Kayaramada o saatte böyle görünüyo:queen:
Evet arkadaşlar diceksiniz ki bu ne,neyin resmi bunlar?:silent:
En baştan;
Açıklıyorum 19:00 gibi Mrsago yla buluştuk yanımızda Parpline ve Mrsago nun bi ark.ı daha vardı Bakırköy e gittik orucumuzu açtık ordan Sultanahmet e kaçtık.
Çok güzel harika bi buluşmaydı muhabbet güzeldi güldük eğlendik gelen herkese teşekkürler:rendeer:.
Şimdi asıl ilginç olay Parpline ı ve Mrsago nun ark.nı bıraktıktan sonra Hikmet e Yeşilyurt a gelir misin bizim ark.ın cafede çay içeriz dememle başlayanlar:silent:.
Yeşilyurt a geçtik saat 2 miydi artık 3 müydü kalktık 2 ark vardı onları eve attık geriye ben,benim gibi bi ark.ım ve Mrsago kaldık ve açtık.Önce Florya Mc Donalds a gittik fakat 2 de kapattıkları için çoktan kapalıydı,sonra Sefaköy Burger King de şansımızı denedik ama orası da kapalıydı saat 3 ü geçiyodu tabi bu sırada.Sonra o harika parlak fikir çıktı ağızlardan hadi Beylikdüzü ne gidelim orda 24 saat açık olan bi Mc var ama şerrrrefsizim motor üstündeyken çok mantıklı geldi bana tabi ama yolda soğuktan titrerken insan yok artık demeden edemiyo:queen::queen:.Kalktık Sefaköyden Tüyap ın ordaki Mc donalds a gittik gecenin bi vakti.3:40 tı biz ordan çıktık 4 te ben ark.ı eve bıraktım 4:10 gibi eve girdim zaten

r:

r:Ve Hikmet le yine fire vermedik bu günde bi 200 km yapıp döndük eve toplamda:bounce:Zaten böyle giderse bizi bi Almanya paklar:queen::queen: