(Son dakika)Avcılar e-5 yolunda motosiklet kazası

Baslıktanda anlasılacagı gibi;
Yarım saat kadar önce avcılar e-5 yolunda kaza meydana gelmıstır..
kazayı duyan goren ve detaylı bilgi alan arkadaslar varsa bizede bilgi versin..!

Motorcu arkadasımıza Allah acil şifa versin..
:pale::salut:

(alıntıdır)

Son düzenleme:
ofSsS yinemi kaza haßeri yhaa :salut: nerdeyse her qün ßir kaza haßeri alıyoruz lütfen dikkatli kullanın kaza haßerleri yerine daha qüzel haßerler almak istiyoruz artık :salut:

Kaza hakkinda detay vermeden veya yeterli bilgiye ulasmadan lutfen baslik acmayin.
Bu bilgiye nereden ulastiniz? Kazaya sahit mi oldunuz?

usta yeter artık gına geldı bu kaza haberlerınden foruma uyel oldugumdan berı hergun görur oldum ee bıraz dıkkat

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kaza hakkinda detay vermeden veya yeterli bilgiye ulasmadan lutfen baslik acmayin.
Bu bilgiye nereden ulastiniz? Kazaya sahit mi oldunuz?

Baslıktanda anlasılacagı gibi;
Yarım saat kadar önce avcılar e-5 yolunda kaza meydana gelmıstır..
kazayı duyan goren ve detaylı bilgi alan arkadaslar varsa bizede bilgi versin..!

Cevabı var içinde zaten... :cat::cat::cat:

İaşllah kötü birşeyi yoktur.... Bilgisi olan varsa haberdar ederse seviniriz... :cat::cat:

21:10 21:15 gibi kanaryadan yola çıkıp büyükçekmeceye geçtim ortada bir kaza yoktu. Geçmiş olsun diyelim yapılacak bişey varsa haber edin hemen yola çıkayım...

bu tür haberlerin kimseye faydası yok artık forumdan soğumaya başladım kaza duyurusu formu gibi oldu

Arkadaşlar kaza haberleri moral bozuyor ama malesef ülkemizde motosiklet kazaları çok sık oluyor buna dikkat çekmesi açısından önemli buluyorum.

Çok dikkatli olmalıyız ve sınırlarımızı bilmeliyiz....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar