geçmişte açıkladım ya o sebeplerden dolayı bide bugün sabah bitane geldi 7000 km .de motor,orjinal lastikler dilik dilik olmuş % 60 70 bitmiş lastikler,motor sanki 10 yıllık motormuş gibi yorgun bezgin duruyo,eksantirik zincirinden ses geliyor değirmen gibi çalışıyor yani nebilim benin hiç gözüm tutmadı verdiğiniz paraya yazık bence yıllarca çalışmış biriktirmişsiniz,ama tabiki tercih sizin ben kendi düşüncemi söledim:cat::cat: bide performans eksozu bu motorda yağlamayı yaptırtmıyor ona göre...
İyide epeydir Tiger ile bu motoru kullanan arkadaşlar var.
Bende 3000 km'dir Tiger ile kullanıyorum motoru.
Bu motora gereğinden fazla haksızlık ediyorsunuz.
Hoşaf olmuş makinalar ile temiz kullanılan makina bir olmaz tabi.
Bu Honda'da da böyledir,Hyosung'ta da böyledir.
GT250R biraz daha ihtimam isteyebilir ki bu motoru alırken verilen paraya bakılırsa bu anlaşılabilir.
Ben motoru redline'da hiç kullanmam. 1 yıldır kullanıyorum motoru. Tiger egzozla geziyorum. İyice cırtlak bir ses çıksın diye falanda katazilatörü falanda sökmedim. Genelde devirli kullanırım motoru ama tek kişi ile giderken nasıl kullanacağıma,iki kişi giderken nasıl kullanacağıma vs. dikkat ederim. (motoru zorlama açısında)
Neyse herkes benim gibi-benle aynı gözle- bakmıyordur bu motora belki.
Sizin dediğinizin aksine hava çıkışını daha rahat sağladığı için perf. egzoz, motorun sıkıştırılmasına mani olabilir.
Siz S&T Kanuni satıyordunuz değil mi?
Bu malı almaya gelen müşterilerinize "bu motor ikinci ele düştüğünde şöyle veya böyle ucuz gider,ikinci eli sıkıntılı vs." diyor musunuz?