 için türkiyeye sadece 600rr abs geleceğini söylüyor.

600 lüğe Abs ye gerek yokmuş hondanın işgüzarlıgı işte:cyclopsan Gitmez o gitmez almayın 600cc nede olsa:cherry:

Umarım başarılı bir çalışma olur.
Ben pek ümitli değilim ama hayırlısı diyelim
Esasında motordan ümitliyim ama sürücülerden değilim :)
ABS sistemini farklı anlıyo bizim insanımız genelde daha çabuk duracağını hesaplıyor,ve daha bi özgüven sağlıyor kendine. oysaki ABS ani firende çok çabuk durmuyor tabe yol zemini önemli. ülkemizin yolları genelde şehir içlerinde asfalt zeminleri çok kötü kaygan zemin eski asvalt, buda firen mesafesini uzatıyor. Ama bizde ABS var çabuk dururuz diye bi düşünce var.
oysa tam tersi ben bu yüzden tedirginim

Biraz daha dikkat isteyen bi sistem

Son düzenleme:
honda cbr 600 rr kiralıycam tecrubem az yardımcı olucak varsahttp://[email protected]

ben ozgur honda cbr 600 rr kiralıycam ama tecrubem az yardımcı olabılicek varsa kiralıyıcagım gun yanıma usta bırı lazım

ilkkez honda cbr 600 rr kiraylıcam kiraladıgım gun yanımda bilen biri olması iyi olur yardım edicek varsa ,msn [email protected] bostancıdayım

bana biraz usta destegi lazım honda cbr 600 rr kiralıycam daha once surucu kursunda 150 f kullandım kiraladıgım gun bilen birileri lazım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar