lan adamın ismi kediciye cıkacak he:queen::queen::queen:Romeo'ya en fazla kedi çarpıyor korkacak birşey yok![]()
romeonun durumuna gelince onu kamyon çarpmıştan beter edicem gördüğüm yerde![]()
aLLa aLLA süpürgene Kibritmi Çaktıq şimdi anLamadım![]()
asden snn de aLacağın oLsunbi kere KEdi Bana DeğiL ben Kedi ye Çarptım asLında Kedi Duruyodu Ben Gidiodum aMa kaçmadı
Sanırım Baya Bayaa SaçmaLama SınırLarını ZorLadım
harbiden gürkan abi hakLı sataniste çıkıcak adımız yau
Bu arada Bu Dernek nerDe ??
cadısız toplantı güzel oluomus yaw !!!
huzur wardı walla ortamda![]()
aLLa aLLA süpürgene Kibritmi Çaktıq şimdi anLamadım![]()
asden snn de aLacağın oLsunbi kere KEdi Bana DeğiL ben Kedi ye Çarptım asLında Kedi Duruyodu Ben Gidiodum aMa kaçmadı
Sanırım Baya Bayaa SaçmaLama SınırLarını ZorLadım
harbiden gürkan abi hakLı sataniste çıkıcak adımız yau
Bu arada Bu Dernek nerDe ??
geliceksen beni ara dernek kız kulesi salacak sahil bekleriz:rendeer::rendeer:
bedava çayı duydunuz köftehorlar sizi :queen:
abi burdan beraber kaçalım uraştırma beni adresle madresle nasılsa topkapıdayım zıplarım yanına ?
feribotun orda buluşuruz o zaman :rendeer:
ok kaçta abi saat ver yauD gerisini bana bırak kara şimşek ve ben tam tekmil hazırız
![]()
5 .9 2008 cuma saat 20.00 yani akşam 8 de sirkeci feribot önü anlaşılmayıcak bişe kaldımı kardeşim eray:bounce::bounce::bounce::bounce:
yoq abi eYw. da bişiy daha bide pm at dagarantiye alalım işi
cadıı bırak cadılığı sende uraşma keremLe çok tehlikeli ÇoooK
![]()
ohh walla erkek erkeqe ne qüseL eqlenmişsinis umarım muhabbetiniz hep ßöyle şen olur inşallahßayanları ekip ekip ßuluşmayın kıskanırıs Sonra
![]()
ohh walla erkek erkeqe ne qüseL eqlenmişsinis umarım muhabbetiniz hep ßöyle şen olur inşallahßayanları ekip ekip ßuluşmayın kıskanırıs Sonra
![]()