(MT istanbul) 05 09 2008 cuma akşamı salacak dernekte akşam çayı

Toplaşma süperdi herkese teşekkürler resimler yarın konulacakmış bilginize !!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
...

Toplaşma süperdi herkese teşekkürler resimler yarın konulacakmış bilginize !!

eeT eeT yarın :D:D süPerdi HeLe o Sonda Garsonun bozukları aLmayışı :D o daha güzeLdi :D mısırcı dio yaa herif :D

acı haber racer-200 motor kilitledi şirinewlere uğradık beniim cross u bıraktık gelirken yatak sardı.neyse makinayı bizim bahceye çektik arkadaşıda nexus la ewe braktım şimdi geldim. böyle bitmesini istemezdim

arkadaşlar herşey için teşekkürler biraz davetsiz misafir modunda geldim
daha sahura kalkcam herkese ii geceler

cadısız toplantı güzel oluomus yaw !!!

huzur wardı walla ortamda :)

arkadaslar topic acılımıs suzuki yusuf arkadasımız sultanahmet toplantısına gelirken kaza yapmıs bakırköy devlet hastanesindeymiş durumunun iyi oldugunu yazmıs arkadası inşallah fazla bişeyi yoktur, iki toplaşmaya gittim ikisinde de kaza var bnde mi ugursuzluk ya

Kayaramada o saatte böyle görünüyo:queen:

Evet arkadaşlar diceksiniz ki bu ne,neyin resmi bunlar?:silent:

En baştan;
Açıklıyorum 19:00 gibi Mrsago yla buluştuk yanımızda Parpline ve Mrsago nun bi ark.ı daha vardı Bakırköy e gittik orucumuzu açtık ordan Sultanahmet e kaçtık.

Çok güzel harika bi buluşmaydı muhabbet güzeldi güldük eğlendik gelen herkese teşekkürler:rendeer:.

Şimdi asıl ilginç olay Parpline ı ve Mrsago nun ark.nı bıraktıktan sonra Hikmet e Yeşilyurt a gelir misin bizim ark.ın cafede çay içeriz dememle başlayanlar:silent:.

Yeşilyurt a geçtik saat 2 miydi artık 3 müydü kalktık 2 ark vardı onları eve attık geriye ben,benim gibi bi ark.ım ve Mrsago kaldık ve açtık.Önce Florya Mc Donalds a gittik fakat 2 de kapattıkları için çoktan kapalıydı,sonra Sefaköy Burger King de şansımızı denedik ama orası da kapalıydı saat 3 ü geçiyodu tabi bu sırada.Sonra o harika parlak fikir çıktı ağızlardan hadi Beylikdüzü ne gidelim orda 24 saat açık olan bi Mc var ama şerrrrefsizim motor üstündeyken çok mantıklı geldi bana tabi ama yolda soğuktan titrerken insan yok artık demeden edemiyo:queen::queen:.Kalktık Sefaköyden Tüyap ın ordaki Mc donalds a gittik gecenin bi vakti.3:40 tı biz ordan çıktık 4 te ben ark.ı eve bıraktım 4:10 gibi eve girdim zaten :pr::pr:Ve Hikmet le yine fire vermedik bu günde bi 200 km yapıp döndük eve toplamda:bounce:Zaten böyle giderse bizi bi Almanya paklar:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
...

cadısız toplantı güzel oluomus yaw !!!

huzur wardı walla ortamda :)

Çok Fenasın Bea :D ümmet abiyi Görünce ( Değnekleri yani ) böyLe değiLdin :D BakaLım cadıyı Görünce Nası oLcaK :D:D:D

Juba Napionz Siz Adamım :D ben eve GideNe Kadar TitReDim :DDD

Yusufa geçmişLer oLsun... Tez Zamanda Aramıza DÖnmesi DileğiyLe...

Yavuzhan aynı şeyi bende düşündüm acaba bendemi bişiy var die waLLa :(

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sultanahmet toplaşması mükemmel geçti gelenlerin ayaklarına sağlık,orda olan hekese sıcak sohbetleri ve samimi davranışlarından dolayı ayrı ayrı teşekkürler,ayrıca gürkana jesti içinde teşekkür ederim.bendeki resimleri yorumsuz atuyorum,

not:dilaver ve kerem hesabınız kabarıyo onagöre sonra toptan tahsil ederim artık.:p:p:p

CIMG0361-1.jpg

CIMG0362.jpg

CIMG0363.jpg

CIMG0364.jpg

CIMG0365.jpg

CIMG0366.jpg

CIMG0367.jpg

CIMG0368.jpg

CIMG0369.jpg

CIMG0370.jpg

CIMG0372.jpg

CIMG0373.jpg

CIMG0374.jpg

CIMG0375.jpg

CIMG0376.jpg

CIMG0377.jpg

CIMG0379.jpg

CIMG0380.jpg

CIMG0381.jpg

CIMG0361.jpg

gelen tüm arkadaşlara teşekkürler mükemmel bir sohbet havasında neşeli gecen 3 saat :rendeer:

arkadaslar topic acılımıs suzuki yusuf arkadasımız sultanahmet toplantısına gelirken kaza yapmıs bakırköy devlet hastanesindeymiş durumunun iyi oldugunu yazmıs arkadası inşallah fazla bişeyi yoktur, iki toplaşmaya gittim ikisinde de kaza var bnde mi ugursuzluk ya

Çok Fenasın Bea :D ümmet abiyi Görünce ( Değnekleri yani ) böyLe değiLdin :D BakaLım cadıyı Görünce Nası oLcaK :D:D:D

Juba Napionz Siz Adamım :D ben eve GideNe Kadar TitReDim :DDD

Yusufa geçmişLer oLsun... Tez Zamanda Aramıza DÖnmesi DileğiyLe...

Yavuzhan aynı şeyi bende düşündüm acaba bendemi bişiy var die waLLa :(

Allah beterinden korusun hepimizi geçmişolsun bikez daha yusufa :rendeer:

romeonun durumuna gelince onu kamyon çarpmıştan beter edicem gördüğüm yerde :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar