[Gaziantep - MT]

Ali abi o bi tarafı kalkmışlar kimmiş söylede bizde bilelim bari madem bu kadar açık konuşmuşsun gizlemenin bi anlamı kalmamış bence ayrıca kimmiş arkandan konuşan söyle allahını seversen bilelim..bazılarını haddini bilmiyorsa onları ben gereken şevkati ilgiyi alakayı gösteririm ve gösterecemde abi sen merak etme bazılarına çok yüz verdik sonradan bizi düdükleye kalktılar zaten.. öyle ortalık karıştırıpta kimse çekip gidemez herkesin içi rahat olsun senin lafını ona onun lafını başkasına taşıyıp insanları birbirlerine düşürecek namussuzluğu hiç tahammülüm yoktur dünyanın en adi en şerefsiz en namussuz kişisi laf götürüp getirip fitnelik yapan insandır..İşte o fitne,şerefsiz kişiler varya acaba o konuyla ve bu senin söylediklerinle bunun bi alakası varmı???

Son düzenleme:
poffh abilerim sakin olun yha oruç yaramamış size aynı babam gibi bişi oldumu hemen büyüyo bi sakin olun şurada herkes yüzyüze bakıo olayları büyütmeye deil kaybetmee bakmalıyız sofoğlu54 abiciğim sende forumda çoq ağır konuşmuşsuun burayı herkez ziyaret edio bunu siz öğrettiniz bize ltfen abilerim germeyelim ortamı ali abiciğim ben o arkadaşımız adına özür dilioyrum:rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
kjimse senin arkandan konusan soylede bilelim bu kadar sert bir yazi burda iyi olmamis gurup icindeki bir sorunu herkesin bilmesinin bir geregi yok sadece gurup arasinda cozersin ama madem konuyu actin kim oldugunuda yazman lazim

sanamı soracam üzeyir ne yapacagımı veya senın aklınamı ihtiyacim var dengesız dengesiz konuşup benim canımı sıkma... sazan gibi de herşeye atlama::angry2::::angry2::::angry2::

Ali abi o bi tarafı kalkmışlar kimmiş söylede bizde bilelim bari madem bu kadar açık konuşmuşsun gizlemenin bi anlamı kalmamış bence ayrıca kimmiş arkandan konuşan söyle allahını seversen bilelim..bazılarını haddini bilmiyorsa onları ben gereken şevkati ilgiyi alakayı gösteririm ve gösterecemde abi sen merak etme bazılarına çok yüz verdik sonradan bizi düdükleye kalktılar zaten.. öyle ortalık karıştırıpta kimse çekip gidemez herkesin içi rahat olsun senin lafını ona onun lafını başkasına taşıyıp insanları birbirlerine düşürecek namussuzluğu hiç tahammülüm yoktur dünyanın en adi en şerefsiz en namussuz kişisi laf götürüp getirip fitnelik yapan insandır..İşte o fitne,şerefsiz kişiler varya acaba o konuyla ve bu senin söylediklerinle bunun bi alakası varmı???

harun kimse kimseye bu ortamda küfür veya aşalayıcı sözler edemez sen ne hakla burak ga küfür ediyorsun aşalıyorsun cocugu yok sana ali erkengel şöyle diyor böyle diyor sana emredıyor it gibi yapıyorsun sanane harun seni ne alakadar eder kim kime ne derse der koskaca adamsın birak artık bu işleri

oy oy oy ne olmuş burda yaw böle???? beyler ayıp oluyo ama yaptığınız çok ayıp bu konu tartışılacaksa yeri bura değil zaten bu site türkiye genelinde kullanıcıları olan bi site bizi gaziantep mt olarak mahçup düşürmeyin. bu konu tartışılacaksa hep beraber oturulur yüzyüze konuşulur.bide burdan şunu söylemek istiyorum arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz???? ortada mıraslık mal var desem hadi neyse :D ama ayıp gözünüzü seveyim biraz daha kibar olalım.

harun kimse kimseye bu ortamda küfür veya aşalayıcı sözler edemez sen ne hakla burak ga küfür ediyorsun aşalıyorsun cocugu yok sana ali erkengel şöyle diyor böyle diyor sana emredıyor it gibi yapıyorsun sanane harun seni ne alakadar eder kim kime ne derse der koskaca adamsın birak artık bu işleri

Bak en başında ne güzel söylemişsin demi abi kimse bu ortamda birbirine aşşağılayıcı sözler felan edemez demişsin ne güzel, Eğer insan olana bi lafı bir kez söylersin hadi bilemedin 2 defa söylersin çocuk dersin yapma dersin ama bi kişiye 10 defa söylersen yapma etme o yaptığın şeyi düzelt dersen ve insan yerine koyduğun adam yerine koyduğun kişi bu yapmış olduğu hatayı halen düzeltmiyor ve seni küçük düşürüp aşşağılamaya devam edip ve artist,alaycı,terbiyesizce yaptıklarına devam ediyorsa ve laftan anlamıyorsa eğer ben o adam ne laftan anlar ne küfürden anlar yüzüne tükürsen bu adamın hatta oh yarabbi şükür yağmur yağıyor zanneder burda ali abi sende olayı tam anlamadan dinlemeden çoluk çocuğun gazına gelme ben dökümanları ali'ye gönderdim sana göndersinde oku eğer birisi gecenin bi yarısı sen msn yi açıyorsun adam'ın sana ilk yazdığı yazı şu aynen ''Mt'ye gelsene dalganı tutuyoruz'' ali abi ben sana soruyorum bu şerefsizlik sana yapılsaydı sen ne yapardın..Ben gereken uyarımı yaptım hemde en az 10 defa ve bunlar elimde belgelidir bu kişi laftan anlamadı tüm uyarılara rağmen çok uğraşmama rağmen bu kişi laftan anlamadı bende ağır konuştum bu kadar...

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
her neyse sende cocuk cocukla muatab olmassın olur biter bir birinizle konuşurken birazdaha saygılı olun mümkünse agir şakalar yapmayın hatta hiç yapmayın sonra kaldıramıyorsunuz

burak ve yaşitları sizlere gelince sizden büyük insanlarla biraz daha saygılı konuşun şaka yapmayın..

her neyse sende cocuk cocukla muatab olmassın olur biter bir birinizle konuşurken birazdaha saygılı olun mümkünse agir şakalar yapmayın hatta hiç yapmayın sonra kaldıramıyorsunuz

burak ve yaşitları sizlere gelince sizden büyük insanlarla biraz daha saygılı konuşun şaka yapmayın..

ben saygı sınırlarını aşmam abi , bu insan gelip benle dalga gecip şaka yapıyosa benim yaptıgım şakayıda kaldırmak zorunda fakat kaldıramıyacaksa şaka yapmasın kendinide başkalarıyla bir tutmasın başkası benim yanımda cok degerli olabilir.
1. bugune kadar ben kimseye küfür kullanmadım
2. küçügüm diye ben herkesin dedigini yapmak zorunda deilim ben sevdigim bana deger veren kişilerin dedigini yaparım.

son olarak evet ben dedim senin dalganı tuttuk mt de diye ama bunun içinde küfür yok ve kendine sade en saygısız sözüm zurnacı olmustur,ama kendi bana şişko patates şerefsiz gibi sözler kullanmıstır ben artık öyle insanla muhattap olmam

aynen katılıyorum sana ali abi

ben saygı sınırlarını aşmam abi , bu insan gelip benle dalga gecip şaka yapıyosa benim yaptıgım şakayıda kaldırmak zorunda fakat kaldıramıyacaksa şaka yapmasın kendinide başkalarıyla bir tutmasın başkası benim yanımda cok degerli olabilir.
1. bugune kadar ben kimseye küfür kullanmadım
2. küçügüm diye ben herkesin dedigini yapmak zorunda deilim ben sevdigim bana deger veren kişilerin dedigini yaparım.

son olarak evet ben dedim senin dalganı tuttuk mt de diye ama bunun içinde küfür yok ve kendine sade en saygısız sözüm zurnacı olmustur,ama kendi bana şişko patates şerefsiz gibi sözler kullanmıstır ben artık öyle insanla muhattap olmam

burak kardeşim şaka yapılır fakat saygı sınırlarını aşmadan
bu arada naptın sen ehliyeti

Son düzenleme:
aydemir bey duzgun konus sen kime dengesiz diyorsun once konusmasini ogren tamammi karsindaki cocuk degil senin

Her bireyin ramazanı hayırlı olsun. Arkadaşlar bu mübarek ramazan ayında kalbleri kıracak sözler ve davranışlar değil bütünleyici sözler ve davranışlarda bulunmamız lazım. Küçüklerin büyüklerine saygı, büyüklerinde küçüklerine sevgi ve hoşgörü göstermesi gerekir. Yapmayın arkadaşlar yangına körükle gitmeyin. Unutmayın ki en büyük pehlivan öfkesini yenendir. Her bireyin tekrar ramazan ayını kutlar hayırlıra vesile olmasının dilerim.

Her bireyin ramazanı hayırlı olsun. Arkadaşlar bu mübarek ramazan ayında kalbleri kıracak sözler ve davranışlar değil bütünleyici sözler ve davranışlarda bulunmamız lazım. Küçüklerin büyüklerine saygı, büyüklerinde küçüklerine sevgi ve hoşgörü göstermesi gerekir. Yapmayın arkadaşlar yangına körükle gitmeyin. Unutmayın ki en büyük pehlivan öfkesini yenendir. Her bireyin tekrar ramazan ayını kutlar hayırlıra vesile olmasının dilerim.
Canım yahya'm iyi dileklerin için teşekkür ederiz..Allah razı olsun senden seninde ramazanın kutlu ve mubarek olsun hayırlara vesile olsun guzel kardeşim benim allaha emanet ol en yakın zamanda görüşmek üzre inş....

slm

İki üç gündür okuyorum ve yazacak cevap bulamıyorum burada yazılanlara
sadece şu kadar söyleyeyim çok üzüldüm arkadaşlar yakıştıramadım .....

Sevgili arkadaşlarım kaç gündür siteyi seyir halindeyim kimseye bişey demiyorum.Adımın olayda geçmesi halinde bile bişey sölemedim.Başta söylüm sözü olan deli kanlı olan çıkar karşıma derdini söler.::angry2::Arkadan konuşup konuşup kıvırmaz.Bir çok laf ortama söyleniyor.Ama o kadar yarası olan varki bir çogu gocunuyor.Burası halka açık özgür bi site herkes istedigini yazar konuşur.Ben buyum arkadaş işine geliyorsam konuş,gelmiyorsam sus ve çekil::rantinp:::rantinp:Kimse kimsenin aşını ekmegini vermiyor burda,Hiç kimse birbirini bilmez tanımazdı.Herkes bi şekilde sanal ortamda tanıştı hoşlaşan konuştu hoşlaşmayan çekildi gitti.İsim vermeme gerek yok.Biz bir aileyiz Gaziantep mt olarak nasıl zamanında birilerini postaladıysak şuanda postalarız.Laflarım kimine agır gelebilir.Kusuruma bakmayın,Çok öfkeli yazılarım bunlar benim.Ben saygıyı ve sevgiyi yitirdiginizi düşünerek saygıya davet ediyorum bi çok arkadaşı.Olayla alakası olmayan arkadaşlarında olaya marul çıpçıpısı gibi aatladıklarını görüyorum.Lütfen yangına körükle gitmeyelim:pr:Derdi olan msn me yazsı[email protected]

İki üç gündür okuyorum ve yazacak cevap bulamıyorum burada yazılanlara
sadece şu kadar söyleyeyim çok üzüldüm arkadaşlar yakıştıramadım .....

hayali abiye sonuna kadar katılıyorum ayıptır arkadaşlar yazık günah derdi olan
çıkar dertli olduğunun karşısına adam gibi konuşur tartışmanın yeri burası değil.haksızsam haksızsın deyin...

arkadaşlar bu sabaha karşı 5:22'de deprem oldu hisset'tinizmi merkez üssü adıyaman'mış 5.1 büyüklüğünde deprem olmuş adıyamanda bir çok ev hasar görmüş.ama burda'da bayağı hissedildi yav ben yataktaydım bi sallanıyor bende diyorum bu yatağı kim sallıyor:mrgreen::queen:korktum valla:mrgreen:

Gaziantep İl Temsilcisi
Sevgili arkadaşlarım kaç gündür siteyi seyir halindeyim kimseye bişey demiyorum.Adımın olayda geçmesi halinde bile bişey sölemedim.Başta söylüm sözü olan deli kanlı olan çıkar karşıma derdini söler.::angry2::Arkadan konuşup konuşup kıvırmaz.Bir çok laf ortama söyleniyor.Ama o kadar yarası olan varki bir çogu gocunuyor.Burası halka açık özgür bi site herkes istedigini yazar konuşur.Ben buyum arkadaş işine geliyorsam konuş,gelmiyorsam sus ve çekil::rantinp:::rantinp:Kimse kimsenin aşını ekmegini vermiyor burda,Hiç kimse birbirini bilmez tanımazdı.Herkes bi şekilde sanal ortamda tanıştı hoşlaşan konuştu hoşlaşmayan çekildi gitti.İsim vermeme gerek yok.Biz bir aileyiz Gaziantep mt olarak nasıl zamanında birilerini postaladıysak şuanda postalarız.Laflarım kimine agır gelebilir.Kusuruma bakmayın,Çok öfkeli yazılarım bunlar benim.Ben saygıyı ve sevgiyi yitirdiginizi düşünerek saygıya davet ediyorum bi çok arkadaşı.Olayla alakası olmayan arkadaşlarında olaya marul çıpçıpısı gibi aatladıklarını görüyorum.Lütfen yangına körükle gitmeyelim:pr:Derdi olan msn me yazsı[email protected]

ali olayı özetlemiş bundan sonra muatap olacagımız kişileri gözden gecirecegiz yanım da ve cevremde görmek istemediklerim cevremden ve benden uzak dursunlar kimsenın kahrını cekemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar