Vardır bir sorun motorda.
fiyatı cihan abi biliyor yazmıştı galiba. 65 ytl demişti. nereden aldığını ona da sor. Bulsam bende alacam3 aydır arıyorum yok piyasada
işte buraya yazmış

4 silindir yazmış :queen:
bu paraya bu motor asla satılmaz neyi olursa olsun...başka problemleri var muhakkak motorun :cat:
Tip olarak da super sport demiş. Sonra Araba alaacagımdan satmak zorunda kalıyorum diyor ardında takas da olur diyor.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... :cherry::cherry::cherry:
süper sport demesi harika olmuş.....:queen::queen:
:salut: bugun motorun yagini degistim. 25 lira gitti. 15/50 yağ koydum mobil. tapayi açana kadar canim çıktı. boru anahtariyla söktüm.
hmmm. demekki istanbuldaki bayilerde de olmalı bu lastik. Ayrıca bu balon yapma sorunu garanti kapsamında. Garantiden değşiyor zaten. Bir arkadaşımın başına gelmişti, honda müşteri hizmetlerini aradı değiştiler.
Galiba benim lastiğinde başına gelecek. Ben şimdiden lastik bakıyorum önümüz kış
benziyo aykanbenimde aklımda kalmış senin teker resimleri ondan benzetmiştim...yanılmamışımm
![]()
20bin küsür...geçen er6 ile takasa girdim üstüne verecektim sonra karısı izin vermemiş takas yapmasına motor istemiyomuş :mrgreen:ayrılamadık yine cbftenyola dewam
arkadaslar motorumu istanbul yenikoyden aldım ve ayrıca servisleride var malum biliyorsunuzdur servis için iyilermidir servis için ne tavsiyede bulunursunuz ...
(mtorum cbf 150 tabiki)
motorun hayırlı olsun..istanbul daki en iyi servis, ümraniyede D&B motor honda yetkili servisi :cat: tavsiye ederim.![]()