Ne Yazım ki Çok Güzel Bir Hikaye Motor ve Aşk Bir Arada Süper

Bir kız ve bir delikanlı bir motosikletin üzerinde 180Km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor;

Kız : Lütfen yavaşla, ben korkuyorum

Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli

Kız : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum

Delikanlı : Peki, beni sevdiğini söyle

Kız : SENİ ÇOK SEVİYORUM, lütfen yavaşla

Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır

Delikanlı : Kaskımı alıp, kendine takar mısın? Başımı cok sıktıı

Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı:

Motorsiklet Kazası; Motorsiklet, fren arızası nedeniyle, bir binaya çarptı. Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu.

Gerçek ise şöyleydi; Yolun yarısında, delikanlı

frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kızabelli etmek istememişti.

Bunun yerine, kızdan kendisini sevdiğini söylemesini ıstemış kendısıne

son defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü

pahasına, kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı. İşte

gerçek AŞKIN anlamı da buydu!!!

Bu yazılanlar gerçektir!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hüzünlü .. Ama o motora binmeden ikisi de kask taksaydı sonuç ne olurdu kim bilir ...

Kask takma mesajı ıyı fakat tumuyle duzmece bı hıkaye yanı masal.. Bı kere Bınaya carpılcak bı yerde 180 km ıle gıdıyor hadı gıttı o ruzgarda nasıl konusuyor kızla..3 su on gıttı ee arka frende mı gıttı yada tam tersı veyahut vıtes kuculterek yavaslamayı denemedı mı vs vs uzar gıder..

ben biliodum bu olayı ingilterede oldu hiyake degil gercek yaşanmış olay ama genede cok güzel bu zamanda böyle aşklarda oluomuş demekki:salut:

Kask takma mesajı ıyı fakat tumuyle duzmece bı hıkaye yanı masal.. Bı kere Bınaya carpılcak bı yerde 180 km ıle gıdıyor hadı gıttı o ruzgarda nasıl konusuyor kızla..3 su on gıttı ee arka frende mı gıttı yada tam tersı veyahut vıtes kuculterek yavaslamayı denemedı mı vs vs uzar gıder..
maş. sende amma detayına indin bu olay hikaye degil gercek olmuş tamm belki düşüncelerinde haklı olabilrsin olaya aşk yönünden yaklaşsan olmazmı birazda :queen:

kesinlikle gerçektir şimdi bilemem arkamı ön frenmi bozulmuş ama olmuş yani ingilterede

Forumdan Uzaklaştırıldı
bencede doğru değil ama hoş bi hikaye, kaskı çıkartıp takacağı sürede motoru bi şekilde durdurabilirdi değilmi??

cidden 180 km hızla nasıl konuşabilmişler? 125 denedim en fazla yine de bişe duyamıyordum? Ayrıca kasksız 180 km hıza çıkmak? Aklım almadı. Doksanla gideren bile kum tanesi gözünü oymaya yetiyor

biliyorum bu hikayeyi.....
motosiklet tutkumu bilmiyen bi arkadaşım msj olarak atmıştı hala durur telefonumda
o günde çok etkilenmiştim şimdide bi tuhaf oldum...

180km hızla kaskı nasıl cıkarıyor anlamadım?
Ben bunu cok uzun zaman önce okumuştum,güzel yazılmış ama motordan anlıyan biri yazmamış belli.Paylaşım için teşekürler.:rendeer:

gerçek ya da değil kaskın önemine vurgu yapılıyor.ki diyelimki gerçek en baştan kızı kasksız motora bindirmezdi.eğer gerçek aşksa :)

cidden 180 km hızla nasıl konuşabilmişler? 125 denedim en fazla yine de bişe duyamıyordum? Ayrıca kasksız 180 km hıza çıkmak? Aklım almadı. Doksanla gideren bile kum tanesi gözünü oymaya yetiyor

niye kasksız biz 240 hız yapdık kum taneleri gelmedi ama yüzümün şekli degişdi:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
180 olayı banada yanlış geldi 80 olsa neyse :silent:

ben arkasına kasksız kız alan adama delikanlı demem :) icap ediyosa binerken verseydi...ayrıca sahiden traş bi hikaye...baya bi traş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar