Bilgi işlem Personeli Arıyorum ...

o zaman kariyer nete git ver ilanını

Burası kariyer.net degil arkadasım. Etik olmayan yanı nedir ?

etik olmayan yanı bu mesajların ciddiyetten çok uzak olduğu..
neden kurumsal adres ve kimliğini saklıyorsun..
yazıver bir zahmet adres telefon firma adı ..
geçerken elden verecekler var belkide istediğin cv yi:queen::queen:belkide telefonda başka ayrıntıları soracaklar..yokmu böyle bir hakları..
bak soruyo arkadaşlar..zahmet olacak ama..

Son düzenleme:
etik olmayan yanı bu mesajların ciddiyetten çok uzak olduğu..
neden kurumsal adres ve kimliğini saklıyorsun..
yazıver bir zahmet adres telefon firma adı ..
geçerken elden verecekler var belkide istediğin cv yi:queen::queen:belkide telefonda başka ayrıntıları soracaklar..yokmu böyle bir hakları..
bak soruyo arkadaşlar..zahmet olacak ama..

Saklamak veya saklamamak benim ve calıstıgım firmanın istegi dogrultusunda alacagı bir karar.
Bunu uygun gormuyorum ve o nedenle yazmıyorum.
Cv ler benim mailime ulastıktan sonra gereken calısmalar ve gorusmeler gercekleşecektir.

Elime almak pek huyum degildir. Bana gelenleri forward edeyim eline cok gozun kaldıysa :p

bak bir başka mesajında nasıl sana destek olduysam yalova festival meselesinde hatırlarsan..
buradada bu şekilde olan hatalı mesajını eleştiririm..
istediğin mailler tabiki sana ulaşsın..ama idarecisiniz madem istanbul.com hiç olurmu..;? işte bu etik değil.. kurumsal mailiniz nerde..firma adı neden saklanır..ne var utanacak ..ayıp değilki..

ne kadar güzel camiadan biri faydalansın işte..
merak etme gözüm falan kalmaz ..benim işlerimde gelirimde çok çok iyi..
o konuda şüphen olmasın sakın..

asıl çalıştığın firma bu işi şahsileştirdiğin için doğru bulmayacak..kendi kurumsal bilgilerinizi ünvanınızı adresinizi firma adınızı prensip olmadığı gerekçesi ile saklıyorsunuz ama insanlardan geçmişi hakkında cv istiyorsunuz ..işte buda etik değil.. yöneticisi olduğunuz departmanda sizin bir üstünüz olan yetkiliye
aynen yazdıklarımı gösterin....bu şekilde cv toplanmayacağını. bu işler için ilgili birimi size söyleyecektir.

Son düzenleme:
CERRAHI başvuran çıkmazsa ben geleceğim ama overqualified olurum o iş için :cherry:

CERRAHI başvuran çıkmazsa ben geleceğim ama overqualified olurum o iş için :cherry:

Ondan sonra benim ustume gel dimi :p
General Manager olarak :mrgreen:
Benden gecsen genel mudur almaz seni o zaman soyleyeyim :queen:

bak bir başka mesajında nasıl sana destek olduysam yalova festival meselesinde hatırlarsan..
istediğin mailler tabiki sana ulaşsın..ama idarecisiniz madem istanbul.com hiç olurmu..;? işte bu etik değil.. kurumsal mailiniz nerde..firma adı neden saklanır..ne var utanacak ..ayıp değilki..

asıl çalıştığın firma bu işi şahsileştirdiğin için doğru bulmayacak..kendi kurumsal bilgilerinizi ünvanınızı adresinizi firma adınızı prensip olmadığı gerekçesi ile saklıyorsunuz ama insanlardan geçmişi hakkında cv istiyorsunuz ..işte buda etik değil.. yöneticisi olduğunuz departmanda sizin bir üstünüz olan yetkiliye
aynen yazdıklarımı gösterin....bu şekilde cv toplanmayacağını. bu işler için ilgili birimi size söyleyecektir.

Kaldera,

Evet belki haklı olabilirsin soyledigin sey konusunda ama iş dunyasından bahsediyoruz.
Elma ile armutu kıyaslama hiçbir zaman :wiinkk:
Gozun kalması konusunda gulucuklerle soyledigin icin bende espri mahiyetinde söyledim yanlıs anladın sanırım :) Allah daha cok versin.

Bu sekilde cv toplanmayacagını bende biliyorum. Kariyerden sorgulamadan once buradan aramızdan birisi eger uygun gorursek birbirimizi bu iş icin faydalansın istedim ve o yuzden buradan sorma ihtiyacı duydum oncelikle.

Son düzenleme:

Birleşik İslam Bilişim de çalışıyor arkadaşımız :p

Kaldera,

Evet belki haklı olabilirsin soyledigin sey konusunda ama iş dunyasından bahsediyoruz.
Bu sekilde cv toplanmayacagını bende biliyorum. Kariyerden sorgulamadan once buradan aramızdan birisi eger uygun gorursek birbirimizi bu iş icin faydalansın istedim ve o yuzden buradan sorma ihtiyacı duydum oncelikle.

aradığınız pozisyonda birinin moto camiasından olmasına buradaki herkez sevinir.
umarım tercihinizde bu yönde olur.

ama sanal ortamda ciddi sayılan emareler olmayınca başkaları tarafından art niyet aranmaması için kurumsallık çok önemlidir.yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorsunuz ama , kurumsallık da bunun için var zaten.

art niyet konusunun içinde neler aranabileceği ise
psikolojik rahatsızlıktan tutunda (baskın karakter olma sendromu,önemli şahsiyet olma zannı,ilgi çekmek gündemde kalmak amacı ile hayali senaryolar,,vs vs vs.)
çıkar amaçlı şahsi bilgiler toplanması ise(dolandırıcılığa yönelik olabilir.)

işte yukarda yazdığım tüm bu varsayımlar sadece varsayım..neden varsayım çünkü sizi tanımayan kişi
sayısı daha çok..
belirtmiş olsaydınız kurumsallığınızı bunların hepsinin önüne geçerdi.
keşke şöyle yapıp kariyer.netteki ilanınızın URL sini buraya koysaydınız ..

Son düzenleme:
Bak bu dusuncelerinde haklısın.
Belki o varsayımları aklından geciren insanlar olabilir ki tanımadıkları icin beni haklıda olabilirler.
Ama aslıma bakarsan ve tanırsan inan bana aklından en son gececek seyler bu varsayımlar olurdu :)
Benim burada yazmamın tek ama tek amacı sadece bu insanın buradan bir arkadasımız olmasını gonlumden gecirmekti.

Belki o varsayımları aklından geciren insanlar olabilir ki tanımadıkları icin beni haklıda olabilirler.
Ama aslıma bakarsan ve tanırsan inan bana aklından en son gececek seyler bu varsayımlar olurdu :)
Benim burada yazmamın tek ama tek amacı sadece bu insanın buradan bir arkadasımız olmasını gonlumden gecirmekti.

işim tüm sistemlerde açık aramak,,veri güvenliği kurallarını koymak ve uygulanmasını sağlamak,gözetmektir...sistem yönetimi yani..
her şey aşırı ciddidir benim için..hiç bir şeyi gözardı edemezsiniz..

Yoo ben seni 15 yıldır tanıyorum hiçte öyle değil :p:mrgreen:

Kaldera sonuna kadar haklı.. Haklı olmasının yanında tahminleri bile son derece doğru :cat:

Reklam kokan hareketler bunlar :p
Ne o "Yöneticisi Olduğum Departman" lafları falan :mrgreen:
Yönetici dediğin kurumsal kimliği böylemi temsil eder.. :farao:
Ben şirketin CEO suyum hiç bahsediyormuyum bundan :mrgreen:

işim tüm sistemlerde açık aramak,,veri güvenliği kurallarını koymak ve uygulanmasını sağlamak,gözetmektir...sistem yönetimi yani..
her şey aşırı ciddidir benim için..hiç bir şeyi gözardı edemezsiniz..

Bilirim bende bunu kendi sistemlerim icin sıklıkla yaparım ama hayata yansıtmamak lazım bunu :wiinkk:
Bırak o şirkette kalsın :p

Sonra paranoya falan baslar Allah korusun:)

Yoo ben seni 15 yıldır tanıyorum hiçte öyle değil :p:mrgreen:

Kaldera sonuna kadar haklı.. Haklı olmasının yanında tahminleri bile son derece doğru :cat:

Reklam kokan hareketler bunlar :p
Ne o "Yöneticisi Olduğum Departman" lafları falan :mrgreen:
Yönetici dediğin kurumsal kimliği böylemi temsil eder.. :farao:
Ben şirketin CEO suyum hiç bahsediyormuyum bundan :mrgreen:

Allah adamı taş yapar sonra 15 sene kapıma diker seni haberin olsun.
Terbiyesiz adam ne gordun 15 senedir o olumsuzluklara benzer.
Sen benim kadar terbiyeli, durust, duzgun, edepli bir adam hayatında gordunmu hiç söylermisin ?
Reklama ihtiyacım yok tanıyan dostlarımda var beni sagolsunlar hiçde öyle dusunmezler.
Bizzat belirtiyorum ki o konuyu belki benimle basvurupta benimle calısacagını anlayınca vazgecer anlamında yazdım :p

Son düzenleme:
yahu birisi çıkıyor, içimizde işe ihtiyacı olan biri varsa, böyle bir iş var, buyrun gelin görüşelim diyor... aman yarabbim, nerelere döndü iş! yok etik değilmiş, yok neden istanbul.net falan. ya kardeşim taktir edeceğinize yeriyorsunuz, olmadık şeyler yazıyorsunuz. birbirimize kenetlenelim artık, kavgalarla, sataşmalarla nereye varacaksınız???

cerrahi abi sen büyük adamsın vesselam bana da bi iş bulamaz mısın ? işkur a döndü burası biliyom :p :p :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar